Over .NET Professionals

Wij zijn een jonge en ambitieuze onderneming en richten ons volkomen op de werving en selectie van talentvolle .NET developers. Ons team van ervaren specialisten is iedere dag bezig om de best gekwalificeerde .NET developers te plaatsen binnen passende functies. Elke dag halen onze consultants het beste uit zichzelf. Wat hen motiveert is het koppelen van bedrijf en .net developer, een goede match maakt hen nog enthousiaster. Met veel gedrevenheid gaan onze consultants aan de slag!

Bedrijven die onze hulp inschakelen om de beste .net programmeur voor hen te zoeken kunnen erop vertrouwen dat wij in die opdracht slagen. Wij vinden en selecteren alleen de meest geschikte .net specialisten. Iedere .net ontwikkelaar weet daarbij dat die bij ons terecht kan voor echt passende carrièremogelijkheden. Zo kijken we naar het talent, de actuele kennis en de ambitie van elke .net architect afzonderlijk. Omdat wij hetzelfde doen voor bedrijven kunnen wij beide partijen verzekeren van de juiste match.

.NET Professionals werkt vanuit een kern die betrokken en loyaal is. Onze mensen zijn leergierig hebben de wil om te presteren en zijn altijd op zoek naar .net software engineers die dit ook zijn. We beschikken over de juiste vakkennis, houden van snelheid en geven iedereen de persoonlijke aandacht die zij verdienen. Bovendien weten onze consultants veel over .NET, hierdoor kunnen zij zich goed inleven in het bedrijf, de functie, de kandidaat en alles wat erbij komt kijken. Zo hoort het ook.

Gespecialiseerd in .NEt vacatures

Wij richten ons puur en alleen op .NET en zijn hierdoor volledig op de hoogte van alle markttechnische ontwikkelingen.

Persoonlijke aandacht op individueel niveau

Doormiddel van persoonlijke aandacht voor klanten en kandidaten weten wij exact wat onze klanten zoeken.

De juiste mix van kennis en ervaring

Intern worden er trainingen gegeven en cursussen gevolgd om op de hoogte te blijven van de continu wisselende markt.

Betrokken en intuïtief

Wij gaan voor een langdurige relatie door te luisteren naar de wensen van klant/kandidaat en daar met intuïtie op in te spelen.

Ons .net team

Met kennis van de .Net markt werken onze gemotiveerde en ervaren recruiters en resourcers aan de juiste match tussen bedrijf en .Net developer.

Tesse Ruttenberg

Recruitment Consultant (Noord-Holland, Utrecht, Flevoland)

Hoi, mijn naam is Tesse! Na het behalen van mijn HRM-bachelor heb ik de eerste stap in mijn carrière mogen zetten bij .NET Professionals. Ik ben ontzettend enthousiast over deze uitdaging! Tijdens mijn studie heb ik ervaring mogen opdoen binnen mijn eigen recruitmentbedrijf. Mijn passie voor recruitment komt voort uit het willen klaarstaan voor iedereen en het investeren in duurzame klant-kandidaat relaties. Ben jij benieuwd wat ik voor jou kan betekenen? Aarzel niet om contact op te nemen!

Milou Wieten

Resource Consultant

Mijn naam is Milou, ik ben 19 jaar oud en studeer Rechtsgeleerdheid aan de VU in Amsterdam. Naast mijn studie ben ik werkzaam als Resource Consultant bij .NET Professionals. De studie Rechten is erg theoretisch en ik zit dus veel met mijn neus in de boeken. Het opdoen van praktijkervaring is voor mij net zo belangrijk en die kans krijg ik hier. Ik ben ontzettend gedreven en ambitieus en wordt graag uitgedaagd in mijn werk. De recruitment-wereld was nieuw voor mij, maar interesseerde mij vanaf dag één. Het schrijven van pakkende vacatureteksten, het vinden van geschikte kandidaten en het gesprek met hen aan gaan maakt geen werkdag saai!

Colin Bond

Recruitment Consultant

Uitdagingen aangaan en oprecht plezier daaraan beleven, dat is waar het allemaal om draait! Naast mijn Master in Persuasieve Communicatie heb ik ervaring mogen opdoen als Marketeer in Londen en in mijn woonplaats in Volendam. Na een warm ontvangst bij .NET Professionals heb ik de stap gezet om me op te laten leiden tot Recruitment Consultant. Ons doel is om IT-professionals te matchen aan de baan die zij verdienen. Een sociale functie waarbij je daadwerkelijk mensen helpt aan een beter leven, wie krijgt daar nou geen energie van? Bel me en we bespreken alles wat er te bespreken valt over wat jou gelukkiger maakt.

Roël van Sonsbeek

Verantwoordelijk voor Friesland, Groningen, Drenthe, Overijssel en Gelderland

Na mijn studie Militaire Geschiedenis aan de Universiteit van Amsterdam, ben ik in 2019 aan de slag gegaan als Recruitment Consultant bij PHP Professionals. Dat is best een overgang zou je zeggen, maar vanuit mijn wetenschappelijk opleiding breng ik een stukje kritisch denken mee. Ik ben altijd nieuwsgierig naar de dieperliggende drijfveren van mensen waarmee ik in contact kom en weet daardoor de juiste vragen te stellen. Vanuit de informatie die je opdoet de ideale match maken is voor mij één van de tofste dingen die er is! Inmiddels heb ik intern een nieuwe uitdaging gevonden en doe ik dit voor .NET Professionals.

Chantal Zwarthoed

werkzaam als Recruitment Manager

Hi! Ik ben Chantal. Na 6 jaar als Recruitment Consultant te hebben gewerkt ben ik sinds midden 2021 in de nieuwe rol van Recruitment Manager getreden. In mijn tijd als Recruiter heb ik leuke relaties opgebouwd en vele klanten en kandidaten blij gemaakt. als Recruitment Manager zorg ik er voor dat onze nieuwe collega’s het recruitment vak goed onder de knie krijgen en bovenal net zo veel plezier beleven aan het werk als ik!

Josiene & Jessica

Werkzaam als Office Managers

Samen zijn wij actief als Office Managers bij .NET Professionals en zorgen wij ervoor dat alles achter de schermen en op financieel vlak goed verloopt.

Wij zoeken versterking

Bekijk ons vacatureaanbod