Blog


  • Jouw ideale thuiswerkplek - De vooruitzichten verbeteren en mondjesmaat zien we hoe werkgevers de kantoren aanpassen zodat deze in de anderhalve meter samenleving passen. Desondanks zullen we het nog een periode zonder onze collega’s, maar ook zonder alle benodigdheden en handige gadgets op de werkplek moeten doen. Als developer kun je gelukkig vaak goed op afstand werken en heb je je laptop, muis en toetsenbord … Lees meer »
  • Digitaal solliciteren.. Hoe doe je dat? - Voordat (of tijdens) de Coronacrisis kom je er achter dat je niet helemaal meer tevreden bent over je huidige baan. Verschillende redenen kunnen hier aan ten grondslag liggen. Nemen de technische uitdagingen af? Ben je inmiddels al een X aantal jaren in dienst en ben je gewoonweg toe aan een nieuwe werkomgeving? Of zie je … Lees meer »
  • Inhouse werken, detacheren, of consulteren? - Iedere ITer die met een recruiter in aanmerking is gekomen heeft vast een keer de vraag gekregen waar zijn of haar voorkeur naar uit gaat: inhouse werken of bij een detacheringsbureau of consultancypartij aan de slag gaan. Maar wat het precies allemaal inhoudt en wat de verschillen zijn is voor velen nog onduidelijk. Daar willen … Lees meer »
  • .NET Professionals voor talent - Net ontwikkelaars met talent, wij werven en selecteren de beste mensen voor de juiste functie. .NET Professionals voor talentvolle ontwikkelaars De website van .NET Professionals is helemaal nieuw. Met onze nieuwe website zijn wij nog beter in staat om te doen waar wij goed in zijn. Het werven en selecteren van talentvolle .NET developers in … Lees meer »
  • Een sollicitatiebrief opstellen - Jouw ideale sollicitatiebrief opstellen? Met deze tips heb snel een goede brief op papier staan! Sollicitatiebrief opstellen: starten! Waarom stuur je een sollicitatiebrief? Omdat je die leuke functie die je hebt gezien ook wil krijgen natuurlijk! Maar wat moet je schrijven en hoe vertel je dat jij de beste bent? Dat is altijd moeilijk. Besef … Lees meer »
  • CV opstellen - Jouw CV wordt beter met het volgen van deze tips, verbeter nu jouw uitnodigende CV! CV opstellen Waarom is jouw CV zo belangrijk? Een Curriculum Vitae is jouw levensloop. Hierin staat wie je bent, wat je kunt en wat je doet. Het geeft een werkgever een goed beeld van jou als toekomstig werknemer. Het CV … Lees meer »
  • Internetbranche en de veranderingen - De internetbranche is onderhevig aan veranderingen. Sommige hiervan zijn perfect en andere zijn overbodig, onnodig of juist onhandig. Welke veranderingen moet je op de voet volgen en welke kun je verwaarlozen? Dat vertellen wij jou graag. Responsive design Een responsive design is groots, de ontwikkelingen van een responsive design gaan maar door. Hierdoor worden de … Lees meer »