C++ vacature in Houten!


Introductie

Draag je graag bij aan een betere maatschappij? De state-of-the-art melkrobots en bijbehorende software van deze partij dragen bij aan de efficiëntie van boeren, houden de gezondheid van koeien in de gaten en reduceren daarbij ook nog eens het energieverbruik. Lijkt het je leuk om in een multidisciplinair team te werken aan gave embedded software? Dan is deze vacature in Houten iets voor jou!

Organisatie

Dit internationale bedrijf staat al meer dan 85 jaar bekend als één van de voorlopers in het leveren van melksystemen en managementtools. Ze zijn wereldwijd bekend en leveren hun state-of-the-art melkstallen en melkrobots aan melkveehouders in meer dan 80 landen. De R&D afdeling, bestaande uit 20 man verdeeld over Engeland en Nederland, werkt voornamelijk aan hun revolutionaire melkrobot. De robot automatiseert het hele proces van het melken van de koeien, maar zorgt ook voor andere zeer relevante inzichten. Zo wordt de gezondheid van de koeien gemeten, de productiviteit van het bedrijf in de gaten gehouden en het energieverbruik tot een minimum gereduceerd.

Het hoofdkantoor van het bedrijf is gevestigd in Engeland, waar ze voornamelijk bezig zijn met het mechanisch ontwerp. De software engineers zijn gevestigd in Nederland en daarbij hebben ze nog een aantal distributeurs in andere landen. In totaal is het bedrijf met zo’n 200 man. Het team in Nederland is met 20 man en bestaat uit een multidisciplinair R&D team, technische ondersteuning en staff. Het R&D team bestaat nu uit ervaren embedded engineers, .NET engineers, testers, projectleiders en projectengineers.

Kenmerkend voor de sfeer is een hele positieve dynamiek, waarbij ze openstaan voor veranderingen en waar continu nieuwe ontwikkelingen gaande zijn. Ondanks dat je terecht komt bij een groeiend internationaal bedrijf, zijn de lijnen kort, de structuur plat en is de sfeer heel informeel. Kwaliteit, structuur, ondernemerschap en innovatie zijn dingen waar hier veel waarde aan wordt gehecht. Zo willen ze volgend jaar een upgrade van de bestaande robot gaan creëren. Je wordt onderdeel van een klein en groeiend team van enthousiaste jongens die veel kennis met elkaar delen en die aan de voorgrond staan van een aantal hele mooie ontwikkelingen.

Functie

Als C++ engineer in dit multidisciplinaire team ben je verantwoordelijk voor het bedenken, ontwikkelen en testen van nieuwe embedded software modules en componenten voor de geavanceerde melkrobots. Het verder optimaliseren van bestaande software en het actief delen van kennis binnen het team horen ook bij jouw verantwoordelijkheid. Je bent betrokken bij de gehele cyclus van de producten en daarnaast begeleid je de junioren van het team. Nieuwe innovaties als IoT, vision systems en Machine Learning worden door jou onderzocht en ingezet waar mogelijk.

Qua technische stack werk je met C en C++ en het kunnen werken met Real-Time Operating systems, Linux, .NET Core en C# zijn een pre. Tussen alle disciplines vindt veel overleg plaats, waardoor je als C++ engineer met alle facetten te maken krijgt. Hier ben je dus van A tot Z betrokken bij de ontwikkeling van innovatieve robots van hoge kwaliteit. Bekijk hieronder de specifieke functie-eisen en solliciteer direct!

Functie-eisen

 • HBO of WO opleiding in de richting van Informatica;
 • Een aantal jaar ervaring met het ontwikkelen van embedded software;
 • Je hebt ervaring met C en/of C++;
 • Ervaring met .NET Core en/of C# is een pre;
 • Ervaring met Real-Time Operating Systems en Linux;
 • Je hebt kennis van CAN en Ethernet hardware;
 • Je hebt een passie voor robotica en/of automatiseringssoftware!

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Mogelijkheid op aanvullende verzekeringen;
 • Een laptop van de zaak;
 • Flexibele werktijden;
 • Werken aan state-of-the-art embedded software;
 • Een bijdrage leveren aan betekenisvolle software;
 • De kans om te werken binnen een internationale en groeiende organisatie met een ambitieus karakter!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.