Ervaren medior .NET developer gezocht!


Introductie

Voor iedereen die wel eens voor een spoorwegovergang heeft gewacht en gedacht heeft, wat zit er nou voor materiaal in al die wagons die eindeloos voorbij blijven komen, wacht niet langer. Voor de martktleider in ERP-oplossingen voor spoorwegbedrijven in Europa zijn wij op zoek naar een ervaren medior .NET developer. Deze vacature is open voor alle niveaus en heeft voor ieder wat wils in het hartje van Rotterdam naast het Centraal Station.

Organisatie

Het bedrijf, dat begonnen is in 2011, heeft zich met de jaren omhoog gevochten tot een Europese marktleider. Zij maken een ERP-oplossing voor spoorwegbedrijven in heel Europa in meer dan 12 landen. Dagelijks gebruiken nu meer dan 2000 mensen hun software maar dat aantal blijft groeien, net zoals het bedrijf. Deze ERP-oplossing is in 3 verschillende applicaties terug te vinden namelijk een desktopversie in C#.NET en Winforms (voor het binnenpersoneel op kantoren), een mobiele versie in C#.NET en Xamarin(voor het buitenpersoneel) en als laatste een webportal waar zij mee bezig zijn. Waar het ooit allemaal is begonnen als planningssoftware zie je nu dat het echt een totaal oplossing is van planning tot sales en van finance tot operations. Als marktleider willen zij natuurlijk marktleider blijven en doorgroeien in klanten en in grootte.

Het bedrijf is gevestigd in hartje Rotterdam naast het centraal station. Het is op 3 minuten lopen in een groot glazen gebouw op de 14e verdieping met een mooi uitzicht over de stad. Je zult hier komen te werken met 9 andere waarvan 8 developers. Het bedrijf kent zowel junioren, mediors als seniors met een gemiddelde leeftijd tussen de 25-35 jaar. Naast de vestiging in Rotterdam zitten er nog 2 developers in Parijs. Het is een bedrijf dat geen startup is maar waar nog wel een cultuur heerst waar de sky the limit is.

De lijntjes binnen het bedrijf zijn kort en er zijn genoeg mogelijkheden om mee te groeien. Jouw stem wordt gehoord en jouw groeipad is belangrijk voor ze. Dit om jou zo naar een hoger niveau te kunnen tillen en daarmee ook het team en de software. Daarnaast is het ook een hecht team waarbij er minimaal 1 keer in het kwartaal wel een uitje is met iedereen waar je moet denken aan een hapje eten met bowlen/karten/escaperoom etc. Ook is het mogelijk om met o.a. jouw collega’s het weekend in te luiden met een vrijdagmiddagborrel.

Functie

Binnen het team is er een plek vrij voor iemand die van aanpakken houdt. Al ervaren medior .NET developer zul je samen met 8 andere developers; 2 seniors, 1 medior en 5 junioren, aan de slag gaan. Je bent met zijn alle bezig met hetzelfde doel, namelijk het beter maken van elkaar en de software. Daarbij zit er zeer veel afwisseling in de functie. Hierdoor kun je jezelf breed oriënteren en met veel nieuwe dingen bezig zijn. Daarnaast zit er ook veel dynamiek in de werkzaamheden en is geen dag hetzelfde. Het bedrijf bied je daarbij alle ruimte en flexibiliteit om je werk goed te doen en jezelf te blijven ontwikkelen. Je werkt aan verschillende inhouse applicaties waarbij je kunt werken met technieken als C#.NET, Angular, Xamarin en Winforms.

Om de kwaliteit te waarborgen en de kennis binnen het bedrijf te verdelen over meerdere collega’s, zul je meedraaien op alle applicaties. Communicatie is hiervoor essentieel dus als ervaren medior .NET developer ben je onderdeel van de wekelijkse sprints binnen de teams. Maandagochtend worden de sprints in overleg geformuleerd en vermeldt en op vrijdag bespreek je wat er gelukt is en wat mogelijk mee moet naar volgende week of herzien moet worden. Daartussen kunnen kleinere punten aan bod komen in de overige daily stand-ups. Input vanuit het development team is zeer waardevol voor het bedrijf. Sterker nog, het is noodzakelijk om door te kunnen innoveren. Jouw stem telt dus! Je werkt samen om jezelf maar ook andere beter te maken en ideeën die hiertoe kunnen leiden zijn meer dan welkom.

Functie-eisen

Als ervaren medior .NET developer weet je van aanpakken en trek je werk naar je toe;

 • Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding in het werkveld van Informatica;
 • Je hebt meerdere jaren werkervaring als .NET developer;
 • Je hebt brede ervaring van C# .NET;
 • Je hebt ervaring met Xamarin, Winforms en/of Angular;
 • Je staat open voor kennisdeling en werken met nieuwe technieken.

Aanbod

 • Een zeer marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • Een mooie bonus;
 • 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid tot 32 uur werken;
 • Per kwartaal een teamuitje met het hele bedrijf;
 • Veel opleidingsmogelijkheden in de vorm van cursussen en certificaten;
 • Een werkplek op kantoor binnen een platte, gezellige organisatie;
 • Veel doorgroeimogelijkheden binnen een sterk groeiende organisatie.

Inlichtingen

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.