Full Stack Developer in Registergoed


Introductie

Ben jij een full stack developer die graag meewerkt aan het ontwikkelen van een nieuwe applicatie? Ben je daarnaast communicatief vaardig en geïnteresseerd in de wereld van het overdragen van registergoed? Dan is dit bedrijf in Baarn op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is gevestigd in Baarn en sinds een jaar of twee een zelfstandige dochteronderneming. Met een specialisme in websoftware voor het verhandelen van registergoed, is het bedrijf goed vindbaar door de grotere corporaties in Nederland. Het verkoopproces van een woning gaat aanzienlijk sneller dankzij hun specifiek ontworpen workflow proces. In plaats van het langsgaan bij meerdere partijen, zoals een makelaar, taxateur en bouwkundigen, kunnen alle partijen inloggen in het unieke systeem en worden taken automatisch toebedeeld. Op die manier helpt dit bedrijf bij het makkelijker en sneller laten verlopen van het gehele proces.

Naast het efficiënter maken van het werk van notarissen, worden nu ook banken, beleggers en woningcorporaties ondersteund door dit bedrijf. Hierbij wordt zowel gefocust op de back-office als op CRM en externe verkoopwebsites. Met de beveiligingscertificaten ISO 27001 bij de hand, kun je kwaliteit garanderen en de klanten verzekeren van een goede dienstverlening. Natuurlijk werk je niet alleen, maar kom je in een ambitieuze omgeving van ontwikkelaars terecht. In totaal kom je te werken met vijftien collega’s en daarvan zijn er zes medeontwikkelaars. Binnen dit ervaren team wordt gewerkt met de nieuwste technieken van Microsoft. Kernwaarden voor het team zijn het leveren van kwaliteit, het samen en pragmatisch werken en het hebben van een goed gevoel bij wat je doet.

Deze kernwaarden worden uitgedragen vanuit een prachtige locatie in Baarn die wordt gedeeld met een marketingbureau. Het bedrijfspand is namelijk een authentieke villa in de buurt van paleis Soestdijk. Daarnaast is het pand erg goed bereikbaar, je hoeft namelijk maar twee minuten te lopen vanaf het NS station in Baarn!

Functie

Als full stack developer word je uitgedaagd om oplossingen te bedenken en te ontwikkelen voor een scala aan klanten. Om het workflow proces zo efficiënt mogelijk te houden, worden twee grote applicaties continu verder ontwikkeld. Het totale platform bestaat uit een portaal en een veilingplatform. Deze laatste is nieuw in het leven geroepen en jij zal meehelpen om deze live te laten gaan!

Je zult je dus voornamelijk bezig houden met het ontwikkelen van het nieuwe platform en het schrijven van nieuwe functionaliteiten. Hierbij wordt voornamelijk gebruik gemaakt van C#.NET, maar hier blijft het niet bij. Ook MVC, AngularJS, HTML5, CSS3, Visual Studio en SQL worden gebruikt en het team werkt daarnaast op basis van de Scrum principes. Verder hebben ze een OTAP straat en wordt het nieuwe platform automatisch getest. Doordat je meegaat naar de klant, ben je vanaf het begin af aan betrokken bij het proces. Op die manier kun je aangeven hoe de wensen van de klant precies omgezet kunnen worden in een functioneel ontwerp. Om je werk leuk en afwisselend te houden, krijg je daarnaast veel mogelijkheden om opleidingen te volgen. Op die manier kun je bij verschillende soorten projecten aanschuiven.

Het bedrijf is op zoek naar een full stack developer die communicatief vaardig is en veel ambitie heeft. Word jij warm van bovenstaande functieomschrijving? Lees dan snel de specifieke eisen hieronder!

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO-opleiding in een aansluitende richting;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met C# .NET;
 • Je hebt ervaring met MVC;
 • Je hebt goede kennis van AngularJS, HTML5, CSS3, Visual Studio en SQL.
 • Ervaring met werken in een agile/scrum omgeving is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig en hebt ambitie;
 • Tot slot word je gelukkig van een functie met vrijheid en wil jij jezelf verder ontwikkelen!

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Flexibele werktijden;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. studiebudgetten;
 • Een team waar hiërarchie geen rol speelt en in teamverband wordt gewerkt!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.