Full Stack .NET developer gezocht!


Introductie

Ben jij een Full Stack .NET Developer en ben jij woonachtig in de omgeving van Breda? Ben jij bekend met Angular en lijkt het je leuk om te werken aan barrièrebrekende bedrijfsoplossingen? Dan is dit team van professionals op zoek naar jou!

Organisatie

Het bedrijf waar je aan de slag gaat is een serviceorganisatie die zwoel standaard als maatwerk softwareproducten levert. Je kunt vooral denken aan producten en diensten voor diverse bedrijfsprocessen, als financiële software, integraties tussen verschillende systemen en ERP software. Wat leuk is om te weten is dat ze ook diensten leveren op gebied van consultancy, training en implementatie diensten. Van alle markten thuis dus.

Je kunt dus wel stellen dat ze een duidelijk doel voor ogen hebben: het creëren van barrièrebrekende bedrijfsoplossingen. Wat hun dienst zo veelzijdig maakt, is dat ze klanten helpen in elke fase van de levenscyclus. Van softwareontwikkeling en conceptualisering tot ontwikkeling en ondersteuning, ze doen het allemaal! Ze koesteren hun klantrelaties echt en staan dan ook bekend om hun persoonlijke benadering en persoonlijk aangepaste software. Zo hebben ze onder andere een hoogwaardig systeem voor document management ontwikkeld.

De werksfeer is informeel en de sfeer binnen het team is gezellig! Ook qua onderlinge samenwerking is er veel mogelijk en staat iedereen open voor kennisdeling of brainstormsessies. Er wordt op professioneel niveau aan hoogwaardige producten gewerkt en dat is dan ook echt te merken op de werkvloer, maar ook voor gezelligheid bestaat veel ruimte. Dit blijkt onder andere uit de vrijdag middag borrel!

Functie

We zijn op zoek naar een Full Stack .NET Developer die dit team van professionals wil komen versterken. In deze functie zal je aan verschillende producten werken. Er wordt gewerkt met het ERP en integraties, eigen modules worden gebouwd en daar bovenop wordt nog eigen maatwerk gecreëerd! Er is dus genoeg variatie. Binnen het team, dat bestaat uit ongeveer 20 man, vervul jij een onmisbare rol!

Met jouw innovatieve ideeën en allround kennis kun jij als geen andere ideeën overbrengen op je collega’s en omzetten naar realiseerbare concepten. Doordat jij op de hoogte bent van de nieuwste ontwikkelingen op gebied van development, weet jij precies welke techniek je waar en wanneer moet toepassen. Er wordt voornamelijk gewerkt met .NET en Angular dus kennis hiervan is een must.

Verder is het handig als je bekend bent met .NET Core, ASP.NET Web API, SQL en Azure. Je krijgt binnen dit bedrijf volledig de kans om door te groeien binnen de taken die jij het leukst vindt en je krijgt veel technische vrijheid. Ze raak je nooit uitgeleerd en hoef je je niet te vervelen!

Functie-eisen

Voor deze functie wordt gezocht naar een medior of senior developer. Onderstaande specificaties zijn vereist:

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Je hebt minimaal 2 jaar werkervaring als developer;
 • Je hebt aantoonbare kennis van en ervaring met C#, ASP.NET Web API, Angular en Azure;
 • Kennis van of ervaring met .NET Core en SQL is een pré;
 • Je hebt een uitstekende beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
 • Je houdt van uitdagingen en beschikt over analytisch en probleemoplossend denkvermogen;
 • Je bent leergierig, innovatief en denkt graag mee!

Aanbod

 • Marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding ;
 • Een coöperatieve pensioenregeling;
 • Werken in een gezellig team met een informele werksfeer;
 • Mogelijkheden om verder te groeien op het gebied van development;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief, verantwoordelijkheid en zelfstandigheid!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.