Fullstack developer gezocht!


Introductie

Ben jij een fullstack developer en zou je graag werken aan geavanceerde software binnen de bouwsector? Word je daarnaast blij van Machine learning, Azure en .NET Core en wil je jezelf verder ontwikkelen d.m.v. een persoonlijk opleidingsbudget? Dan is dit 12 collega’s tellende IT-team op zoek naar jou!

Organisatie

Onze klant, gevestigd in Rotterdam, is al meer dan 30 jaar bezig met het maken en verkopen van software voor de sectoren bouw, vastgoed en gww (grond-, weg- en waterbouw). Hiermee wordt de totale levenscyclus van gebouwen, technische installaties, kunstwerken en infrastructuur tracé geregeld. Door de groei van het aantal klanten van dit bedrijf, is er nu ruimte voor een ambitieuze fullstack developer om het team te versterken! Het bedrijf verwacht de komende jaren nog verder te groeien, dus zal het team meegaan met deze groei en ook qua doorgroeimogelijkheden zit je hier goed!

Dit bedrijf is marktleider op het gebied van calculatiesoftware en meer dan 5000 klanten maken gebruik van de software die deze partij biedt. Deze klanten bestaan onder andere uit architecten, bouwbedrijven, overheden, woningcorporaties, vastgoedbeheerders projectontwikkelaars en aannemers. Zij gebruiken de software om opstellen van een meerjarenonderhoudsplan, aanbestedingsbegrotingen te maken, referentiebegrotingen automatisch in te lezen, technische installaties integraal mee te nemen in de projectcalculaties en eigenlijk worden binnen de gehele cyclus werkzaamheden vereenvoudigt en transparant gemaakt door deze software.

In totaal bestaat het bedrijf uit 45 mensen en de IT-afdeling bestaat uit 15 collega’s, waarvan er 12 met development bezig zijn. Het team bestaat uit een mix van juniors, mediors en seniors en 2 architecten die op basis van SCRUM in 2-wekenlijkse sprints werken. Binnen het team vindt veel kennisdeling plaats en 1x in de maand wordt er vanuit de personeelsgroep een activiteit georganiseerd, zoals een bbq of een avondje bowlen. Jaarlijks gaat het team een lang weekend met elkaar weg en doordat het bedrijf ook Microsoft Partner is, zijn er ook veel mogelijkheden voor het volgen van cursussen en het halen van certificaten. Innovatie staat hier voorop en daarom wordt er volop gekeken naar het implementeren van de nieuwste tools en technieken in de software. Welk certificaat wil jij nog halen? Hier kan het!

Functie

Als fullstack developer kom je terecht in een gezellig IT-team dat in verschillende teams werkt aan projecten. Zo is een team bezig met aan het onderhouden van de bestaande producten en software, een ander team bezig met het ontwikkelen van een compleet nieuwe tool voor het specificeren van bouwprojecten en een derde team bezig met het opnieuw ontwikkelen van een calculatieoplossing dat van een on premise situatie overgaat naar de Cloud met behulp van Machine Learning. Jij zult je aansluiten bij de laatste 2 projecten en bijdragen aan de verdere innovatie van de software van deze marktleider!

Binnen de functie liggen dus nog genoeg uitdagingen en qua technologieën kun jij je lol op! Zo is het team dus bezig met Machine Learning, maar ook Azure, .NET Core, Angular en Typescript. Het team is ook aan het kijken naar andere (nieuwe) technieken om mee te werken en als je hier ideeën over hebt dan horen zij het graag. Het team staat open voor developers van alle niveaus, dus het maakt niet uit of je net uit de schoolbanken komt of al een aantal jaar werkzaam bent als developer!

Ben jij de gedreven fullstack developer die zichzelf graag verder wilt ontwikkelen? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct.

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO/WO diploma richting Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt (werk)ervaring met de backend technieken .NET en C#;
 • Je hebt (werk)ervaring met de frontend technieken Angular en Typescript;
 • Kennis van .NET Core en/of Azure is een pre;
 • Je hebt de ambitie om jezelf (en het bedrijf) te laten groeien!

Aanbod

 • Een goed salaris afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • 20 vakantiedagen (10 á 12 extra is mogelijk);
 • Een goede pensioensregeling;
 • Winstuitkering;
 • Een persoonlijk opleidingsbudget;
 • Thuis werken is hier zeker mogelijk;
 • Genoeg doorgroeimogelijkheden binnen het team;
 • Een uitdagende baan bij een marktleider binnen de bouwsector!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.