Fullstack developer gezocht voor de luchtvaart


Introductie

Werk jij graag in een klein team met grootse prestaties? Is een internationale werkomgeving iets voor jou? Lees dan vooral verder!

Organisatie

De wereld van privéjets is voor weinig mensen weggelegd. Toch komt er rondom een privévlucht een hele organisatie kijken. Om er voor te zorgen dat de organisatie binnen- en buiten de privéjet goed verloopt is deze internationale speler 20 jaar geleden begonnen met het opzetten van een platform. Inmiddels is dit een veelomvattend product waar veel gebruik van wordt gemaakt.

Het pand van dit bedrijf bevindt zich binnen één van de terminals op Schiphol en samen met 10 medewerkers richten zij zich op de ontwikkeling van kwalitatieve software binnen deze nichemarkt. Met het platform dat is gebouwd kunnen onder andere privéjets getrackt worden en de planning en catering geregeld worden. Alles wat er bij een optimale privévlucht geregeld moet worden, wordt mogelijk gemaakt met dit platform. Kijk gerust eens uit jouw kantoorraam en wie weet spot je het Nederlands elftal, een bekende ondernemer of een wereldberoemde band!

Het bedrijf heeft een kleine omvang, maar dat zegt uiteraard niets over de prestaties. Sterker nog, zij zijn koploper op het gebied van deze software binnen deze branche en het is dan ook geen verrassing dat ze in meer dan 140 landen actief zijn. Het team in Nederland is een hecht team en hecht veel waarde aan gezelligheid, professionaliteit en korte communicatielijnen. Het team in Nederland staat daarom altijd virtueel in contact met de locaties in de Verenigde Staten, Roemenië, Zweden en het Verenigd Koninkrijk. Vanwege deze korte lijnen heb je als Full Stack .NET Developer veel invloed op deze nichemarkt binnen de luchtvaartindustrie. Iets voor jou? Lees dan vooral verder!

Functie

Het development team bestaat uit vier Software Developers die allen verantwoordelijk zijn voor de ontwikkeling en de kwaliteit van het platform. Dit maakt dat jouw werkzaamheden zeer gevarieerd en breed zijn. Op het ene moment werk je voornamelijk aan de back-end, terwijl je op het andere moment weer bezig bent met de front-end van het platform. Je hebt daarbij altijd contact met jouw collega’s uit het team of collega’s uit het buitenland. Voldoende afwisseling dus!

Binnen het team werk je aan alle fases, van conceptontwikkeling tot aan bouwen, testen en leveren. Bij de ontwikkeling van het platform wordt er voornamelijk gewerkt met Typescript, C#, .NET en SQL.

De Software Developers hebben de verantwoordelijkheid om het platform zo goed mogelijk door te ontwikkelen om de planning rondom de privéjets te optimaliseren. Ook sta je veel in contact met de eindgebruiker en bespreek je de wensen om deze vervolgens toe te passen in het platform. Als hoogtepunt ga je jaarlijks samen met het team naar de grote beurs in Europa om te netwerken en jouw klanten te ontmoeten. Denk jij graag mee met de meest innovatieve oplossingen en heb je ook graag contact met de klant? Dan zijn zij op zoek naar jou!

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond op het gebied van Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met C#.NET;
 • Je hebt ook ervaring met Typescript en SQL server;
 • Ervaring met Azure is een pré;
 • Ervaring met het werken in een scrum team is een pré;
 • Je hebt innovatieve oplossingen voor het bestaande product;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je spreekt vloeiend de Nederlandse en Engelse taal;

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een jaarcontract;
 • 25 vakantiedagen;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Jaarlijkse bonus gebaseerd op jouw resultaten;
 • Veel eigen verantwoordelijkheid;
 • Werken aan niche product binnen een internationale organisatie!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.