Fullstack .NET developers gezocht!


Introductie

Ben jij een gedreven fullstack .NET developer die zichzelf wil blijven ontwikkelen? Word jij de rechterhand van de IT-manager of de developer die in teamverband innovatieve producten ontwikkelt binnen het sociale domein? Bij dit team in Den Bosch is ruimte voor meerdere fullstack .NET developers van verschillende niveaus!

Organisatie

Deze vooruitstrevende, ambitieuze en innovatieve club in Den Bosch ontwikkelt allerlei oplossingen voor lokale overheden en maatschappelijke organisaties. Met circa 1600 collega’s in dienst verdeeld over 10 werkmaatschappijen, is hier sprake van een innovatieve grote speler binnen de markt. De werkmaatschappij van deze vacature maakt software waarmee organisaties efficiënter opereren en nóg betere service kunnen leveren aan burgers en bedrijven. Momenteel zijn hier 400 collega’s in dienst die onderverdeeld zijn in verschillende business units. Vanwege die kleinschaligheid in business units kunnen zij zichzelf nog steeds omschrijven als een familiebedrijf en hun cultuur voelt dan ook als een warm bad. Binnen een van de business units is behoefte aan meerdere fullstack .NET developers van verschillende niveaus.

Het enthousiasme en de inzet van de medewerkers wordt zeer gewaardeerd door het bestuur. Zij zijn er dan ook van overtuigd dat de inspanning van het personeel de basis van het succes is. Daarom biedt dit bedrijf de gelegenheid, zowel qua ruimte als qua budget, om je uitermate goed te kunnen ontwikkelen. Dit kan in de vorm van uitdagende projecten, het werken met state-of-the-art systemen en een persoonlijk ontwikkelplan, maar ook via interne coaching en het volgen van opleidingen. Op de vraag of je kunt doorgroeien weet je hier dus geheid het antwoord!

Functie

Binnen deze organisatie is behoefte aan meerdere fullstack .NET developers van verschillende niveaus om een van de business units te versterken. De verantwoordelijkheid van deze business unit ligt bij het maken van software dat bijdraagt aan alles wat te maken heeft met het sociaal domein. Gemeentes en burgers gebruiken deze software zowel on-premise als in een SaaS/Cloud omgeving en de software volgt de wet- en regelgeving op de voet. Deze is dus continu aan verandering onderhevig en het onderhouden van de applicatie is daarom ook onderdeel van je werk. Daarnaast worden klantwensen door jou technisch beoordeeld en opgepakt indien mogelijk. Al met al draagt jouw werk bij aan het realiseren van transparante en volledige digitale dienstverlening voor de gebruikers!

De business unit bestaat in totaal uit 70’s collega’s, waarvan er 6 net als jij bezig zijn met development. Vanwege corona wordt nu volledig vanuit huis gewerkt, maar zodra er meer mogelijk is dan kun je ook op kantoor terecht. Het team staat aan de vooravond van een technologische verandering en de nieuwe collega’s zullen hier ook bij betrokken worden. Er is behoefte aan iemand die het voortouw kan nemen in het vernieuwen van het huidige platform. Hierbij is het belangrijk dat je open staat om met verschillende ontwikkeltools te werken.

Ben jij een ervaren professional die ook wil meedenken op helikopterniveau en graag boven een team wil opereren? De IT-manager zoekt een rechterhand die hem te zijner tijd kan opvolgen. Hierbij sta je boven de business unit en is het belangrijk dat je communicatief helder en sterk bent, om het team te sturen naar nóg innovatievere software!

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring als developer;
 • Je hebt werkervaring met C#, .NET;
 • Je bent een sterke gesprekspartner in zowel het Nederlands als in het Engels;
 • Tot slot sta je open voor het werken met verschillende ontwikkeltools.

Aanbod

 • Goede arbeidsvoorwaarden met een zeer uitgebreid pakket aan secundaire voorwaarden, zoals variabele beloning en collectieve verzekeringen;
 • Vakantiegeld;
 • Pensioenregeling;
 • 26 vakantiedagen;
 • Winstdeling;
 • Een laptop, telefoon(budget) en abonnementen;
 • Een innovatieve en motiveren werkomgeving met ‘creative minds’ die op dynamische wijze invulling geven aan hun werkdag;
 • Een uitdagende functie waar eigen inbreng zeer gewaardeerd wordt!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.