Inhouse senior .NET ontwikkelaar


Introductie

Lijkt het jou leuk om aan een totaalpakket te werken binnen de automotive branche? Vind jij het leuk om jezelf, naast development, ook bezig te houden het geven van presentaties en begeleiding van juniors? Wacht niet langer en ga aan de slag bij deze TOP werkgever in Zevenaar!

Organisatie

Dit bedrijf is in 1866 opgericht en is vanuit het drukken van kantoorformulieren uitgegroeid tot een Internationale speler binnen de automotive branche. Met kantoren in Amerika, Canada, Mexico, Duitsland, Frankrijk, Engeland, België en Nederland hebben zij wereldwijd een personeelsbestand met zo’n 6000 medewerkers. Het Nederlandse kantoor is gevestigd in Zevenaar en vanuit daar wordt de Benelux bediend. In Amerika zijn zij marktleider en ook in de Benelux hebben zij een grote vinger in de pap.

Het bedrijf is gespecialiseerd in de ontwikkeling van een totaalpakket voor autobedrijven in de breedste zin van het woord. Het kantoor in Nederland is een onafhankelijk kantoor en is vrij om te bepalen welke technologieën zij waarvoor gebruiken. Het pakket is bedoeld om alle werkzaamheden bij autodealers en/of garages te ondersteunen en kan met verschillende modules worden uitgebouwd. Het pakket heeft standaard functionaliteiten, maar kan worden aangepast en verder uitgebouwd naar de wensen van de klant. Ook worden er interfaces gebouwd met diverse externe partijen.

Het bedrijf heeft inmiddels al 20 jaar ervaring met software ontwikkeling en daar pluk jij de vruchten van. Met diverse opleidingsmogelijkheden (zoals trainingen / cursussen en het behalen van certificeringen), tweewekelijkse kennisdeling sessies en afwisselende projecten die in kleine projectteams worden opgepakt, heb jij de mogelijkheid om technisch de diepte in te duiken én afwisselend bezig te zijn.

De sfeer binnen het bedrijf valt te omschrijven als informeel en laagdrempelig met een open cultuur. Ook buiten werktijd worden er leuke activiteiten ondernomen. Kortom, een hele fijne werkgever om voor te werken.

Functie

Als senior .NET ontwikkelaar kom je te werken op de software afdeling die momenteel uit 8 ontwikkelaars bestaat. Zij zijn op zoek naar meerdere software ontwikkelaars dus het team zal in de toekomst verder uitbreiden. Als ontwikkelmethode worden elementen uit de SCRUM filosofie toegepast. Technieken die gebruikt worden zijn C# .NET, Javascript, Typescript, Webservices en SQL Server.

Je werkt aan verschillende projecten die gemiddeld zo’n half jaar duren waarbij de projectteams qua samenstelling worden afgewisseld. Je werkt hierbij aan de doorontwikkeling van bestaande functionaliteiten en aan de ontwikkeling van nieuwe functionaliteiten. Je houdt je bezig met de technische specificaties, het ontwerp, de ontwikkeling en het testen van de software. Ook denk je mee over de architectuur van het pakket, neem je af en toe de rol van projectleider op je en denk je mee over het verbeteren van de kwaliteit van de software.

Waar nodig ondersteun je jouw collega’s en treed je op als senior richting junior ontwikkelaars. Zo neem je bijvoorbeeld een actieve rol in bij de code reviews en leid je deze in goede banen.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een HBO / WO diploma. Bij voorkeur Informatica;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met C# .NET back-end ontwikkeling;
 • Kennis / ervaring met software architectuur is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kan zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je bent nauwkeurig en werkt gestructureerd;
 • Het spreekt je aan om in complexe vraagstukken te duiken;
 • Je bent oplossingsgericht en pragmatisch;
 • Beheersing van de Nederlandse en Engelse taal in zowel woord als geschrift.

Aanbod

 • Goed salaris;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 25 vakantiedagen dat oploopt naarmate je langer in dienst bent;
 • Collectieve ziektekostenverzekering;
 • WIA verzekering;
 • Diverse mogelijkheden voor jouw persoonlijke ontwikkeling zoals trainingen, cursussen en opleidingen;
 • Uitdagende afwisselende projecten bij een professioneel informeel bedrijf!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.