JR/MR/SR Full-stack C# ontwikkelaar


Introductie

Deze internationale marktleider op het gebied van ID documenten- en bankbiljettenverificatie zoekt een ervaren Full-stack C# developer om hun talentvolle developersteam te komen versterken. Werk je graag voor een internationaal bedrijf en lijkt het je leuk om aan verificatie-applicaties te werken? Dan is dit de vacature voor jou!

Organisatie

Dit bedrijf is wereldwijd marktleider op het gebied van ID documenten- en bankbiljettenverificatie apparatuur. Met hun bijna 100 jaar aan kennis en ervaring bieden ze geavanceerde oplossingen die de verwachtingen van hun klanten telkens weer overtreffen. Het doel van dit bedrijf is het voorkomen van namaak en fraude met identiteitsdocumenten en bankbiljetten. Om hierin te voorzien hebben zij een wijd scala aan gedrukte en digitale oplossingen waarmee hun klanten de authenticiteit van vrijwel alle identiteitsdocumenten en bankbiljetten kunnen beoordelen. Zo hebben zij een database die toegang heeft tot internationale ID documenten en bankbiljetten van meer dan 200 landen en organisaties. Om deze informatie allemaal helemaal up to date te houden werken zij samen met internationale overheidsinstanties, ambassades en centrale banken.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 35 medewerkers en is hard aan het groeien. Sinds 2016 is hun development in eigen huis gehaald. De sfeer op kantoor en binnen het team is informeel met korte lijnen naar de directie. Je wordt hier erg vrij gelaten, je hebt flexibele werktijden en een werkweek van 36 uur. Mocht je langer door werken, dan kun je hiervoor een vrije dag opnemen. Het development team bestaat nu uit 3 ontwikkelaars, een CTO en een product owner en dit breiden ze graag uit met een Full-stack .NET ontwikkelaar.

Functie

Je zult deel uit gaan maken van een Engelssprekend ontwikkelteam vol talent, dat wereldklasse IT systemen voor ID documenten- en bankbiljettenverificatie ontwerpt en bouwt. Als full-stack developer zul je meewerken aan het verbeteren van bestaande en ontwikkelen van nieuwe manieren om ID documenten en bankbiljetten te vinden en te verifiëren middels web, desktop en mobiele applicaties. Jij kan meedenken over manieren om mensen te identificeren en hen aan het juiste ID document te koppelen. Hier is genoeg technische uitdaging, waar jij je ei in kwijt kunt! Ze zijn op zoek naar meerdere ontwikkelaars, variërend van junior tot senior developer. Heb jij ervaring in de backend met C# en affiniteit met de frontend? Dan is deze vacature ook zeker interessant voor jou!

Functie eisen

 • Je bent HBO afgestudeerd in een Informatica gerelateerde richting;
 • Je hebt ervaring in webdevelopment met C#;
 • Ervaring met andere microsoft technologieën zoals WCF is een pre;
 • Je hebt ervaring met Agile methoden of SCRUM;
 • Je bent bedreven in design en development van klantvriendelijke, technisch innoverende oplossingen.
 • Je kunt samenwerken met business experts en interne en externe stakeholders;
 • Je kunt goed Engels spreken en schrijven;
 • Je bent bereid te reizen voor je werk.

Aanbod

 • Een goed salaris afhankelijk van kennis en ervaring;
 • Goed pensioen;
 • Een winstuitkering;
 • Een 36 urige werkweek en flexibele werktijden;
 • 20 vakantiedagen en een budget om 4 dagen te kopen, je bent vrij daar zelf een keuze in te maken;
 • Werken aan complexe en technische uitdagende oplossingen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.