Junior, medior en senior .NET Developer


Introductie

Als full-stack developer meewerken aan software om fouten in Excel spreadsheets te ontdekken? Tezamen met gemotiveerde collega’s kun je dit bij onze klant in hartje Amsterdam oppakken.

Organisatie

Onze klant, gevestigd in het centrum van Amsterdam, maakt software om fouten in Excel spreadsheets op te sporen. Deze software is van wezenlijk belang: 90% van belangrijke analyses worden op Excel gebaseerd, waarbij er jaarlijks 7 miljard dollar wordt verspild met verkeerde cijfers. De sportware spoort excelfouten op en voorkomt daarmee dat bedrijven verkeerde beslissingen maken met ernstige gevolgen. Door middel van algoritmes wordt dit gedaan voor grote internationale bedrijven zoals de Nationale Nederlanden, Schiphol en Shell.

Ze onderscheiden zich in de markt door gebruiksvriendelijke software te leveren die tevens in staat is meer risico’s te herkennen. In de markt hebben ze een goede naam en blijft het aantal klanten groeien. Door de vele ideeën die ze hebben en willen uitvoeren zijn ze nu op zoek naar een nieuwe collega. Het bedrijf is acht man groot. Samen met het ontwikkelteam werk je aan grote projecten. Het betreft een hecht team waardoor je als programmeur daadwerkelijk invloed hebt op de software die wordt neergezet. De keuzes die jij maakt, zie je terug in het product. Je houdt regelmatig kennisdeling sessies met het team en kunt snel inspelen op veranderingen.

Een aantal werknemers werken veelal op de Technische Universiteit van Delft, waar ze een samenwerking mee hebben. Hierdoor kun je op elk moment een technisch seminar of vak volgen om jouw kennis op peil te houden. Dit is wel nodig, aangezien er geen vast kader is. Er passeren steeds nieuwe tooling en visualisaties de revue. Flexibiliteit is dus zeker gewenst.

Het bedrijf is gevestigd midden in de stad en in de middag halen ze vaak wat lekkers. Dit nuttigen ze gezamenlijk in een gezellige ruimte in het gebouw. Als zij nieuwe klanten binnen halen, wordt dit goed gevierd en kun je hieraan deelnemen als je dit leuk vindt.

Functie

Wat betreft begintijd en werkuren per week zijn ze flexibel. Je mag zelf beslissen hoe laat jij start en je kan 32, 36 of 40 uur werken, zolang jij je vak maar goed verstaat. Hier focus jij je niet alleen op de frontend of de backend, maar doe je beide! Het is van belang dat je beide kanten goed leert kennen, zodat je veranderingen zo goed mogelijk kunt doorvoeren. Er wordt door middel van SCRUM gewerkt en onderling wordt er veel overlegd. Als je het leuk vindt, kun je ook een stukje klantencontact op pakken.

In de backend wordt er met gewerkt met het Azure platform, C#, SQL database en MVC. In de frontend wordt er gewerkt met CSS, HTML, Javascript en is ook ervaring met Angular en WordPress gewenst. Het plan is om het product wereldwijd in te zetten en als dat gebeurd zal het team ook groeien. Als jij op den duur de ambitie hebt om door te groeien tot lead, is daar zeker een mogelijkheid voor. Wat ook nog goed is om te noemen, is het feit dat iedereen hier tot z’n recht komt. Er werken allemaal verschillende type mensen; de een roeit veel naast werk, de ander fotografeert en de ander drinkt veel biertjes. Ze zijn dus van alle markten thuis 😉

Functie eisen

 • HBO/WO werk en denk niveau;
 • Kennis of ervaring met .NET en C#, SQL en MVC;
 • Kennis of ervaring met CSS, HTML en Javascript;
 • Kennis of ervaring met Angular is ook een pre;
 • Je weet hoe je een gebruiksvriendelijke oplossingen maakt;
 • Je wilt meegroeien met het bedrijf.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen door middel van seminars bij Technische Unie Delft;
 • Een hecht team met veel gezelligheid;
 • Elke middag een gezellige wandeling;
 • Inspraak in het product.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.