Junior/Medior/Senior .NET Software Engineer


Introductie

Ben jij een echte .NET Software Engineer die zich in wil zetten voor het verbeteren van de bedrijfsprocessen op het gebied van efficiëntie? En wil jij diensten leveren op het gebied van software, apps, ICT, Cloud en webmarketing? Lees dan snel de vacature en wie weet ben jij binnenkort onderdeel van het gezellige team in Nijmegen!

Organisatie

De organisatie is gevestigd in Nijmegen en levert diensten op het gebied van software, apps, ICT, cloud en webmarketing. Het doel van het ontwikkelen van software en apps is het efficiënter, gemakkelijker en goedkoper maken van bedrijfsprocessen, waardoor de organisatie zich vooruit ontwikkelt. De organisatie richt de gehele ICT omgeving in en beheert deze daarnaast ook nog eens. Op het marketingvlak ondersteunt de organisatie de strategische marketing, op basis van de situatie van de klant. Naast resultaten, staat gebruiksvriendelijkheid hoog in het vaandel.

Opdrachtgevers van deze organisatie zijn zeer divers: van commerciële bedrijven tot zorginstellingen. De organisatie levert op maat gemaakte adviezen en oplossingen voor bedrijven binnen elke sector. Een greep uit de opdrachtgevers zijn: Melkunie, D66, Het Rijks Vmbo-Campus en SWZ zorginstelling. Met behulp van slimme, vooruitstrevende toepassingen op het gebied van informatie- en communicatietechnologie zorgt de organisatie voor een voorsprong ten opzichte van concurrenten. Medewerkers gaan verder dan alleen het leveren van een dienst; ze denken actief mee om de klant vooruit de helpen.

Het kantoor bevindt zich midden in Nijmegen en de R&D afdeling bestaat uit 25 gezellige collega’s. De week wordt altijd afgesloten met een vrijmibo om gezellig met collega’s te kletsen, te gamen of te tafelvoetballen. Aan de gezondheid van de medewerkers wordt ook gedacht. Iedere dag loop je samen met collega’s een rondje door het centrum van Nijmegen om even te ontspannen en daarnaast staat er altijd vers fruit in de keuken.

Functie

Binnen de organisatie ben je verantwoordelijk voor het koppelen van diverse systemen en je vertaalt de vraag van de klant naar een technische oplossing. Je ontwikkelt, implementeert en onderhoudt websites en webapplicaties. Een werkdag start met een planning en briefing binnen het team. Als medior of senior word je projectleider van een project die bij jouw vaardigheden past en als junior ben je onderdeel van dit team. Jouw input is zeer belangrijk en wordt daardoor enorm gewaardeerd.

Als .NET Software Engineer werk je met een technologie stack die bestaat uit: C#, .NET en .NET MVC in combinatie met Microsoft SQL en Microsoft Visual Studio. Ook andere databases en webservices komen bij deze organisatie aan bod. Daarnaast is het ook belangrijk dat jij kennis hebt van mobiele apps en responsive gedrag. Dit zorgt er allemaal voor dat jij samen met het team de slimste en gebruikersvriendelijkste website of apps kan maken!

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Kennis en ervaring met C#, ASP.NET, .NET MVC en SQL ;
 • Ervaring met Microsoft Visual Studio;
 • Ervaring HTML, CSS, JavaScript is een pré;
 • Ervaring met webservices, mobiele apps en responsive gedrag is een pré;
 • Affiniteit met het ontwikkelen van missiekritische software.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, met o.a. een volledig betaald pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiedagen;
 • Elke dag vers fruit en lekkere koffie en thee;
 • Een centrale werkplek midden in Nijmegen;
 • Jaarlijkse uitjes en een dagelijkse wandeling met jouw collega’s.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.