Onze werkwijze


Op zoek naar een uitdaging als .NET developer? Of het nu gaat om je salaris, technische uitdaging of een betere werk-privé balans. Ons doel is het om jou te helpen tijdens de zoektocht naar de best passende baan!

Hieronder kun je stap voor stap onze aanpak lezen die wij graag met jou bespreken.

 1. 1

  Neem contact op

  Zorg voor een up-to-date CV en weet wat jouw motivatie is om te solliciteren. Stuur ons een e-mail via info@net-professionals.nl of klik op de solliciteerbutton onder de vacature om jouw interesse kenbaar te maken. Je kan ook telefonisch contact opnemen via 020 8201 118 met één van onze collega’s, tijdens en na kantoortijden.

 2. 2

  Richting bepalen

  Zodra we je cv hebben bekeken neemt vervolgens de recruiter die verantwoordelijk is voor jouw regio, contact met je op. Met hem of haar loop je door jouw cv, wensen én ambities heen. Zodoende krijgen wij een goed totaal beeld van jou als persoon en techneut. Ook krijg je in dit gesprek voldoende ruimte om bepaalde voorkeuren uit te spreken.

 3. 3

  Game on! Wij gaan aan de slag voor jou

  Wij pakken het proces voor je op en benaderen de bedrijven die goed bij jouw ambities en wensen passen. Tussentijds blijven we contact houden en beslissen we samen waar jij op sollicitatiegesprek gaat. Als de gesprekken ingepland staan ligt de bal bij jou om je van je beste kant te laten zien.

 4. 4

  Your turn

  Na de gesprekken is het moment daar. Na de volledige procedure bij een of enkele bedrijven te hebben doorlopen kun jij je keuze gaan maken. Onze consultants adviseren je hierin en je hoeft geen goede onderhandelaar te zijn, want dit nemen wij voor onze rekening. Jij kunt je gaan focussen op wat daadwerkelijk belangrijk voor je is, de juiste stap in jouw carrière!

 5. 5

  Gefeliciteerd!

  Na een goed aanbod ligt natuurlijk jouw nieuwe baan voor het grijpen! Wij begeleiden je tot aan de laatste stap en feliciteren je graag met je nieuwe baan! Vanaf dat moment trekken wij ons terug en zul je in dienst treden bij de organisatie zelf.

Testimonials


Chantal had snel door wat ik zocht en wist daar ook de juiste bedrijven bij te vinden. Dit is iets wat bij andere recruiters nog wel eens ontbreekt. Regelmatig werd ik op de hoogte gehouden van ontwikkelingen en ik kon haar ook altijd bellen als ik iets wilde weten. Ik kan niet anders zeggen dat het fijn samenwerken was met Chantal en ik zou haar zeker aanraden aan vrienden en collega's.
Auke - .NET Software Engineer
Kaj heeft voor mij een interessante betrekking gevonden en als mijn recruiter alles geregeld. Top geregeld Kaj.
Léon - Software Engineer
Dankzij Chantal haar inzet gecombineerd met goed overleg kon ik recent uit twee contracten kiezen bij twee verschillende werkgevers. Elke stap werd begeleid en eventuele vragen werden direct behandeld. Dankzij haar kan ik straks een vliegende start maken aan mijn carrière!
Annika - .NET Programmeur
Het recruitment proces via Kaj Bartele is mij zeer goed bevallen. Wat mij vooral goed beviel, was dat de vacatures die hij aan mij voorlegde erg goed aansloten op mijn interesses. Ik heb hierdoor nu een baan kunnen vinden waar ik razend enthousiast over ben. Bedankt Kaj.
Kay – .NET Software Developer
Fleur heeft me in contact gebracht met 2 bedrijven, waaronder het bedrijf waar ik nu werkzaam ben. Ze was snel met opties en vroeg goed door naar technieken en andere dingen die voor mij belangrijk waren voor mijn keuze. Na twee vlotte gesprekken kon ik beginnen, en op de eerste dag van 't werk was er taart gebracht namens .NET Professionals! Top dus.
Roeland – Software Developer

Laat ons je helpen!


Overweeg jij een volgende stap of andere richting in jouw loopbaan? Laat het ons weten, wij denken graag met je mee over mogelijkheden en te nemen stappen!

Bel of mail ons, we horen graag van je!