Kom complexe en intelligente security oplossingen ontwikkelen met C++ voor dit internationale bedrijf in Arnhem!


Introductie

Ben jij een C++ expert, heb je affiniteit met toegepaste cryptografie en gaat jouw hart sneller kloppen van Internet of Things oplossingen? Dan is deze klant op zoek naar jou!

Organisatie

In het mooie Arnhem vind je het hoofdkantoor van onze internationale klant. Naast Arnhem hebben ze ook een vestiging in Portugal, dat zich voornamelijk richt op de Zuid Amerikaanse markt. Sinds 1998 ontwikkelen ze beveiligingsoplossingen voor toegang, authenticatie en identificatie. Tegenwoordig worden hun producten ook gebruikt op mobiele telefoons. Er wordt gewerkt aan complexe middleware die verbinding legt tussen computers en/of smartphones en smartcards. Door middel van de software kan de identiteit van de gebruiker op een eenvoudige, maar veilige manier vastgesteld worden, zodat ze op ieder moment op een gemakkelijke en secure manier toegang verkrijgen tot informatie. Steeds meer bedrijven en organisaties tonen hun interesse in dit product. Ook overheidsinstanties zijn geïnteresseerd. De smartcards bieden namelijk beveiligingsoplossingen voor bijvoorbeeld betaalautomaten en benzinestations. Door middel van dit product wordt er voorkomen dat er met belangrijke gegevens gesjoemeld wordt. Niet alleen in Nederland zijn hun Smartcards populair. Zelfs in Brazilië hebben ze inmiddels meer dan 3 miljoen kaarten verkocht!

De organisatie bestaat uit ruim 50 man, waarvan er ongeveer 35 werkzaam zijn in Arnhem. De ontwikkelafdeling in Nederland is ongeveer 13 man sterk en bestaat uit drie teams die afwisselend met SCRUM werken. Voor één van de teams zoeken ze versterking. Hier wordt veel gewerkt met C++, niet binnen een embedded omgeving, maar binnen de toegepaste cryptografie. Kennis van Public Key Infrastructure is daarom mooi meegenomen!

De sfeer binnen dit bedrijf is informeel, zo hebben ze een koffiekamer die als gezellig verzamelpunt dient. Hier wordt veel gedart, tafelvoetbal gespeeld en dagelijks worden hier alle nieuwtjes uitgewisseld. Om de zoveel tijd wordt er weer een leuk uitje of een gezellige borrel georganiseerd waarbij alle collega’s aanwezig zijn. Dit in combinatie met ingewikkelde maar uitdagende software zorgt ervoor dat jij als software ontwikkelaar gelijk op je plek zit!

Functie

Onze klant is nog steeds flink aan het groeien en zoekt met spoed twee professionele C++ developers. Je zal in een klein team komen te werken, bestaande uit 3 man. Echter is het de bedoeling dit team flink te laten groeien. Je teamleader is namelijk een grote voorstander van de werkmethode SCRUM en wil dit ook in dit team zo snel mogelijk kunnen toepassen.

Je komt te werken met enkel professionals die een passie hebben voor het ontwikkelen van software. Het wordt jouw taak om te werken aan beveiligingsoplossingen voor (mobiele) identiteit. Public Key Infrastructure speelt voor deze functie een grote rol. Je werkt aan een internationaal bekende middleware voor cryptografische tekens, authenticatie, digitale handtekeningen en veilige transacties en informatie door middel van encryptie. Met innovatie als focus zal jij eraan werken om de software continue door te ontwikkelen. Jouw collega’s staan altijd voor je klaar om gedachtes met je uit te wisselen en kennis te delen. Wanneer jij behoefte hebt aan een relevante opleiding of cursus zal dit betaald worden door je werkgever. Op deze manier worden jou veel handvaten geboden voor je eigen ontwikkeling.

Functie eisen

 • Je hebt een relevante HBO of WO opleiding afgerond;
 • Je hebt minimaal 3 jaar werkervaring met C++;
 • Je hebt affiniteit met mobile development;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend;
 • Ervaring met Public Key Infrastructure is een pre;
 • Een cryptografische achtergrond is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • 13e maand;
 • Een winstafhankelijke bonus die hoog op kan lopen;
 • Opleidingsbudget;
 • 26 vakantiedagen;
 • Werken binnen een uitdagende, dynamische en internationale omgeving;
 • De mogelijkheid om je dart- en tafelvoetbalvaardigheden bij te spijkeren.

Inlichtingen

Voor meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.