Lead Backend Developer gezocht!


Introductie

Internet, Mobile applicaties, eCRM én Marketing Communicatie onder één dak. Het kan bij deze topklant op de prachtlocatie aan de Amsterdamse Amstel! Lees snel de vacature en wie weet ben jij de Lead Backend Developer waar dit team naar op zoek is!

Organisatie

De klant is een toonaangevend internetbureau dat vanuit haar locatie vlakbij Amsterdam Amstel werkt aan hele gave crossmediale projecten. Met deze aanpak haalt men grote nationale en internationale projecten binnen die zeer tot de verbeelding spreken en waar jij als Lead Backend Developer aan kunt bijdragen. Een aantal jaar geleden is het bedrijf succesvol gefuseerd met enkele zusterbedrijven en inmiddels telt het bedrijf 70 medewerkers. Bij deze werkgever vind je heel veel specialistische kennis onder één dak. Backenders, frontenders, visual designers, UX designers, merkstrategen en data analisten die allemaal een passie hebben voor hun vak en hier ontzettend goed in zijn! In een multidisciplinair team worden verscheidene dingen ontwikkeld, van merkstrategieën en mobile apps tot aan e-commerce platforms en thema campagnes voor grote multinationals zoals Nike, Greenchoice, Sultana, Hertog Jan, Basic-Fit en ING.

Het bedrijf zit op een mooie locatie waar jonge, creatieve en vlotte professionals in een kantoortuin samenwerken. Er wordt hard gewerkt, maar de sfeer valt ook zeker te omschrijven als gezellig. Hoewel je ongeveer 70 collega’s hebt, voelt het toch als één team. Zo wordt er regelmatig een borrel gedronken en is er ook een vaaruitje geweest. Één keer per maand is er een company meeting in de namiddag waar iedereen bij elkaar komt. Indrukwekkende projecten worden besproken en regelmatig blijven medewerkers op kantoor om gezamenlijk avond te eten. Er staat ook een pingpongtafel op de werkvloer en het team daagt elkaar regelmatig uit voor een potje.

Functie

Als Lead Backend Developer heb je naast een sturende en coachende rol ook zelf nog te maken met ontwikkelen. Zo blijft de functie afwisselend en kun je jouw technische kennis doorgeven aan collega’s en blijven uitbreiden. Binnen je functie bewaak je de grenzen van de technische koers, coach je junioren/medioren, doe je code reviews en test je ontwikkelde oplossingen. Daarnaast houd jij je bezig met maatwerk applicaties die precies passen bij de wensen van de klant. Je denkt na over het optimaliseren van werkprocessen en gebruikt je kennis en ervaring bij het helpen selecteren van de beste frameworks om een project tot het beste eindresultaat te brengen. Natuurlijk communiceer je regelmatig met de projectleiding hoe het er voorstaat.

Je komt terecht in een backend team van ongeveer zes ontwikkelaars, allen Microsoft gecertificeerd. Qua technische stack werk je met C# .NET, .NET Core, Umbraco, Sitecore, ASP.NET MVC, WebApi en REST API’s. In de frontend wordt gewerkt met HTML(5), CSS en frameworks als JQuery en Angular. Binnen de functie heb jij de regie over dit gezellige team dat het leuk vindt om zo nu en dan een lolletje te maken. Er hangt een goede sfeer in het team en dat blijkt vaak al op de vrijdagmiddag, als ze alvast in de weekendstemming komen door een leuk muziekje te draaien.

Ben jij de Backend Lead Developer die het team onder zijn/haar vleugels kan nemen, goed met deadlines om kan gaan en daarnaast houdt van een hard-werkende, maar gezellige werkomgeving? Lees dan hieronder de functie-eisen en solliciteer!

Functie eisen

 • HBO werk- en denkniveau;
 • Minimaal 3 jaar ervaring met het ontwikkelen van webapplicaties;
 • Gedegen kennis van .NET (MVC en WebApi), C# en REST API’s;
 • Ervaring HTML(5), CSS en frameworks als JQuery en Angular;
 • Ervaring met CMS Umbraco, Sitecore en .NET Core is een pre;
 • Bekend met de SCRUM methode en vloeiend in de Nederlandse en/of Engelse taal;
 • In staat om het team te enthousiasmeren;
 • In staat om technisch inhoudelijke beslissingen te maken.

Aanbod

 • Uitstekend salaris, afhankelijk van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen met extra niet-ziek dagen;
 • Goede pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Verzekeringen;
 • Internetvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Om de week een massage van een professionele masseuse;
 • Gezamenlijke lunch met de hele dag koffie en vers fruit;
 • Een uitdagende baan in een gezellig team!

Inlichtingen

.NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.