Lead .NET developer nabij Utrecht gezocht!


Introductie

Heb jij ruime ervaring als .NET ontwikkelaar en zou je graag werken met geavanceerde software om de levenskwaliteit van patiënten te verbeteren? Houd je van een internationale omgeving en ben je toe aan een rol als lead developer? Dan is deze organisatie in de Meern op zoek naar jou!

Organisatie

Meer dan 100 jaar geleden is deze Nederlandse organisatie opgericht door een coöperatie van medisch specialisten en ondertussen is zij uitgegroeid tot een belangrijke toeleverancier in de (inter)nationale gezondheidszorg. Hun corebusiness is het leveren van hulpmiddelen voor chronisch zieke patiënten, waarbij de organisatie zowel leverancier is van producten als van IT software. Kerngedachte hierbij is dat iedereen het verdient om met respect behandeld te worden. De producten en software gemaakt door deze organisatie dragen bij aan een betere kwaliteit van leven en nog steeds worden hierin verdere stappen gemaakt. Om dit te kunnen blijven doen is er binnen de IT-afdeling plek voor 2 gedreven lead developers!

Sinds de oprichting is de organisatie flink gegroeid en momenteel werken zo’n 2600 collega’s wereldwijd aan hulpmiddelen voor patiënten, verzekeringsmaatschappijen en verschillende zorginstellingen als ziekenhuizen, fysiotherapeuten en huisartsenpraktijken. Ondanks de grootte van de organisatie, zijn de lijnen binnen de 60 collega’s tellende IT afdeling kort. Deze gemotiveerde club werkt in verschillende teams aan meerdere softwareproducten als een patiënten portaal, voorschrijvers portaal, diverse (web)apps en supporting applicaties.

Vanuit een pand met kantoortuinen in de Meern werkt het team verder aan deze producten. Om te voldoen aan de hoge kwaliteitseisen wordt gewerkt met de nieuwste technologieën en wordt er tijd vrijgemaakt voor trainingen en opleidingen. Doordat de gehele IT afdeling bij elkaar zit, is er veel binding en sociale cohesie. Om dit verder te bevorderen is er maandelijks een IT borrel en ook zijn er jaarlijks meerdere uitjes, zoals een zomer BBQ, een uitje met het IT team en een speciale borrel met Kerst en Oud en Nieuw. Los daarvan wordt er door het development team ook vaak op eigen initiatief een borrel gedaan.

Functie

Binnen de IT-afdeling zijn 4 teams werkzaam en voor 2 hiervan is de organisatie op zoek naar een adequate lead developer. Beide teams bestaan uit een aantal developers, een frontend specialist, een UX designer, Scrum Master, Business Analist en Product Owner. De lead developers zijn extern, maar die willen ze graag in vaste dienst nemen. Van beide teams zitten er een aantal developers in India, waarbij het als lead jouw verantwoordelijkheid is dat alles ook daar in goede banen wordt geleid. Je neemt technisch de leiding, wat betekent dat je zorgt voor de technische implementatie, het zetten van de standaarden, je bezig houdt met de architectuur en ervoor zorgt dat alles aansluit op de doelstellingen van het team. Verder zorg je er voor dat Continuous Integration en Continuous Deployment goed worden geïmplementeerd.

Naast het technische aspect van de functie zul je ook mee mogen denken over de IT strategie van de organisatie. Je neemt regelmatig deel aan meetings en vormt de brug tussen IT, de business en externe relaties.

Qua werkzaamheden werkt het ene team aan een complex online platform, dat bestaat uit meerdere portalen voor medisch specialisten waarmee ze hulpmiddelen voor kunnen schrijven. Het team is bezig met het neerzetten van een nieuwe versie, waarbij gebruik wordt gemaakt van C# .NET, VueJS en SQL Server. Hiervoor is het heel belangrijk dat je op de hoogte blijft van alle relevante ontwikkeling op het gebied van webontwikkeling, weet hoe een goede webapplicatie er uit moet zien en je bewust bent van privacy en security.

Het andere team werkt aan een high traffic platform voor patiënten, bestaande uit een aantal shops en zo’n 30 contentwebsites. Het is dus een platform met enorm veel verkeer en performance is hierbij heel belangrijk. Er staat een migratie naar Sitecore op de planning zodat alle websites één stijl krijgen, dus kennis hiervan is gewenst.

Klinkt een van beide teams jou als muziek in de oren? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Minimaal 6 jaar ervaring met C# .NET, MVC, SQL Server;
 • Je hebt ervaring met HTML, CSS, JavaScript en JQuery;
 • Je hebt ervaring met WebAPI;
 • Je hebt ervaring met het Entity Framework;
 • Kennis van Sitecore is een pre voor één van de teams;
 • Je voelt je op je gemak in een internationale omgeving;
 • Een goede beheersing van de Engelse en Nederlandse taal;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt technisch de leiding nemen;
 • Het is een pre als je affiniteit hebt met de medische sector.

Aanbod

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goed pensioen;
 • Een laptop en telefoon van de zaak;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een prestatieafhankelijke bonus;
 • De mogelijkheid om opleidingen en trainingen te volgen;
 • Een uitdagende positie in een internationaal team waarbij je impact maakt op de kwaliteit van het leven van miljoenen mensen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.