Lead .NET developer voor internationale scale-up gezocht!


Introductie

Wil je als lead .NET developer meewerken aan nog niet eerder ontwikkelde software? Wil je meedenken over de toekomstige architectuur van een technisch geavanceerd platform dat (inter)nationaal wordt ingezet in meerdere sectoren? Word dan onderdeel van dit team in Amsterdam!

Organisatie

Met hun state of the art crowd sourcing platform helpt dit bedrijf merken in binnen- en buitenland bij het garanderen van de beschikbaarheid en zichtbaarheid van hun producten. Vanuit de oorsprong is dit bedrijf te vinden in de retail branche en met hun platform wordt de behoefte van bedrijven gekoppeld aan mensen die op aanvraag opdrachten kunnen uitvoeren. Gebruikers maken gebruik van een mobiele app, waardoor klanten de positionering en voorraad van hun producten kunnen inventariseren. Dit is dus op het gebied van reclame uitingen, maar ook andere zaken als shelf-display en voorraad komen voorbij. Doordat het eigen ontwikkelde platform verder uitgebreid is, is het bedrijf nu ook in andere markten actief. Zo helpt het platform met de crowd sourcing van de installatie van slimme thermostaten. Ook op het gebied van healthcare kan het platform bijdragen aan een gezondheidszorg waarbij de professionals kunnen focussen op wat echt belangrijk is, namelijk de cliënten. De uitdaging ligt bij het schaalbaar maken én houden van het platform, aangezien de webapplicatie continu in ontwikkeling is en voor verschillende sectoren inzetbaar is.

Het concept dat dit platform aanbiedt is internationaal enorm aangeslagen en inmiddels zijn er kantoren in o.a. Nederland, België, Duitsland, Engeland en Frankrijk opgezet. Voor klanten als Coca Cola, Tony Chocolonely, Eneco, KPN en Ziggo wordt de administratieve rompslomp sterk vermindert. De afdeling development bevindt zich volledig in Nederland en het bedrijf is hier ook met stip marktleider!

Het bedrijf is gevestigd in Amsterdam, op slechts een paar minuten van het Centraal Station. Ze hebben momenteel 50 medewerkers, maar de organisatie is heel plat met weinig hiërarchie. Er wordt veel gestuurd op eigen verantwoordelijkheid en initiatief. Een voorbeeld hiervan is dat vakantiedagen hier niet worden vastgelegd, omdat er vertrouwen is in de verantwoordelijkheid van de collega’s. In het R&D team wordt veel gespard en na gedacht over de architectuur en worden nieuwe ideeën enorm gewaardeerd. Alles wat hier wordt gedaan, is nog niet eerder gemaakt en dat maakt het een unieke uitdaging. Naast het werk is er ook zeker tijd voor gezelligheid. Zo is er standaard tijd voor een vrijmibo, worden er af en toe leuke uitjes georganiseerd en wordt er elke dag samen geluncht. Dit zorgt er voor dat eigenlijk iedereen graag op kantoor aanwezig is, ook al is er de mogelijkheid om thuis te werken.

Functie

Het aanboren van nieuwe markten brengt uitdagingen met zich mee, namelijk het creëren van één platform dat alle verticals kan ondersteunen. Het momenteel 15-koppige developmentteam werkt hard aan de ontwikkelingen die nog op stapel staan, maar zoekt nog een ervaren lead .NET developer. Binnen je functie toets je de technische plannen en denk je de architectuur van het platform in samenspraak met je team uit. Daarnaast ben je een echte kennisdeler en draai jij je hand niet om voor het geven van trainingen aan je collega’s.

Je team, dat bestaat uit mobile en backend developers, is op conceptueel en technologisch vlak met nieuwe dingen bezig. Dit betekent dat jullie aan software werken dat nog niet eerder is gebouwd. Projecten waar nu aan gewerkt wordt, zijn het doorvoeren van klantintegraties, het generiek maken van de code voor alle platformen, maar tegelijkertijd wordt ook gewerkt aan het platform cloud ready maken met behulp van Azure en .NET Core. Hier komt ook een nieuwe Microservice architectuur bij kijken, waar je voor het ontwikkelen als lead .NET developer de leidende rol bij inneemt. Schaalbaarheid en performance zijn belangrijk binnen het werk en qua stack werk je met voornamelijk C# .NET, Azure en Microservices.

Doordat je met jouw team werkt aan een app die internationaal wordt gebruikt, ben je werkzaam in een internationale omgeving. De voertaal op de werkvloer is Nederlands, maar de internationale collega’s zijn uiteraard allemaal Engelstalig, dus het is belangrijk dat je jezelf goed kunt uiten in het Engels. Wil jij als lead .NET developer onderdeel zijn van dit avontuur? Check dan hieronder wat je nodig hebt!

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt minimaal 5 jaar ervaring met C# .NET;
 • Je hebt ervaring met SOLID en design patterns;
 • Je hebt werkervaring met microservices en architecturen;
 • Je hebt werkervaring met Azure en/of andere cloud oplossingen;
 • Je hebt oog voor kwaliteit en durft de leiding te nemen;
 • Je bent mondeling en schriftelijk sterk in Nederlands en Engels.

Aanbod

 • Een goed salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Vrije omgang met vakantiedagen;
 • Zeer flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Reiskostenvergoeding in de vorm van een OV-kaart;
 • De mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen d.m.v. cursussen en opleidingen;
 • Telefoonvergoeding en een laptop van de zaak;
 • Een internationale, dynamische werkomgeving;
 • Werken in een agile werkomgeving met een zeer deskundig team!

Inlichtingen

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.