Medior ASP.NET webontwikkelaar Zoetermeer!


Introductie

Werk jij graag zowel zelfstandig als in teamverband? Ben jij klantgericht en proactief? Geef jij je eigen baan graag vorm en wil je graag werken in een hecht team in de retail branche? Dan is deze functie in Zoetermeer jouw ideale baan!

Organisatie

Onze klant uit Zoetermeer houdt zich bezig met alle omnichannel internetoplossingen in de e-commerce van de fashion retail branche. Deze organisatie is marktleider en werkt voor grote klanten zoals ACA en 2factors. Van websites tot e-mail marketing en webapplicaties. Het ontwikkelen en optimaliseren van deze oplossingen zijn hierbij de specialisatie van onze klant. In een dynamische markt helpen zij fashion retailorganisaties stap voor stap naar de juiste omnichannel oplossingen. Hierbij staat expertise hoog in het vaandel. Voor ruim 200 uiteenlopende klanten worden de internetprofessionals ingezet.

Binnen deze bruisende organisatie is een open en informele cultuur. Tijdens het werken binnen teamverband wordt direct gecommuniceerd. Het team van collega’s bestaat uit ruim 30 man. Hierbij bestaat de helft van het team uit front- en backend met daarbij een operationeel manager die het team aanstuurt. Het is een jong en hecht team wat gezamenlijk luncht en geniet van leuke uitjes, borrels en barbecues.

De organisatie heeft samen met een breed scala aan collega’s en partners een IT-architectuur van .NET opgebouwd. Deze architectuur wordt constant geoptimaliseerd waardoor het een blijvend groeiende organisatie is.

Functie

Binnen het team ga jij je bezig houden met ontwikkelen en optimaliseren van interactieve websites voor de klant. Hierbij wordt er continu contact onderhouden met de klant. Je houdt je bezig met vraagstukken op technisch en functioneel gebied. Je bent als het ware de leiding op de projecten waar je zelf aan werkt. Dit kan zelfstandig zijn of in teamverband. Omdat het team zo hecht is, is het fantastisch om samen te mogen werken met collega’s en geweldige klanten.

Je werkt met een weekplanning en langetermijnplanning. Elke vrijdag wordt afgestemd wat de je de volgende week gaat doen. Dit varieert van maatwerk tot fouten oplossen. Je schrijft voor opdrachten een plan van aanpak, je gaat dus gestructureerd aan de slag.

Je werkt met meerdere programmeertalen en platformen zoals ASP.NET, MS SQL, VSTS en GIT. Deze uiteenlopende functie biedt veel vrijheid tijdens het ontwikkelen en onderhouden van nieuwe en bestaande producten. Voor deze functie is het van belang dat jij kan werken met nieuwe technieken en dat snel onder de knie hebt en dat je communicatief sterk bent en durft door te vragen. Op deze manier worden de klanten optimaal geholpen aan het mooiste resultaat. Je geeft je eigen baan op deze wijze vorm.

Functie eisen

 • Je hebt een HBO+ diploma op zak;
 • Je hebt minimaal 2 á 3 jaar ervaring als webontwikkelaar;
 • Je hebt ervaring met het managen van eigen opdrachten;
 • Je werkt graag zelfstandig en in teamverband;
 • Je hebt werkervaring met ASP.NET (VB.NET/C#), VSTS, MS SQL en GIT;
 • Ervaring met HTML, jQuery, W3C, CSS en XML is een pre;
 • Je toont initiatief;
 • Je bent klantgericht en proactief.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Reiskostenvergoeding;’
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioen regeling;
 • Diverse doorgroeimogelijkheden;
 • Ruimte voor eigen initiatief en vormgeving van je eigen baan;
 • Fantastische team uitjes en borrels met een plezierig team.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.