Medior C# developer


Introductie

Je raakt enthousiast van een groot online platform en je denkt hierbij graag mee over innovatieve oplossingen. Wil je ruimte om verder te groeien op persoonlijk en professioneel niveau? Lees dan snel verder!

Organisatie

Met een eigen platform bestaat deze organisatie al sinds 2005 en zijn uitgegroeid tot één van de grootste online warenhuizen van Nederland. De oprichter zelf heeft de eerste versie van het platform geprogrammeerd en de rest is inmiddels geschiedenis. Het platform biedt inmiddels ruim 50 miljoen producten aan van ruim 850 webshops en ze zijn hierdoor druk bezig om het grootste online winkelcentrum te worden. Door deze sterke groei is er binnen de development afdeling ruimte gekomen voor een C# developer.

Inmiddels werken er 150 collega’s samen aan de verkoop van online producten en hebben ze ruimte voor uitbreiding van het IT Team. De meeste collega’s (40%) zijn programmeurs. Het technische team werkt met vier SCRUM groepen bestaande uit 6 tot 8 mensen. Daarbij is er nu vooral behoefte aan techneuten die graag high level nadenken over de applicatie en continu willen innoveren. Je komt te werken bij één van de grootste spelers in de e-commerce branche. Het bedrijf bruist van het enthousiasme en is op zoek naar ontwikkelaars die graag onderdeel worden van dit avontuur!

Functie

Als backend developer werk je in één van de vijf SCRUM teams en houd je je bezig met het bouwen en onderhouden van de software. Het team bestaat verder uit testers, scrum masters, product owners en andere developers. Samen zorgen jullie er voor dat de software op een zo efficiënt mogelijke manier werkt.

Restfull API’s, Jenkins, RabbitMQ, Elasticsearch en Microservice architectuur zijn technologieën en designs waar jij je onder andere mee zal bezighouden. Het is belangrijk dat jouw C# skills en kennis van design patterns up-to-date zijn en je graag je creativiteit loslaat op dit vakgebied. Je krijgt de vrijheid om met innovatieve oplossingen te komen.

Het bedrijf is constant in ontwikkeling en hier kun je als developer in mee bewegen. Dit biedt veel kansen om functie inhoudelijk mee te groeien, maar ook arbeidsvoorwaardelijk bieden ze een mooi pakket. Zo kun je naast een hoop doorgroeimogelijkheden in salaris ook aanspraak maken op een 13e maand, heb je recht op een vaste salarisverhoging (bovenop verhogingen komend uit voortgangsgesprekken) en zijn er meer extra’s zoals korting op de ziektekostenregeling, internetvergoeding en er kunnen vakantiedagen bijgekocht worden. Bovenal kom je terecht in een hoogwaardige technische omgeving waarin je bij kan dragen aan de verdere professionalisering van de ontwikkelstraat.

Naast goede voorwaarden en een leuke technische uitdaging is de sfeer op de werkvloer ontzettend informeel. Er zijn, ondanks de grote van het bedrijf, korte lijnen en er heerst een energieke sfeer. Ook zijn er diverse uitjes en wordt er veel gedaan aan kennisdeling. Kortom de ideale omgeving om jouw carrière een nieuwe impuls te geven.

Ben jij op zoek naar een nieuwe baan in regio Arnhem? Ben jij toe aan een technische hoogwaardige omgeving bij een bedrijf met miljoenen bezoekers? Dan is dit zeker het overwegen waard!

Functie-eisen

 • HBO werk en denkniveau;
 • Je beschikt over aantoonbare ervaring als software developer;
 • Je kennis van C# en .NET is up-to-date;
 • Kennis van Restfull API’s, Jenkins, RabbitMQ of Microservice architectuur is een pre;
 • Je kan met een kritische en analytische gedachte met oplossingen komen;
 • Je groeit graag mee met de organisatie;
 • Je werkt graag in een SCRUM team.

Aanbod

 • Zeer goed salaris dat afhankelijk is van kennis en ervaring;
 • Ruime doorgroeimogelijkheden (ook in salaris);
 • 13e maand (8,33% van jaarsalaris wanneer voor juli en dienst en <10 dagen ziek);
 • Reiskostenvergoeding;
 • Korting op de ziektekostenregeling;
 • Internetvergoeding;
 • Dagelijks een gratis lunch;
 • Jaarlijkse salarisverhoging van minimaal 3% + inflatiecorrectie
 • Minimaal 23 vakantiedagen (bijkopen mogelijk);
 • Gratis bootcamps, teamuitjes en bedrijfsuitjes;
 • Veel ruimte voor innovatie en eigen inbreng.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.