Medior .NET Developer Elektrische Laadapparatuur


Introductie

Ben jij een ambitieuze medior .NET developer en durf jij met nieuwe initiatieven te komen? Vind je daarnaast duurzaamheid belangrijk en wil je bijdragen aan de ontwikkeling van het elektrische vervoer in Nederland en daarbuiten? Dan is dit team in Arnhem op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is gevestigd in Driebergen-Rijsenburg, maar zoekt voor een klant in Arnhem een Medior .NET Developer die kennis heeft van Sitecore of de drive heeft om dit te leren. Het internationaal georiënteerde klantbedrijf zet zich al jaren in voor een duurzame wereld. Dit doen zij door het ontwikkelen en realiseren van elektrische laadinfrastructuur met behulp van .C# .NET, Azure en Sitecore. Tezamen met overheden, service providers en de automobielbranche wordt de focus gelegd op betrouwbare, betaalbare en toegankelijke producten die passen bij de toekomst van elektrisch vervoer. Een voorbeeld hiervan zijn de meerdere ‘slimme’ laadpleinen die zijn ontwikkeld en waarmee auto’s na vijf minuten opladen honderd kilometer kunnen rijden.

Binnen het detacheringsbedrijf is jouw eerste project dus geen verassing meer. Bij het klantbedrijf, waar je software gaat ontwikkelen voor het opladen van auto’s, zul je minimaal een half jaar in dienst zijn. De mogelijkheid dat deze periode verlengd wordt is sterk aanwezig. Samen met het jonge, internationale team van ongeveer dertig man wordt gewerkt met een hands-on mentaliteit. Ambitie en innovatie zijn niet alleen in het team, maar in het hele bedrijf belangrijk. Dit is ook terug te zien in de sfeer en cultuur. Zo staat het willen leren van elkaar hoog op de agenda en uit dit zich onder andere in sparren met collega’s en persoonlijke studiebudgetten. Dit alles zorgt voor een dynamische omgeving waarin initiatief nemen en goede communicatie kernwaarden zijn.

Uiteraard blijft de binding met het detacheringsbedrijf zelfs tijdens projecten nog altijd aanwezig. Iedere twee maanden zijn er kennisdelingsessies in het historische pand in een prachtige bosrijke locatie. Verdere initiatieven zijn bijvoorbeeld de bedrijfsuitjes met de verschillende business units. Eigenlijk word alles gedaan om te zorgen dat jullie nog vaak bij elkaar komen. Op deze manier blijf je onderdeel van het detacheringsbedrijf, ook al werk je aan een project. Tot slot wordt ook hier persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd en daarom krijg je meerdere trainingen aangeboden!

Functie

Binnen deze functie ga je aan de slag met het optimaliseren en uitbreiden van het Service Portal. Het platform wordt gebouwd met Sitecore en wordt helemaal opnieuw gebouwd en ingericht. Dit portaal is het centrum van meerdere andere platformen, zoals het Cloud Services Platform en gebruik hiervan is noodzakelijk voor zowel jullie klanten als jouw collega’s. Daarnaast ontwikkel je specifieke software voor het opladen van auto’s. Als onderdeel van het core development team denk je na over de toekomst van elektrisch vervoer en zoek je initiatieven om dit toegankelijk te maken voor de gehele bevolking. Tijdens de Scrumsessies laat je jezelf horen en je bent natuurlijk zelf ook geïnteresseerd in duurzaamheid. Rij jij, net als de rest van je team, ook elektrisch dan is de match niet te ontkennen!

Uiteindelijk zoekt het consultancybedrijf extra mensen, dus het kan voorkomen dat je op een ander project dan deze in Arnhem wordt gezet. Dit kan gebeuren als je aangeeft een ander project interessanter te vinden en als je daar een betere match voor blijkt te zijn. Het consultancy bedrijf onderscheidt zich van andere bedrijven doordat ze zich puur en alleen richten op lange termijn opdrachten waarbij gewerkt wordt aan unieke nieuwbouw projecten. Wanneer je hier in dienst bent zal je dus niet ingezet worden voor het door ontwikkelen van een kantoorapplicatie, maar altijd aan iets werken dat impact heeft op onze maatschappij.

Het bedrijf is op zoek naar een ambitieuze en initiatiefrijke medewerker die past binnen de business unit. Herken jij je in dit profiel? Check hieronder de specifieke functie eisen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde WO of HBO opleiding in de richting van Informatica;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met C#.NET en Azure;
 • Ervaring met Sitecore is een sterke pré;
 • Vloeiend in zowel Nederlands als Engels in taal en geschrift;
 • Ervaring in een B2B service organisatie is een pre;
 • Ervaring met Scrum en de Agile werkmethode is een pré;
 • Affiniteit met een snel ontwikkelende branche;
 • Je bent communicatief sterk en hebt ambitie.

Aanbod

 • Heel goed salaris;
 • Goede leaseregeling zonder eigen bijdrage;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een premievrije pensioenregeling;
 • Een bonusregeling o.b.v. gewerkte uren;
 • Een persoonlijk studiebudget voor jouw verdere ontwikkeling;
 • Een zeer interessante opdracht;
 • Een uitdagende werkomgeving en ambitieus team.

Inlichtingen

Stuur direct je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.