Medior .NET ontwikkelaar


Introductie

Wil jij een kijkje in de keuken nemen van verschillende branches? Gaat jouw hart sneller kloppen van de combinatie hard- en software? Wil jij daarnaast betrokken worden bij de full life cycle van software ontwikkeling? Reageer dan nu op de ze mooie vacature bij een mooi, gezellig en professioneel bedrijf in Duiven!

Organisatie

De geschiedenis van dit bedrijf gaat ruim 40 jaar terug de tijd in. Vanuit een TV Elektronica bedrijf, is het uitgegroeid tot een professioneel business-to-business bedrijf dat audiovisuele apparaten met geïntegreerde software aan de klant brengt. Inmiddels bestaat het bedrijf uit ±70 medewerkers.

Het bedrijf richt zich op de integratie van maatwerk software in concrete hardware. Als software ontwikkelaar heb je dus geregeld een stuk elektronica op je bureau staan! Zo hebben zij bijvoorbeeld de software ontwikkeld voor beeldschermen die op de intensive care worden gebruikt. Wanneer een klant een vraag heeft om zowel beeld als geluid te presenteren, dan komt dit bedrijf in beeld. Daar komt bij dat zij klantspecifieke wensen weten door te vertalen naar een klantspecifiek systeem dat wordt geïntegreerd in een passend stuk hardware. Zij zijn een merkonafhankelijk bedrijf waardoor je werkt met hardware van verschillende merken. De branches waar zij zich in storten zijn de bancaire sector, medische sector, onderwijs, defensie, en verkeer en milieu.

De sfeer binnen het bedrijf valt te omschrijven als professioneel en informeel. Richting de klant gaan zij zeer serieus te werk, maar de collega’s onder elkaar gaan heel laagdrempelig met elkaar om. Zo is er een personeelsvereniging die geregeld uitjes en activiteiten organiseert. Zo zijn ze naar een outdoor activiteiten centrum geweest, worden jubilarissen gevierd en wordt er iedere maand een borrel georganiseerd. Kortom; een professioneel en plezierig bedrijf om bij te werken!

Functie

Als software ontwikkelaar ben je werkzaam in het development team dat bestaat uit zo’n 10 software ontwikkelaars. Je werkt aan audiovisuele software dat geïntegreerd wordt in verschillende elektronica producten. Binnen het team worden er aspecten vanuit de SCRUM filosofie toegepast. Binnen het bedrijf is een kwaliteitsmanager werkzaam die o.a. de processen voor de software afdeling inricht.

Jouw werkzaamheden zijn heel divers. Zo werk je niet aan één product voor één klant, maar werk je tegelijkertijd aan verschillende producten voor verschillende klanten uit afwisselende branches. Daar komt bij dat je de full life cycle meemaakt van software ontwikkeling. Verder heb je de mogelijkheid om op bezoek te gaan bij de klant. Je kunt dan bijv. helpen bij het opstellen van het functionele ontwerp of om te helpen bij de implementatie.

De software waar je aan werkt is heel flexibel en daardoor heel complex. De modules die je ontwikkelt worden zo veel mogelijk gebruikt in verschillende markten. Ook worden er regelmatig nieuwe producten ontwikkeld, zo zijn ze nu weer bezig met een nieuw product voor op de OK en een product voor de corporate markt. De technieken die voornamelijk worden gebruikt zijn C# .NET en WPF, maar ze zijn ook bezig met ASP.NET MVC en Angular.

Qua persoonlijke ontwikkeling heb jij als software ontwikkelaar heel veel mogelijkheden. Zo heb je de mogelijkheid om de laatste certificeringen te behalen, om trainingen te volgen of om door te groeien naar senior ontwikkelaar. Ieder jaar worden er POP-gesprekken gevoerd waarin jouw persoonlijke ontwikkeling centraal staat!

Functie-eisen

 • Je hebt HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt net een Informatica gerelateerde studie afgerond;
 • Je hebt ervaring met .NET;
 • Je hebt ervaring met SCRUM;
 • Ervaring met WPF, HTML5 en Javascript is een pre;
 • Kennis van de SOLID principes, MVC, MVVM en NUGET is een pre;
 • Je bent communicatief en luistervaardig;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je hebt affiniteit met elektronica;
 • Je vindt het leuk om te werken aan jouw persoonlijke ontwikkeling.

Aanbod

 • Een marktconform salaris (afhankelijk van kennis en ervaring);
 • Een provisieregeling;
 • Premievrij pensioen;
 • 26 vakantiedagen;
 • Een reiskostenvergoeding;
 • Afwisselende werkzaamheden binnen een professioneel en informeel bedrijf!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.