Medior of Senior C# .NET Developer


Introductie

Ben jij op zoek naar een uitdagende baan waar je als medior of senior C# .NET Developer input kwijt kan en nieuwe kennis op kan doen? Zoek je een bedrijf met een open en informele sfeer en die met zijn tijd mee gaat? Dan is het hoog tijd om deze vacature grondig door te nemen!

Organisatie

Tussen de muren van een gloednieuw pand nabij Ridderkerk wordt door onze klant met veel plezier en creativiteit een mooi staaltje maatwerk geleverd op het gebied van software, applicaties en websites. De vraag naar kwaliteit ligt hierbij enorm hoog en dus ontbreekt het hier niet aan de juiste apparatuur. Wanneer je het kantoor betreed zal het je niet ontgaan dat er enorm veel werkruimte is. Deze ruimte creëert rust en spoort creativiteit aan.

Te samen met je teamgenoten (denk aan +- zes personen) neem jij de vraag van de klant onder de loep en doe je er alles aan de klantbehoefte te voldoen. Het unieke aan het team waarmee je zult werken is dat er in geen teamlead tussen zit. Dit is om de sfeer informeel te houden en de structuur plat. In plaats van teamleads bevat ieder team specialisten van specifieke technieken en of gebieden om op deze manier de samenwerking te bevorderen.

Inmiddels zijn er al vele start-ups, MKB’s en bekende namen die graag gebruik maken van hun dienstverlening. Zo kan je denken aan Coca Cola, Buienradar en de ANWB! Naast de fijne werkruimte en de toffe klanten is ook de sfeer uitermate goed. Zo wordt er dagelijks gezamenlijk (op kosten van de zaak!) geluncht, vindt er ieder kwartaal een tof uitje plaats en is er rond de feestdagen een extra event waar alle partners ook voor uitgenodigd worden!

Functie

Momenteel zoeken ze een medior (2.5+ jaar werkervaring) of senior (5+ jaar werkervaring) .NET C# developer om hun team te versterken. Het bedrijf telt momenteel 25 man waarvan er 20 als core-business software development hebben.

Dagelijks bepaal je zelf hoe laat jij je dag start, de werktijden zijn namelijk flexibel in te delen doordat de deuren van 08.00u tot 19.00u openstaan. Wanneer je eenmaal aan de slag gaat zal je veel werken met C#, maar ook de frontend technieken CSS, Javascript en HTML zullen geregeld de revue passeren. De projecten waar je aan kan werken lopen zeer uiteen, denk bijvoorbeeld aan het ontwerpen van een breed inzetbaar portal tot en met het van A tot Z ontwerpen van een website op basis van Microsoft ASP.NET.

Functie eisen

 • Je hebt minimaal 2,5 jaar werkervaring met .NET C#;
 • Je hebt kennis van ASP.NET (MVC);
 • Frontend development is jou ook niet onbekend;
 • Je houd van je werk én van gezelligheid;
 • Je hebt ambities voor jezelf opgesteld die je waar wilt maken en je durft initiatief te tonen;
 • Je zal geen enkele klant hetzelfde idee aandragen!

Aanbod

 • Een mooi salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • 25 vakantie dagen;
 • Hoog oplopende bonussen gerelateerd aan targets;
 • Een vrijwillig 50-50 pensioen;
 • Een werkweek voor 32 – 36 – 40 uur;
 • Iedere dag een lunch op koste van de zaak en vele leuke uitjes!

Inlichtingen

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.