Medior/senior C# developer gezocht!


Introductie

Ben jij een medior/senior C# developer die durft uit te komen voor zijn/haar mening? Zou je graag willen werken bij een marktleider met uitdagende stukken software? Dan is dit team in de omgeving van Leidschenveen op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is gevestigd in de omgeving van Leidschenveen en is van origine een softwarehuis dat inhouse bezig is met het ontwikkelen van geavanceerde producten voor klanten in binnen- en buitenland. Met meer dan 4000 klanten wereldwijd en al bijna 30 jaar ervaring binnen de automatiseringsbranche is onze klant marktleider op dit gebied. Doordat de komende jaren nog meer groei wordt verwacht, wordt er gezocht naar een gedreven medior of senior C# developer!

In totaal bestaat het bedrijf uit ongeveer 40 collega’s en zij werken dagelijks met passie binnen de financiële- en transportbranche voor het MKB segment. Doel van het team is om klanten te helpen bij het adequaat reageren op technische vernieuwingen beschikbaar voor de softwarepakketten. Hierdoor wordt bijgedragen aan het verbeteren van het optimalisatieproces voor het verwerken van inkoop- en verkoopfacturen, HRM dossiers en fiattering. Via OCR software dat geïntegreerd wordt op het ERP systeem worden facturenmails uit de inbox ‘gelezen’, gecontroleerd en geëxporteerd naar de systemen van de klant, wat veel handmatige administratieve handelingen overbodig maakt. Met drie interfaces: een web based client, desktop client en manager client en een ervaren development team wordt gewerkt aan slimme en toekomstbestendige software oplossingen.

Binnen het bedrijf hangt een familiegevoel wat wordt versterkt door bijvoorbeeld het vaak gezamenlijk lunchen, wandelen, het spelen van een potje tafelvoetbal en het vieren van elkaars verjaardagen. Ook zijn er nog andere uitjes als een jaarlijkse bbq en diner met kerst en om de 5 jaar is er een uitje naar het buitenland. Ook heb je hier de kans om meerdere tech days te bezoeken en over all is er veel aandacht voor het individu. Je krijgt hier de ruimte om, binnen het domein, je interesses voor het product te verbreden en dankzij de hoeveelheid kennis die het development team heeft, wordt ook jouw persoonlijke ontwikkeling aangemoedigd!

Functie

Het zelfsturende development team bestaat momenteel uit 3 ervaren collega developers die de kwaliteit van hun product hoog in het vaandel hebben staan en trots zijn op hun werk. Binnen de functie ben je betrokken bij de gehele lifecycle van het product. Van het naar voren brengen van ideeën om de applicatie verder te optimaliseren tot het schrijven van kwalitatief goede code en het implementeren van wijzigingen, jij bent trots op je product en wilt zo hoogstaand mogelijke software produceren. Door de applicatie verder uit te breiden, wordt de applicatie nóg geavanceerder en vanwege de korte release cycles is je werk snel ook daadwerkelijk te gebruiken door de klant.

Om het team aan te vullen wordt gezocht naar een medior of senior C# developer die zich allround wil ontwikkelen. Daarnaast is het team op zoek naar iemand met pit en die durft uit te komen voor zijn/haar eigen mening. Naast C# wordt er gewerkt met de nieuwste technieken van .NET en zul je zo nu en dan ook werken in de frontend van de applicatie. Hiervoor worden voornamelijk Angular, Typescript, CSS en LESS gebruikt. Herken jij jezelf in het bovenstaande profiel? Lees dan hieronder de specifieke functie eisen door en solliciteer direct!

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO/WO opleiding in de richting van Informatica;
 • Je hebt een aantal jaar werkervaring met C# .NET;
 • Ervaring met front-end technieken als Angular, CSS en Typescript is een pre;
 • Je kunt focus houden in een dynamische werkomgeving;
 • Je bent een mondig persoon en spreekt en schrijft vloeiend Nederlands.

Aanbod

 • Een salaris op basis van je kennis en ervaring;
 • Een collectieve pensioensregeling waarvan 2/3e door het bedrijf wordt betaald;
 • 24 vakantiedagen;
 • 8% vakantiegeld;
 • Variabel thuiswerken is mogelijk;
 • Een 7 maandencontract met uitzicht op een vast dienstverband;
 • Aandacht voor persoonlijke groei en werken met de nieuwste methoden en technologieën!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.