Medior/Senior .NET Developer Agrarische Sector


Introductie

Ben jij een ambitieuze developer en niet bang om je mening te geven? Heb je daarnaast affiniteit met de agrarische sector en wil je bijdragen aan het verder professionaliseren van de business unit Data Solutions? Dan is dit team in Apeldoorn op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is bezig bruggen te slaan om naast een grote nationale aanbieder ook een grote internationale aanbieder te worden van test-, inspectie- en certificatie-activiteiten binnen de agro-, feed- en foodsector. Binnen dit bedrijf zal je bij de business unit Data Solutions in Apeldoorn werken. Deze unit bedenkt software oplossingen op maat in het (agrarische) TIC business werkveld. Zo is in het verleden gewerkt aan bijvoorbeeld een website en mobiele app voor de registratie van het transport van kalveren. Naast software oplossingen op maat wordt kennis van Mobile, Microsoft-technologie en Oracle APEX gebruikt om gevarieerde producten te maken, van applicaties en websites tot web portalen.

Duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen zijn belangrijke aspecten binnen het bedrijf. Vanuit deze gedachte is iedere medewerker op zijn of haar manier bezig om de wereld duurzamer en veiliger te maken. Het inspelen op veranderingen in de markt en de hoge mate van maatwerk die geleverd wordt, zorgen ervoor dat je in een dynamisch bedrijf komt te werken. De business unit geeft het gevoel van een startup, waarbij alle ruimte wordt gegeven om mee te denken over de toekomst. De rest van je team doet dit ook graag, want initiatieven worden zeer gewaardeerd!

De sfeer en cultuur binnen dit bedrijf vallen te typeren als actief, informeel en enthousiast. Het team van de Business Unit helpt mee met het nadenken over de verdere professionalisering. Deze teamgeest zorgt voor een enthousiaste sfeer waar alle ideeën gehoord worden. Je weet immers nooit welk idee kan zorgen voor een vooruitlopende positie binnen het TIC business werkveld. Door de persoonlijke aanpak is iedereen even belangrijk binnen het team. Daarnaast is er aandacht voor de mensen zelf, wat ervoor zorgt dat flexibiliteit en eensgezindheid kernwaarden zijn.

Het grote bedrijfspand is al sinds de oprichting in gebruik en daardoor ademt het historie. Jouw werkplaats bevindt zich in de ruime kantoorruimtes binnen het pand, maar toch zorgt het industriële karakter voor een prettige ambiance. Uiteraard spelen je collega’s ook een rol bij het bepalen van de sfeer. Je leidinggevende is een persoon die een informele sfeer voorop zet en zorgt dat alle neuzen dezelfde kant op staan. Zo wordt er bijvoorbeeld tijd vrijgemaakt voor teambuilding, om het gehele team bij elkaar te brengen!

Functie

Binnen deze functie ga je bijdragen aan de vertaalslag van specifieke klantwensen naar effectieve softwareoplossingen. Dit doe je door een technische uitwerking van de business requirements naar een software ontwerp te maken. De werkzaamheden die hierbij komen kijken worden door jou gepland en binnen de afgesproken tijd wordt er, mede dankzij jou, kwalitatief goede software opgeleverd. Om dit te doen ontwikkel en test je de software op technisch niveau en voer je op intercollegiale basis code reviews uit. Natuurlijk werk je niet alleen, maar kom je in een unit van twaalf collega developers, een product owner en een lead te werken. Om de afdeling nog verder te professionaliseren lever je een actieve bijdrage bij onder andere het scrumproces. Binnen de business unit wordt veelal gewerkt met OTAP straat, C# en MVC en daarnaast ook frequent met mobiele applicaties. Met een trots en dynamisch team zorg jij dat de business unit zich nog verder ontwikkelt!

Het bedrijf is op zoek naar een ambitieuze en leergierige medewerker die past binnen de business unit. Herken jij je in dit profiel? Check hieronder de specifieke functie eisen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van software ontwikkeling;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met C#, MVC, WPF, SQL, MS SQL Server en Webservices;
 • Je hebt ruime ervaring als software ontwikkelaar (in een projectorganisatie is een pré);
 • Goede mondelinge beheersing van de Engelse taal (Duits is een pré);
 • Xamarin ervaring is een pré;
 • Ervaring met Javascript, JQuery, CSS, HTML en REST service is een pré;
 • Ervaring met de tools Visual Studio en Team Foundation Server is een pré;
 • Ervaring met Agile werken en de Scrum methodiek is een pré;
 • Affiniteit met de agrarische sector is een pré;
 • Affiniteit met ad hoc werken in een snel veranderende branche.

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien met mogelijke studiebudgetten;
 • De mogelijkheid om vanuit huis te werken;
 • Een enthousiast team in een informele werksfeer;
 • Een uitdagende werkomgeving in een bruisende branche.

Inlichtingen

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.