Medior/senior .NET developer gezocht


Introductie

Wil jij als medior/senior .NET developer zelfstandig werken aan verschillende producten met grote data structuren? Hou je van verantwoordelijkheid binnen je functie en spreken technieken als C#, .NET MVC en Entity Framework je aan? Dan is dit bedrijf in Amsterdam op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf richt zich op het ontwikkelen van een drietal producten voor hun klanten binnen het marktonderzoeken segment. Het team is nu op zoek naar een zelfstandige medior/senior .NET developer die graag met veel verschillende systemen aan de slag wilt gaan!

Het bedrijf heeft meerdere producten met elk hun eigen specificatie. Het eerste product is een portalwebsite waarmee partijen van over de hele wereld marktonderzoeken kunnen kopen. Van defensie tot de farmaceutische branche en de voedingsbranche: met behulp van dit product kan een bepaalde markt in kaart worden gebracht en maandelijks passeren duizenden onderzoeken met grote hoeveelheden data de revue.

Een ander product is een ticketshop voor b2b evenementen die wereldwijd worden georganiseerd. De conferenties over bijvoorbeeld life sciences worden georganiseerd door hun partners in onder andere New York en Londen en vragen dit team om hun marketing partner te zijn.

Het laatste product is een nieuwswebsite waar b2b nieuws wordt geplaatst en geïnteresseerden kunnen doorverwijzen naar relevante evenementen en marktonderzoeken. Hier komt dus ook een deel custom research bij kijken en zo wordt er een driehoek tussen informatie → evenementen → marktonderzoeken gecreëerd.

Het bedrijf bestaat momenteel uit 5 collega’s die op een gemoedelijke manier met elkaar omgaan. Er is hier geen sprake van hiërarchie, het team resultaat gericht en houden ze van een lolletje op kantoor. Dagelijks is er een gezamenlijke lunch waarbij er op vrijdag buiten de deur wordt gegeten bij Bagels & Beans en ieder jaar is er een eindejaarsfeestje. Met een locatie uitkijkend op het prachtige IJ in Amsterdam zit je hier als gegoten!

Functie

Als medior/senior .NET developer kom je te werken in een zelfstandige rol waarbij je van A tot Z betrokken bent bij de verdere ontwikkeling en het onderhoud van verschillende web-based systemen voor nieuws, onderzoeken en evenementen. Hierdoor heb je zelf de regie en ben je heel divers bezig met applicaties, waarbij de nadruk ligt op grote database structuren. De systemen maken gebruik van geavanceerde data analyses en proces technieken en zullen de komende jaren verder geoptimaliseerd worden. Daarnaast worden continu nieuwe front- en back-end systemen ontwikkeld om de service en websites verder te verbeteren.

Binnen de functie ben je dus verantwoordelijk voor meerdere systemen en zul je ook nieuwe systemen zelf opbouwen. Met de CTO van het bedrijf ben je vaak in overleg en spar je om tot de beste oplossingen en verbeteringen voor de software te komen. Qua stack kom je te werken met C#, .NET (MVC), Entity Framework, MSSQL, HTML, VueJS en CSS. Ben jij dé developer die op eigen kracht nieuwe software kan creëren, bestaande producten kan optimaliseren en werk je graag in een dynamisch bedrijf? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen door en solliciteer direct!

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO/WO opleiding afgerond op het gebied van Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt meerdere jaren ervaring met C# en .NET;
 • Je hebt ervaring met .NET MVC, Entity Framework en VueJS;
 • Je hebt kennis van MSSQL, HTML, JavaScript en CSS;
 • Je bent in staat om op eigen kracht nieuwe software te ontwikkelen;
 • Je bent communicatief vaardig en kunt systemen ‘doorzien’!

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een goede pensioenregeling (50/50);
 • 24 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • 8% vakantiegeld;
 • 50% vergoeding op WGO-Hiaat verzekering (optioneel);
 • Gezamenlijke lunches en vanuit je kantoor uitzicht op het IJ;
 • Werken in een gemoedelijk bedrijf met verantwoordelijkheid in je functie!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.