Medior/senior .NET developer met frontend ervaring


Introductie

Ben jij een zelfstandige ontwikkelaar, hecht je waarde aan vrijheid en verantwoordelijkheid, vind je het leuk om met interne klanten te schakelen en werk je graag in een academische omgeving? Dan is dit team in Nijmegen op zoek naar jou!

Organisatie

Deze organisatie houdt zich bezig met het intellect van de toekomst door middel van het opleiden van studenten. Zij scheppen een intellectueel klimaat dat zowel de studenten als de medewerkers van de organisatie uitdaagt en inspireert. Daarnaast is de organisatie continu bezig met het uitbreiden van hun maatschappelijke impact, van het stimuleren van fietsen naar het werk tot het verhogen van het percentage vrouwelijke hoogleraren. Binnen de organisatie wordt veelvuldig gebruikt gemaakt van web en mobiele applicaties die zowel de studenten als de medewerkers zelf dagelijks ondersteunen. Het .NET team werkt aan een grote diversiteit aan projecten, denk aan digitale cursussen, een app waarmee een taal geleerd kan worden, grote relatiebeheersystemen of een CRM. Naast de eigen organisatie, worden soms ook ziekenhuizen, de onderwijs- en onderzoeksector geholpen door het team.

Het team werkt op basis van SCRUM en bepaalt samen wat prioriteit krijgt. De sfeer kenmerkt zich dan ook door veel vrijheid, zelfstandigheid en verantwoordelijkheid. Het team deelt zelf het werk in en ook zijn flexibele werktijden en thuiswerkdagen hier gebruikelijk. Bureaucratie wordt hier zo veel mogelijk buiten de deur gehouden. Je krijgt vrijheid in de technologie waar je mee aan de slag gaat en komt terecht in een team van ervaren collega’s met wie je hier over zult sparren. Keuzes over techniek, methodologie of architectuur worden hier dan ook gezamenlijk gemaakt. Zo is bijvoorbeeld DevOps op initiatief van de groep geïmplementeerd. Men staat hier open voor goede ideeën en initiatief wordt zeker gewaardeerd.

Ook een goede sfeer staat hoog in het vaandel van het team. Zo is er geen sprake van een pakken cultuur of hiërarchie en wordt er buiten werktijd ook afgesproken met de collega’s, bijvoorbeeld voor een borrel. Daarnaast is er ook veel aandacht voor persoonlijke ontwikkeling, met een aantal opleidingsdagen per jaar en doorgroeimogelijkheden binnen handbereik. The sky is the limit hier!

Het pand waar het team gevestigd is, ligt op slechts 10 minuten van het Stationsplein van Nijmegen. Dit samen met uitdagende werkzaamheden en een relaxt, informeel team maakt dit een mooie nieuwe uitdaging!

Functie

Binnen de organisatie zul je deel uitmaken van het 120 medewerkers tellende ICT Servicecentrum. Zij zijn verantwoordelijk voor alle ICT-gerelateerde zaken van de organisatie, van hosting tot en met het optimaliseren van de helpdesk. Binnen het servicecentrum bestaat de afdeling uit 35 man, waarvan er 16 developers zijn. Van de developers zijn er 6 gespecialiseerd in .NET en 6 in Java.

Zelf ben je een Medior of Senior .NET Developer met zowel ervaring aan de backend als aan de frontend. Er wordt gewerkt aan meerdere webapplicaties, maar ze ontwikkelen ook een mobiele app. Deze wordt ontwikkeld met Ionic met Javascript. Qua technologische stack wordt er verder gewerkt met C# .NET, ASP.NET MVC, HTML, CSS, Javascript, Git en het Entity Framework. Ervaring met Microsoft CRM of Biztalk zijn een pre.

Ze zijn op zoek naar iemand die het leuk vindt om beiden op te pakken. Daarnaast zoeken ze iemand die naast programmeerervaring ook uitblinkt in het contact met de interne klant. Van het communiceren van specificaties tot en met de bouw en testen aan toe, je krijgt hier van A tot Z verantwoordelijkheden. Er wordt dan ook van je verwacht dat je zelfstandig weet te werken, verantwoordelijkheid durft te nemen en van aanpakken weet. Natuurlijk mag je zelf ook aangeven in wat je graag zou doorgroeien. Ligt jouw interesse bijvoorbeeld in het leiden van de SCRUM sessies of ga je liever meer in op technische projectleiding? Bij deze organisatie kun je laten zien wat je in je mars hebt en krijg je de ruimte om dit te laten zien!

De organisatie is dus op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste collega die communicatief vaardig en praktisch ingesteld is. Herken jij je in dit profiel? Check dan hieronder de specifieke functie eisen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van software ontwikkeling;
 • Je hebt minimaal twee jaar ervaring met C# .NET en ASP.NET MVC;
 • Je hebt aantoonbare ervaring met frontend ontwikkeling, bij voorkeur met Javascript;
 • Je hebt goede mondelinge en schriftelijke beheersing van de Engelse taal;
 • Affiniteit met appontwikkeling is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband goed werken;
 • Je vindt het leuk om van A tot Z te werken en hierbij met de interne klant te schakelen.

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een 13e maand;
 • Heel veel vakantiedagen, oplopend tot 41 dagen(!);
 • De mogelijkheid tot variabele werktijden;
 • Mogelijkheid om thuis te werken;
 • Mogelijkheid om parttime te werken;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien d.m.v. cursussen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Goedkoop sporten bij het sportcentrum;
 • Lekker eten bij het bedrijfscafé;
 • Een leuk en hecht team en een informele werksfeer!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.