Medior/Senior .NET Ontwikkelaar voor werken met AI gezocht!


Introductie

Heb jij ervaring met C# en zou je graag een SaaS product verder blijven ontwikkelen? Lijkt het je leuk om aan de slag te gaan met Machine Learning en Artificial Intelligence? Dan is dit team in Arnhem op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is een van de grootste van Nederland in de eCommerce customer service en zij maken software voor verschillende webwinkels in binnen- en buitenland. In een nieuw pand in Arnhem houdt dit bedrijf zich bezig met onder andere een SaaS product dat duizenden berichten per seconde binnen krijgt. Door dit product nog verder op te schalen kan de data vanuit één scherm gemakkelijk opgehaald en inzichtelijk gemaakt worden.

Naast het Saas product is het team van dit bedrijf bezig met de verdere ontwikkeling van complexe producten. Door API’s met Artificial Intelligence te koppelen kunnen sentiment berekeningen worden gedaan over de berichtgeving tussen klanten en webwinkels. Deze berekeningen worden getoond in een gemakkelijk in te zien overzicht via een app. Op deze manier draagt het bedrijf bij aan het kwalitatief verbeteren van de klantervaringen en de service van de webwinkels! Daarnaast wil het team een slag slaan met betrekking tot datawarehousing en een nieuwe intelligence service.

In totaal bestaat dit bedrijf uit vijfentwintig man en hierin zijn onder andere core developers, implementatie teams en designers vertegenwoordigd. Jouw team bestaat uit drie developers, waarvan één senior en twee junioren. Als Medior of Senior C# developer kun jij binnen dit team bijdragen aan het verder optimaliseren van een product op hoog niveau. Je hebt ambitieuze collega’s die van aanpakken houden en dat zorgt ervoor dat iedereen het beste in elkaar naar boven haalt. Daarnaast is de sfeer gemoedelijk en staat de meest luxe hardware al voor je klaar om mee aan de slag te gaan.

Dankzij de flexibele werktijden kun je tot 09:15 het kantoor binnen stappen en de pingpong tafel en het dartbord zorgen voor de nodige dosis ontspanning tijdens een werkdag. Dagelijks geniet je van een verzorgde lunch en op vrijdagmiddag wordt er natuurlijk geborreld. Tot slot zijn er jaarlijks leuke uitjes met het hele team. Dit jaar is een van die uitjes een wintersportvakantie naar Winterberg!

Ben jij de persoon die kan bijdragen aan het naar een hoger niveau tillen van een SaaS product en heb je daarnaast interesse in Artificial Intelligence en Machine Learning? Dan is dit team op zoek naar jou!

Functie

Het team wil de komende tijd flink gaan groeien en zoekt daarom meerdere Medior en Senior C# Developers met kennis van API’s om het SaaS product verder te optimaliseren. De Artificial Intelligence API is niet vanuit het bedrijf ontwikkeld, maar moet overgenomen, verder uitgewerkt en ook deels vervangen worden voor nieuwe machine learning tools.

Daarnaast zul je bijdragen aan het opzetten van een nieuwe intelligence service, waarbij het SaaS programma de taken van managers bij bijvoorbeeld callcenters kan overnemen. Door taken over te nemen kan er een advies worden gegenereerd voor de managers. Belangrijke technieken en tools die gebruikt worden zijn C#, Azure, .NET CORE, het Entity framework, Angular en HTML.

Functie-eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO of WO opleiding in een passende richting;
 • Je hebt ruime ervaring met C#;
 • Je hebt kennis van Entity framework, API’s en Angular;
 • Kennis van Azure is een pre;
 • Kennis van HTML en CSS is een pre;
 • Ervaring met het verder ontwikkelen van een SaaS product is een pre;
 • Je hebt een analytische mindset en hebt passie voor software ontwikkeling.

Aanbod

 • Een uitstekend marktconform salaris en bonusregeling;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een premievrij pensioen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Elke dag een verzorgde lunch;
 • Werken aan state of the art software met de modernste technologieën;
 • Leuke uitjes en borrels;
 • Mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Een uitdagende functie binnen een ambitieus team!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.