Medior Software Ontwikkelaar


Introductie

Ben jij een ambitieuze developer en die snel kan schakelen? Heb je daarnaast ruime ervaring als software ontwikkelaar en ben je een staat het team mee te nemen in verdere professionalisering? Dan is dit team in Nieuwegein op zoek naar jou!

Organisatie

Dit bedrijf is bezig bruggen te slaan om naast een grote nationale aanbieder ook een grote internationale aanbieder te worden van test-, inspectie- en certificatie-activiteiten binnen de agro-, feed- en foodsector. Binnen dit bedrijf zal je vanuit de business unit Data Solutions gedetacheerd worden naar een vaste standplaats in Nieuwegein. Daar werk je binnen het bedrijf in een hecht team van twee collega’s aan back-office programmatuur, koppelingen en andere projecten.

De specialisatie van het bedrijf ligt in de (agrarische) Test, Inspect and Certify business, ook wel TIC business genoemd. Vanuit het bedrijf zul je op basis van detachering geplaatst worden bij een vaste standplaats te Nieuwegein. Hierbinnen zul je in een informeel team terecht komen dat zich vooral bezig houdt met grote supportportalen voor de binnendienst van het bedrijf. Deze worden gebruikt door de helpdesk om klanten mee van dienst te zijn. Nieuwe functionaliteiten worden toegevoegd en zijn continu in ontwikkeling. Er is hier voornamelijk sprake van desktop development, waarbij grotendeels, maar niet uitsluitend, met Windows Forms wordt gewerkt.

Het is de bedoeling dat jij als brug fungeert tussen het team in Apeldoorn en het team in Nieuwegein. Het team in Apeldoorn werkt met hoge standaarden en op een zeer professionele manier. Aan jou de taak om deze werkwijze over te nemen en te implementeren bij jouw team in Nieuwegein. Je zult een grote rol spelen bij het standaardiseren van de software.

Binnen de grote kantooromgeving zul je plaatsnemen in een modern pand met open en transparante ruimtes. Naast je vaste standplaats zul je ook regelmatig in contact zijn met de business unit Data Solutions in Apeldoorn. Bij dit bedrijf zijn duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen belangrijke aspecten. Vanuit deze gedachte is iedere medewerker op zijn of haar manier bezig om de wereld duurzamer en veiliger te maken. Het inspelen op veranderingen in de markt, zorgen ervoor dat je in een dynamisch bedrijf komt te werken. Doordat je in een klein team terecht komt, is er sprake van een gezellige en informele sfeer!

Functie

Binnen deze functie ben je, samen met je team, van begin tot eind betrokken bij het proces. Van het omzetten van wensen naar effectieve softwareoplossingen tot het zelf technisch testen van deze software, jullie regelen het samen. Daarnaast zul je code reviews op intercollegiale basis uitvoeren en ga je aan de slag met het verder standaardiseren van de bestaande software. Ten slotte ga je actief meedenken over het nog verder professionaliseren van de afdeling en dit wordt zeer gewaardeerd! Momenteel wordt er gewerkt via de Agile werkmethode Scrum. Een actieve bijdrage aan dit proces is jou niet onbekend en doordat je aan meerdere projecten tegelijk kunt werken, is het geen probleem voor je om je in een ad hoc werkomgeving te bevinden. De agrarische sector is ten slotte aan snelle veranderingen onderhevig. Met behulp van jouw .NET kennis til jij dit professionele team naar een nog hoger niveau!

Het bedrijf is op zoek naar een ambitieuze en enthousiaste collega die snel kan schakelen. Herken jij je in dit profiel? Check hieronder de specifieke functie eisen.

Functie eisen

 • Je hebt een afgeronde HBO opleiding in de richting van software ontwikkeling;
 • Je hebt minimaal drie jaar ervaring met C#, MVC, Windows Forms, WPF, SQL, MS SQL Server en webservices;
 • Je hebt ruime ervaring als software ontwikkelaar (in een projectorganisatie is een pre);
 • Goede mondelinge beheersing van de Engelse taal (Duits is een pre);
 • Ervaring met Javascript, JQuery, CSS, HTML en REST service is een pre;
 • Ervaring met de tools Visual Studio en Team Foundation Server is een pre;
 • Ervaring met Agile werken en de Scrum methodiek is een pre;
 • Affiniteit met de agrarische sector is een pre;
 • Affiniteit met ad hoc werken in een snel veranderende branche.

Aanbod

 • Marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Een 38 uur durende werkweek (36 of 32 uur is bespreekbaar);
 • 25 vakantiedagen;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Mogelijkheid om parttime te werken;
 • De mogelijkheid om jezelf te ontplooien met mogelijke studiebudgetten;
 • Een gezellig team in een informele werksfeer;
 • Een uitdagende werkomgeving in een bruisende branche.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.