.NET developer


Introductie

Ben jij een gedreven .NET developer, werk je graag met SCRUM en ben je op zoek naar een veelzijdige baan? Dan is dit de uitdaging waar jij naar op zoek bent! Lees snel verder en wie weet ga jij binnen kort aan de slag bij deze softwareleverancier in Almere!

Organisatie

Bij dit innovatieve bedrijf in Almere werken enkel professionals die zich stuk voor stuk volledig inzetten voor hun klanten. Met ruim 100 medewerkers werken ze met name aan software voor de financiële en de bouwsector. De bedrijven die gebruik maken van hun diensten zijn zeker niet de minste. Zo kun je denken aan Canon, Microsoft en Centric. Uiteraard komen ze niet zomaar aan zulke klanten. De werkwijze van de organisatie valt goed in de smaak. Er wordt veel gewerkt in SCRUM teams en de klant is hier altijd een onderdeel van. Door met de nieuwste technieken te werken en professioneel te werk gaan hebben ze een betrouwbare en geliefde naam opgebouwd in de markt.

Zij bieden verscheidene grote bedrijven in de bouw- en financiële branche ondersteuning en advies. De ruim 45 ontwikkelaars die hier werkzaam zijn houden zich bezig met maatwerk software. Qua projecten kun je in de financiële sector denken aan administratieve softwarepakketten, het beheren van pensioenregelingen en beleggingen of fiscale oplossingen. Voor de bouwsector bieden ze een totaalpakket waarin de volledige project administratie en bewaking kan worden gedaan. Afhankelijk van de klantwensen wordt dit aangevuld met verschillende op maat gemaakte modules. De software die ontwikkeld wordt is voor hun klanten makkelijk in gebruik maar het proces van ontwikkelen is zeer complex. Hierdoor biedt het werk als developer altijd uitdaging en verveelt het nooit!

Naast de klanten zijn ook de werknemers zeer tevreden over deze werkgever. Als ontwikkelaar werk je aan vrij complexe software, uitdagende projecten en krijg je hierin veel vrijheden. Je persoonlijke groei en ontwikkeling als developer staat hierbij centraal. Je wordt veel gecoacht en krijgt ondersteuning waar nodig. Als je een beetje leergierig ingesteld bent zit je hier dus goed op je plek!

Daarnaast worden er doorgroeimogelijkheden aangeboden op basis van jouw interesses . Om deze reden wordt het uiten van je mening en het tonen van initiatief zeer gewaardeerd.

Bij binnenkomst kom je hier in een warm bad, op het kantoor hangt een gezellige en informele sfeer en je collega’s zijn hulpvaardig en prettig in omgang. Er wordt veel gedaan om deze sfeer te behouden. Zo wordt er bijvoorbeeld vaak gezamenlijk gesport of worden er wedstrijden georganiseerd. Ben je een liefhebber van voetbal of wielrennen? Dan is het misschien leuk om hier eens een keer aan mee te doen! Daarnaast wordt iedere dag een lekkere lunch geregeld, met op vrijdag een lekker visje en ’s middags een gezellige borrel om de week goed af te sluiten!

Kortom, hier zal je komen te werken met leuke collega’s, ieder gespecialiseerd in zijn/haar vakgebied. Je zal werken aan veel verschillende, uitdagende en interessante projecten en tot slot is de sfeer binnen dit bedrijf informeel en tegelijkertijd professioneel!

Functie

Als .NET developer ga je aan de slag in één van de SCRUM teams. Het gaat om een inhouse functie waarbij je nauw samenwerkt met klanten, samenwerking met zowel hen als met je collega’s staat in deze functie centraal. Vanuit deze teams ontwikkel je software met de nieuwste technieken en word je opgeleid tot een ware professional. Wanneer je hier start is je kennis al up to date, maar is het belangrijk dat je het leuk vindt om dit ook zo te houden. Momenteel wordt er gewerkt met ASP.NET MVC, SQL Server, AngularJS en WCF, maar er wordt constant gekeken naar de ontwikkelingen in de markt. Je toont interesse in nieuwe technologieën en je vindt het leuk om je hier in te verdiepen.

Hiervoor biedt deze werkgever jou alle state-of-the-art tools die je nodig hebt. Je draagt grote verantwoordelijkheden met betrekking tot het leveren en ontwikkelen van software voor klanten en gaat hierbij uitdagingen niet uit de weg. Ben je bereid om jezelf uit te dagen om zo jezelf en de organisatie te verbeteren? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt 2 jaar werkervaring met .NET waarvan minimaal 1 jaar met webontwikkeling
 • Je hebt werkervaring met ASP.NET MVC, C#, SQL Server en WCF;
 • Ervaring met Test Driven Development is een pre;
 • Kennis van HTML5 en AngularJS is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend, zowel in woord als in geschrift;
 • Werkervaring met (Agile) SCRUM is een pre;
 • Het hebben van een MCSD certificering is een pre.

Aanbod

 • Goed salaris, gebonden aan kennis en ervaring;
 • 25 vakantiedagen + 3 “niet-ziek-bonusdagen”;
 • Mogelijkheid tot 32 uur werken;
 • Goed pensioen met 80% werkgeversbijdrage;
 • Winstdelingsregeling;
 • Iedere dag een goed verzorgde/verse lunch;
 • Ontwikkelings- en doorgroeimogelijkheden;
 • Meerdere sportmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.