.NET developer


Introductie

Wil jij in een groeiend team werken aan diverse softwareproducten voor de verssector? Vind jij het leuk om na te denken over vraagstukken voor de logistieke sector en versgarantie en hierop IT gerelateerde oplossingen bij te bedenken? Ga dan nu aan de slag bij dit mooie bedrijf in Rijnsburg!

Organisatie

Dit bedrijf is één van dé marktleiders op het gebied van software voor de planten en AGF-branche. In binnen- en buitenland hebben zij al mooie resultaten geboekt. Dit komt met name door hun softwarepakketten en applicaties die bijdragen aan procesoptimalisatie binnen de branche. Te denken valt bijvoorbeeld aan het bouwen van webshops voor handelaren in planten en AGF. Ook logistieke modules binnen het softwarepakket om het proces van het land naar de winkelschappen zo efficiënt mogelijk te laten verlopen. Denk hierbij aan een module die de houdbaarheidsdata continue blijft monitoren. In totaal hebben ze nu zo’n 200 verschillende modules binnen hun portfolio en de vlees-, vis- en zuivelbranche staan voor de toekomst op de agenda. Kortom, genoeg werk en afwisseling voor jou als .NET Ontwikkelaar!

Ondanks dat ze hard aan het groeien zijn houden ze vast aan de gezellige en informele sfeer die er al vanaf het begin heerst. Er werken momenteel zo’n 25 werknemers, waarvan 5 op de IT-afdeling. Er is sprake van een echt teamgevoel en dat is ook terug te zien in de uitjes die georganiseerd worden. Daarnaast is er elke vrijdag een borrel en wordt er iedere morgen gezamenlijk koffie gedronken.

Ook zijn er binnen dit bedrijf genoeg ontwikkelingsmogelijkheden. Zo zijn ze Microsoft Silver Partner, wat betekent dat je diverse certificaten kunt behalen. Daarnaast is er ook een budget beschikbaar voor als je een andere cursus wilt volgen of certificaat wilt halen. Voor ieder wat wils dus.

Functie

Binnen deze functie ga je in een team van 5 ITers samenwerken aan de ontwikkeling en het onderhouden van verschillende software applicaties en modules. Deze applicaties en modules moeten kwalitatief hoogstaand zijn en daarnaast hun gebruiksvriendelijkheid niet verliezen. Het wordt daarom ook op prijs gesteld als je actief meedenkt en komt met concrete verbetervoorstellen. Ook ben je in staat perfect zelfstandig en nauwkeurig te kunnen werken.

Functie eisen

  • Je bezit over minimaal 3 jaar ervaring met .NET en C#;
  • Je kunt werken met WPF/XAML;
  • Ervaring met MVVM en Team Foundation is een pre;
  • Sociaal ingesteld en de wil om jezelf te blijven ontwikkelen;
  • Je kunt goed zelfstandig werken en houdt van sparren met collega’s.

Aanbod

  • Uitstekende arbeidsvoorwaarden;
  • Informele werksfeer waarin veel gelachen wordt;
  • Persoonlijke ontwikkeling en de mogelijkheid tot het behalen van certificaten;
  • Uitstekende pensioensregeling en collectieve verzekeringen;
  • Vrijdagmiddagborrel en regelmatig georganiseerde uitjes.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.