.NET Developer Arnhem


Introductie

Wil je jouw carrière een nieuwe boost geven en met de nieuwste technieken werken aan complexe software oplossingen? Beschik jij over stevige .NET kennis maar ben je van mening dat je jouw plafond nog lang niet hebt bereikt? Of ben je juist net afgestudeerd en wil je je carrière een boost geven? Solliciteer gauw en kom werken bij deze professionele club met informele sfeer!

Organisatie

Dit pioniersbedrijf heeft zijn oorsprong in Arnhem, maar heeft in de loop der jaren meerdere vestigingen in het land weten te realiseren. Naast Arnhem zijn er ook vestigingen in Apeldoorn, Rotterdam en Amsterdam, waar bij elkaar zo’n 130 medewerkers werken. Bij elkaar is het een softwarebedrijf dat zich richt op het verkennen en ontwikkelen van technologieën waarmee vernieuwende oplossingen gerealiseerd kunnen worden voor klanten. De klanten maken zoal gebruik van consulting, technologie, business oplossingen, kennisdeling en samenwerkingsverbanden.

De vestiging in Arnhem is voornamelijk gespecialiseerd in het stroomlijnen van IT in de business van klanten. Hierbij wordt ingespeeld op opkomende informatietechnologieën, denk aan Internet of Things (IoT) of mobiele apps. Daarnaast zijn ze natuurlijk vol op bezig met webontwikkeling.

De kerncompetentie van het bedrijf is het beheersen van hun vak en het creëren van waarde. Hun focus ligt momenteel op het Internet, de Cloud, IoT en security. Doordat ze volop bezig zijn met nieuwe technologieën en hiermee voorop lopen in de markt, is het een zeer bekende partij binnen de .NET community. Zo zijn zij bekende sprekers op conferenties in binnen- en buitenland, geven ze boeken uit en ontwikkelen ze zelf eigen platforms waar vervolgens andere collega’s gebruik van kunnen maken om nog innovatiever oplossingen te kunnen ontwikkelen.

Ze zijn op zoek naar de beste IT-professionals en dat zou jij kunnen zijn!

Functie

Is jouw ideale werkomgeving innovatief, collaboratief en ben je ook geïnteresseerd in mobiele technologieën? In een Agile team ga je aan de slag en werk je samen met gelijkgestemde, gepassioneerde professionals. Hierbij streef je naar het beste voor de klant door de behoeften te begrijpen en duidelijk te identificeren. Daarnaast streef je ernaar om met het team herbruikbare, modulaire softwarecomponenten te ontwikkelen die ondersteunen in het proces van het snel creëren van complexe systemen.

Als .NET Developer hecht je waarde aan het delen en verbeteren van kennis, maar ook het delen van ervaringen met je collega’s. Daarnaast sta je ervoor open om elkaar te coachen. Hierbij deel je graag jouw visie over innovatie binnen jouw expertisegebied.

Je werkt vanaf het kantoor in Arnhem. Tevens is er een mogelijkheid om bij een van de klanten of op andere vestigingen van het bedrijf te werken. Hier hoef je echter niet bang te zijn dat je langer dan een uur onderweg bent, want de structuur van onze klant is zo dat klanten zich in de directe omgeving van Arnhem bevinden. Andere kantoren bevinden zich in Apeldoorn of Rotterdam en binnenkort ook in Amerika en Engeland. Iedere vestiging heeft een eigen identiteit en specialisme. Tot slot is er ook een mogelijkheid om in het buitenland te werken.

Ze zijn op zoek naar communicatief vaardige en ondernemende types. Hiermee wordt bedoeld dat je nieuwe dingen uit jezelf oppakt en actief meedenkt met je collega’s. Kansen worden hier volop aangegrepen en successen gevierd. Een plek met voldoende kansen, waarvan deze vacature misschien de eerste is om aan te grijpen!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding;
 • Minimaal 1 jaar ervaring met .NET;
 • Sterke communicatievaardigheden;
 • Ervaring met het werken in een Scrum/Agile omgeving;
 • Je bent bereid om op locatie bij de klant aan een project te werken;
 • Je hebt passie voor wat je doet en wilt bereiken;
 • Je hebt een oplossingsgerichte instelling;

Aanbod

 • Een uitstekend salaris;
 • Alles wat je nodig hebt om goed je werk te kunnen doen, zoals een Macbook Pro, lease auto en mobiele telefonievergoeding;
 • Goede pensioenregeling;
 • 29 vakantiedagen;
 • Een gemotiveerd team;
 • Respect en waardering voor jou als individu;
 • Mogelijkheid tot deelname aan trainingen en kennisdagen georganiseerd door de Academy van het bedrijf zelf;
 • Ondersteuning in het verder ontwikkelen van jouw professionele vaardigheden. Dit wordt gedaan doormiddel van trainingen en het bijwonen van conferenties;
 • Het actief bijdragen aan o.a. presentaties en nationale- en internationale conferenties wordt toegejuicht.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.