.NET developer bij Amsterdam Centraal


Introductie

Ben jij de ’knappe kop’ die dit uitdagende bedrijf komt versterken? Ben jij de medior of senior .NET ontwikkelaar die goed zelfstandig kan programmeren en complexe cases op kan pakken? Wil jij graag werken aan technisch uitdagende en op maat gemaakte oplossingen? Dan spreekt deze vacature jou zeker aan!

Organisatie

Het bedrijf is gevestigd nabij Amsterdam Centraal en is uitstekend te bereiken met het OV. Ze zijn gespecialiseerd in het bouwen van hoogwaardige websites en platformen. Dit doen zij voor uiteenlopende bekende bedrijven als DE, Paypal en ING. Ze ontwikkelen geen standaard oplossingen, maar technisch complexe platformen die nog niet eerder bedacht zijn. Er wordt aan meerdere projecten tegelijk gewerkt, zo werken ze nu aan een beleggingsplatform, een online webinar voor een grote club en aan een nieuwe website voor één van hun klanten. Een ander voorbeeld is een RealTime handelsplatform, waarmee consumenten realtime de koers van verschillende opties en de gevolgen hiervan op het rendement kunnen zien. Bij de projecten die ze doen is kwaliteit heel belangrijk, er wordt rekening gehouden met onderhoud, schaalbaarheid en performance van applicaties. De projecten zijn daarom op creatief en technisch vlak uitdagend en complex.

Het bedrijf is in 2007 op gericht door een enthousiaste en bevlogen ondernemer die het sindsdien tot een groot succes heeft gemaakt. De sfeer kenmerkt zich door plezier, gedrevenheid en enthousiasme. Op dit moment werken er 15 man, maar ze maken een gezonde groei door en hopen het team de komende tijd met een aantal mannen of vrouwen te kunnen versterken. Het ontwikkelteam bestaat uit 8 gedreven professionals, die allen heel veel plezier hebben in hun werk en voldoening halen uit het kunnen nadenken over complexe zaken. Het team is opgedeeld in 2 Scrum teams, bestaande uit medior en senior backend, fullstack en frontend ontwikkelaars. Op termijn is het de bedoeling dat hier een 3e Scrum team bij komt. Iedereen heeft zijn eigen specialisme en elk team heeft zijn eigen vaste klanten. Doordat de ontwikkelaars zo’n plezier en drive in hun werk hebben, hangt er een hechte en gedreven sfeer en zijn ze allemaal bereid om dat stapje harder te zetten. Je kunt zelf aangeven wat jou leuk lijkt om op te pakken, zodat je bezig bent met projecten waar jij echt een kick van krijgt. Het harde werk wordt beloond door veel vrijheid en verantwoordelijkheid en dit is terug te zien in de flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken.

Je komt te werken in een mooie grote open ruimte, aan de zonnige kant van het pand. Je dag begint met een daily stand-up, waarna iedereen fanatiek aan de slag gaat. Om 12 uur gaat de gezamenlijke lunch van start. Deze lunch wordt verzorgd door het bedrijf. Er wordt alleen van je verwacht dat je zelf je bammetjes smeert . De week wordt afgesloten met een gezellige borrel, maar ook door het jaar heen worden verschillende uitjes georganiseerd, zoals een boottochtje naar Volendam of een ski-trip naar Winterberg. Successen worden regelmatig goed gevierd met een borreltje of een gebakje, aan plezier en waardering van je werk dus geen gebrek hier!

Functie

Je komt terecht in één van de Scrum teams, bestaande uit ongeveer 4 ontwikkelaars. Als team werk je voor een vast aantal klanten, waar het bedrijf een langdurige relatie mee heeft. In de teams heerst een “can-do” mentaliteit. Ze zoeken ontwikkelaars met een klantgerichte en oplossingsgerichte houding, die de interactie durven aan te gaan en “shit done” krijgen. Qua technologie werken ze uitsluitend met .NET en dit doen ze volgens de standaarden. Dit betekent dat ze o.a. werken met Scrum en Continuous Integration. Nieuwe methoden en technologieën worden regelmatig onderzocht en ideeën hierover worden zeker gewaardeerd. Je krijgt hier veel vrijheid om je werk in te richten. Ze zoeken nu naar medior en senior ontwikkelaars die gespecialiseerd zijn in de backend óf die een fullstack functie kunnen uitoefenen.

Functie eisen

 • Minimaal een HBO diploma in de richting van Informatica;
 • Minimaal 2 jaar werkervaring met C# .NET;
 • Ervaring met het Entity Framework is een pre;
 • Je hebt ervaring in een professionele Scrum omgeving;
 • Je bent in staat om goede complexe oplossingen te bedenken;
 • Je hebt eigen ideeën over hoe je technisch en functioneel moet ontwikkelen;
 • Je hebt de capaciteiten in huis om zelf (web)applicaties vanaf begin op te bouwen;
 • Je vindt het ook leuk om te testen en om met continuous integration te werken;

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • Veel flexibiliteit in werktijden;
 • Thuiswerkmogelijkheden;
 • Reiskosten worden vergoed;
 • 24 vakantiedagen;
 • Veel vrijheid in je werk;
 • Veel doorgroeimogelijkheden;
 • Zeer uitdagende op maat gemaakte projecten ;
 • Werken met écht gemotiveerde collega’s;
 • Veel ruimte tot zelfontwikkeling en eigen inbreng;
 • Gezelligheid en uitjes!

Inlichtingen

Stuur direct je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.