.NET developer front-end & back-end


Introductie

Werk jij graag zowel met front-end als back-end technieken en ben je op zoek naar uitdaging in je werk? Wil jij je graag ontwikkelen op het gebied van software development en doe jij dit het liefst op de werkvloer? Dan ben je hier aan het juiste adres!

Organisatie

Professioneel advies geven op het gebied van technische projecten is hetgeen onze klant zich in specialiseert. Met de focus op land, zee en de lucht maken ze vele gecompliceerde navigatieoplossingen. Hierbij gaat het niet om de navigatiesystemen zoals google maps, die op iedere mobiele telefoon staat, maar om zeer nauwkeurige navigatie die er onder andere voor zorgt dat pijpleidingen voor gas en olie op de juiste manier geïnstalleerd kunnen worden. Een ander voorbeeld wat hun navigatieoplossingen mogelijk maakt is het kaarsrecht inrichten van windmolenparken zonder enige complicaties te veroorzaken.

Inmiddels moeten veel bedrijven zich aan potentiële werknemers verkopen door middel de uniekste personeelsuitjes, een prachtig uitzicht vanaf je bureau en de beste koffie die er is. Dat is hier niet het geval, de personeelsuitjes zijn er zeker, maar niet maandelijks, een mooi uitzicht vanachter je bureau kunnen ze je helaas niet bieden en de koffie is “something else”. Echter wat ze je wel hier kunnen bieden is onwijs uitdagend werk dat uiteindelijk zijn invloed uitoefent over de hele wereld!

Doordat ze internationaal actief zijn en ook meerdere vestigingen in het buitenland hebben is doorgaans de voertaal Engels. De desbetreffende vestiging is gelegen te Den Haag. Waar de gehele organisatie bestaat uit meerdere Research en Development takken, gaat het voor deze functie om de tak die zich richt op de interne klanten. Hier wordt hard- en software ontwikkelt voor de andere BV’s van deze organisatie. Inmiddels bestaat deze vestiging uit 2 IT Teams, waar van één zich richt op het land en de ander op de marine. Voor dit laatste team zijn ze momenteel op zoek naar een .NET developer die zich wil focussen op de front-end, maar ook zeker niet vies is van werken in de back-end.

Functie

Wanneer je hier aan de slag gaat komt je in een team terecht van 5 man en zal je gaan werken aan een bestaande applicatie. Dit is een enorm pakket waar meerdere R&D centers aan werken. De applicatie maakt het mogelijk om grote survey klussen op zee uit te kunnen voeren. Doormiddel van de applicatie worden onder andere vele sensoren gekoppeld en wordt de data geregistreerd en gevisualiseerd. Als .NET ontwikkelaar binnen dit team zal je voornamelijk aan de functionaliteiten en de modules binnen de applicatie gaan werken.

Je zal zowel met front-end technieken als met back-end technieken aan de slag gaan en .NET C# zal voor jou geen geheimen meer kennen. Voor deze functie is het van belang dat jij werken met nieuwe technieken snel onder de knie hebt en dat je communicatief sterk bent en durft door te vragen.

Functie eisen

 • Je hebt een HBO+ diploma op zak bij voorkeur richting Informatica;
 • Je hebt 1 tot 4 jaar werkervaring als .NET Ontwikkelaar;
 • Je beheerst zowel de Nederlandse als Engelse taal uitstekend;
 • Je hebt werkervaring met .NET C#;
 • Je bent bekent met Linux;
 • Je hebt werkervaring met SQL, HTML, Javascript en CSS;
 • Werkervaring met GIS is een pre.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Flexibele werktijden;
 • Individueel afhankelijke bonussen;
 • Een sterk POP;
 • Een uitstekende opleiding om een professional te worden;
 • Iedere dag vers fruit;
 • Een jaarlijks bedrijfsuitje met alle werknemers;
 • Een collectief pensioen!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.