.NET developer in Amsterdam!


Introductie

Ben jij een .NET Developer en ben jij woonachtig in de buurt van Amsterdam? Heb je passie voor techniek en lijkt het je leuk om binnen een hip bedrijf aan de slag te gaan waar jouw werkgeluk en ambitie voorop staan? Dan is dit team op zoek naar jou!

Organisatie

Onze klant levert maatwerk aan de top 200 bedrijven van Nederland. Dankzij behulp van hun software zijn hun klanten verzekerd van geavanceerde software oplossingen en toolwerk. Dit bedrijf is ook een van de grootste partners van Google met de Google Search Appliance en daarnaast koploper met Google Glass ontwikkeling! Ze hebben een interessant klantportfolio met grote klanten als G-Star, KPN, TomTom en ING. Met ruim 350 tevreden medewerkers in kantoren in Nederland, Spanje, Turkije en Kenia bieden zij oplossingen gericht op e-commerce, online applicaties, business intelligence en Google Search.

Innovatie, ambitie, specialisme en geluk van de medewerkers is waar dit bedrijf voor staat. Zij geloven dat wanneer je plezier beleeft in je werk, en goed bent in wat je doet, je werk onderdeel is van jouw geluk. De organisatie is enorm plat, autonoom en is een echt IT bedrijf. Ook de cellen cultuur die binnen het bedrijf gebruikt wordt is vrij uniek, hierdoor heb je intern niet te maken met een bepaalde hiërarchie of directiebeleid. Je wordt in je werk vrij gelaten om je eigen pad te vinden. Werk jij bijvoorbeeld liever in de avond of vanuit huis? In goed overleg is alles mogelijk. Je bent als het ware eigen baas binnen het bedrijf. Er wordt je de mogelijkheid geboden om te groeien naar datgene wat jij wilt. Voor ambitieuze en ondernemende mensen is dit ‘the place to be’!

Buiten het werk om worden er ook leuke uitjes georganiseerd. Zo zijn er door het jaar heen verschillende teambuilding activiteiten zoals een zeepkistenrace of een dagje lasergamen. Ook gaat een groot deel van het bedrijf ieder jaar samen op wintersport en wordt er jaarlijks een popconcert vanuit het bedrijf gegeven. Kortom: het is een hele hechte club waar bijna geen verloop is onder het personeel. Geluk, vrijheid en ondernemerschap zijn voor zowel het bedrijf als hun werknemers erg belangrijk.

Functie

Het .NET development team is gevestigd in de Mediahaven van Amsterdam. Voor dit 10 collega’s tellende team wordt gezocht naar developers van alle niveaus die een inhouse – detacherings combinatie functie willen vervullen. Met het team zul je namelijk ingezet worden op verschillende projecten en het is soms ook nodig om bij de klant op locatie te werken. Aan jou de taak om jouw passie voor code te uiten door onder andere te werken met en aan koppelingen, websites, cloud architectuur en de CMS systemen Tridion (versie 2019), EpiServer of Sitecore. Het team is gespecialiseerd in omgevingen waar veel met content en data wordt gewerkt, vandaar dat veel grote bedrijven een samenwerking met hen zoeken. Samen met je collega’s ben jij op zoek naar nieuwe manieren om de klant omver te blazen met innovatieve oplossingen en technieken met het oog op de toekomst.

Qua technische stack is er veel mogelijk. We zijn op zoek naar iemand die ervaren is met .NET, .NET Core, Azure en Entity Framework. Het belangrijkste is dat jij power met je meebrengt en dat je met veel passie praat over je datgene wat je leuk vindt. Persoonlijke ontwikkeling is iets wat binnen dit bedrijf hoog in het vaandel staat en er is dus altijd ruimte om dingen te leren of om jezelf verder op te leiden. Vanwege de vrijheid die je hierin hebt, krijg je dus altijd de kans om projecten en technieken aan te pakken die jij leuk vindt en zit je nooit stil. Voor junioren hebben ze een Young Professional Academy, waarin je het bedrijf leert kennen en trainingen krijgt om zowel je technische als je soft skills goed te ontwikkelen. Het traject zorgt ervoor dat je je ergens in kunt specialiseren, waarbij je begeleid wordt door vaste collega’s en in koppels aan de slag gaat voor of bij klanten. Leuk om te noemen is dat het .NET team als een van de hechtste teams binnen het bedrijf wordt bestempeld, dus aan teamspirit is hier geen gebrek!

Ben jij een gedreven .NET developer en ben jij toe aan een nieuwe stap in je carrière? Lijkt het jou tof om voor het meest inspirerende bedrijf van Nederland aan de slag te gaan en ben je woonachtig in de omgeving van Amsterdam? Aarzel dan niet en solliciteer nu!

Functie-eisen

 • Je bent HBO/WO afgestudeerd richting Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt ervaring met .NET C#;
 • Je hebt kennis van .NET Core, Entity Framework en Azure;
 • Je hebt interesse in e-commerce, DevOps, Singe Page Applications en GIT;
 • Je wordt enthousiast van nieuwe technologie;
 • Je vindt het leuk om jezelf verder te ontwikkelen en bent ambitieus;
 • Je bent klantgericht;
 • Je hebt een goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;

Aanbod

 • Een marktconform salaris, afhankelijk van je kennis en ervaring;
 • Leaseauto of mobiliteitsvergoeding;
 • Winstafhankelijke bonus;
 • 27 vakantiedagen;
 • Een premievrijpensioen;
 • Laptop/telefoon van de zaak;
 • Onbeperkt opleidingsbudget;
 • Onkostenvergoeding;
 • De mogelijkheid om aandelen te kopen, het bedrijf is grotendeels in handen van de medewerkers;
 • Veel vrijheid binnen een inspirerend bedrijf;
 • Leuke (sportieve) uitjes, borrels en een toffe werkomgeving!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.