.NET developer in Utrecht


Introductie

Ben jij een ambitieuze .NET software developer en wil jij jezelf op persoonlijk en technisch vlak ontwikkelen tot één van de beste developers van Nederland? Experimenteer je graag met de nieuwste technieken? Dan is dit trainingsprogramma binnen het innovatieve IT team echt wat voor jou!

Organisatie

Onze klant leidt de top 5% van de software engineers of data scientists van Nederland op en koppelt deze tegelijkertijd aan de meest uitdagende inhouse functies. Dit doen ze door het aanbieden van een zeer innovatief trainingsprogramma, dat zich richt op zowel hard als soft skills. Tijdens je HBO/WO opleiding of carrière word je natuurlijk opgeleid, maar de nieuwste trends als Microservices, DevOps, Architectuur, TDD, Continuous Integration, Continuous Deployment, Azure, Clean Code of Design Thinking komen hier niet uitgebreid in terug. Dit zijn onderwerpen die terug komen in het programma. Tegelijkertijd ga je gelijk aan de slag bij één van hun opdrachtgevers, waarna je daar in vaste dienst treedt. Je moet het dus zien alsof je een nieuwe vaste baan accepteert, waarbij je je carrière het eerste jaar een flinke boost geeft door het volgen van het programma. Op dit moment zijn we op zoek voor een nieuwe en innovatieve afdeling van een grote en toonaangevende Nederlandse verzekeringsmaatschappij in Utrecht. Bij deze verzekeringmaatschappij kun je naast verzekeringen afsluiten ook beleggen, een hypotheek afsluiten en een pensioen afsluiten voor zowel werkgevers als werknemers. De afdeling heeft meerdere development teams, waaronder het team dat zich richt op digitale innovaties binnen de verzekeringsbranche. Dat is het team waar jij en je mede trainees aan de slag gaan met de nieuwste technologische trends en ontwikkelingen.

Het team waarvoor gezocht wordt is twee jaar geleden opgericht om zich te richten op digital performance en is sindsdien van vijf naar veertig medewerkers gegroeid. Je kunt het zien als een digital agency binnen een corporate omgeving die steeds groter wordt en alle grote projecten oppakt. Het team is opgesplitst in twee Scrum teams en daar moet een derde team bij.

Het kantoor waar je komt te werken ligt aan de rand van de snelweg en ziet er van buiten al fantastisch uit. Ook van binnen is het een inspirerende werkomgeving, met open ruimten, een diversiteit aan kleuren en een starbucks koffieautomaat voor de liefhebbers! De sfeer op kantoor valt te omschrijven als open minded, informeel en enthousiast. Het eerste jaar zul je vier dagen per week in dit team aan de slag gaan. De laatste dag besteed je aan je eigen persoonlijke ontwikkeling op het kantoor van je trainers.

Tijdens deze trainingen word je getraind en gecoacht door experts binnen het vakgebied, waarbij jij en jouw ontwikkeling centraal staan. Jaarlijks zijn er een select aantal plaatsen beschikbaar in het programma, door middel waarvan jij samen met jouw team binnen een jaar tot de absolute top gaat behoren. Dit doe je door het oppakken van uitdagende projecten, het werken met de nieuwste technologieën en de coaching van de meest inspirerende techneuten. Zowel junior, als medior en senior software engineers kunnen deelnemen aan dit exclusieve programma.

Functie

Naast het volgen van het zeer goed aangeschreven trainingsprogramma zul je werkzaam zijn op de afdeling Digital Performance. Samen met je Scrum team houd je je bezig met het ontwerpen, ontwikkelen, testen en implementeren van nieuwe toepassingen van het digitale platform. Je experimenteert met nieuwe tools en technieken en bent continu bezig met innovatie. Je kunt hier je creativiteit dus de vrije loop laten!

Je bent hier al betrokken bij de ontwikkelingen vanaf de ontwerpfase en werkt aan de verschillende websites van de verzekeraar, maar ook aan de nieuwe ideeën die de afdeling Innovatie heeft bedacht. Verder ontwikkel je koppelingen tussen externe systemen, webservices en de websites, doe je code reviews en denk je mee over verbeteringen.

Qua technische stack wordt er nu gewerkt met C# .NET, MVC, Sitecore, WebAPI en Git. Ook zul je in aanraking komen met frontend technologieën als HTML, Javascript en CSS. Pin je hier niet op vast, want zoals inmiddels wel duidelijk is geworden wordt hier regelmatig geëxperimenteerd met nieuwe tools en technieken!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO of WO opleiding in de richting van Informatica;
 • Je hebt ervaring met .NET;
 • Je bent ontzettend leergierig;
 • Je bent ambitieus;
 • Je bent bezig met nieuwe technologieën;
 • Je werkt graag aan de ontwikkeling van zowel je hard als soft skills;
 • Je hebt de ambitie om tot de beste developers van Nederland te horen!

Aanbod

 • Een bovengemiddeld salaris;
 • Een flink trainingsbudget;
 • Netto onkostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden;
 • Km/OV vergoeding;
 • Een prachtig kantoor met lekkere Starbucks koffie;
 • De mogelijkheid om jezelf op persoonlijk en technisch vlak te ontwikkelen tot één van de beste developers van Nederland.

Na het trainingsjaar treed je in dienst van de klant en krijg je o.a.:

 • Standaard salarisverhoging;
 • 13e maand;
 • Een collectieve pensioenregeling;
 • Aanvullende trainings- en opleidingsmogelijkheden.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.