.NET developer – ontwikkel software voor online leerplatforms!


Introductie

Ben jij een ervaren .NET developer die op zoek is naar een inhouse functie in Rotterdam? Lijkt het je wat om bij een innovatief en prestigieus bedrijf een bijdrage te leveren aan de ontwikkeling van online leerplatforms voor scholen en het bedrijfsleven? Lees dan snel verder!

Organisatie

Het bedrijf waar we jou als .NET developer voor zoeken is gespecialiseerd in het ontwikkelen van online leerplatforms. De software die voor dit leerplatform wordt ontwikkeld vereist maatwerk. Iedere klant en iedere organisatie is anders en heeft andere behoeftes. Door de op maat geleverde platforms worden leerlingen, medewerkers en coaches begeleid en gestimuleerd in het succesvol afronden van opleidingen en cursussen. In verband met de coronacrisis heeft jouw toekomstige werkgever zelfs een virtual classroom applicatie ontwikkeld. Je kunt dus veilig stellen dat jouw toekomstige werkgever een innovatieve organisatie met ambitieuze groeidoelstellingen is. Toch zijn ze lekker gewoon gebleven. Binnen een informele werksfeer wordt er gestreefd naar het verbeteren van de processen.

Jouw toekomstige collega’s kunnen het onderling goed met elkaar vinden. Jij wordt onderdeel van een hecht en gezellig team die allen één ding gemeen hebben: passie voor het vak. Samen halen ze het beste in elkaar naar boven en streven ze naar de hoogste kwaliteit software. Tevens ontbreekt het niet aan leuke dingen. Voor de coronacrisis werd ieder kwartaal een uitje georganiseerd voor het hele team. Verder werd er iedere dag gezamenlijk geluncht en zodra het weer kan zullen zij dit zeker weer oppakken.


Functie

Als .NET developer ga je werken aan een bestaande en nieuwe online leerplatforms voor diverse onderwijsinstellingen, zorginstellingen en uitgeverijen verspreid door het hele land. Je krijgt binnen het development team de ruimte om nieuwe features te bedenken en te realiseren. Een voorbeeld van een nieuw platform waar je aan gaat werken is de virtual classroom applicatie. Samen met de product manager, ontwerpers, developers en klanten ga je de samenwerking aan streef je naar een optimale software van hoogstaande kwaliteit.

Functie-eisen

Jij bent iemand met een afgeronde HBO/WO opleiding (bij voorkeur IT-gericht) en je bent een echte teamspeler. Woorden als: analytisch, zelfstandig en sociaal vaardig omschrijven jou perfect. Wat de technische skills betreft heb je:

  • Minstens 2 jaar werkervaring als .NET ontwikkelaar;
  • Ervaring met ASP.NET, en C#;
  • Goede beheersing van de Nederlandse en Engelse taal;
  • Teamspirit, maar kun je ook zelfstandig opereren.

Aanbod

Naast het werken voor een mooie organisatie met leuke collega’s bieden ze je een meer dan marktconform salaris. Daarnaast is er veel ruimte voor eigen inbreng en zit er een mooi secundair arbeidsvoorwaardenpakket bij. Zo bieden ze je:

  • Een goede pensioenregeling;
  • Een volledig dekkende reiskostenvergoeding en een breed opleidingsaanbod en budget;
  • 25 vakantiedagen;
  • Een jaarcontract met uitzicht op een vast contract.

Inlichtingen

Voor vragen en-of opmerkingen kan je ons altijd bellen op +31 020 8201 118 of mail naar info@net-professionals.nl.

Sollicitatie

Klinkt dit als jouw mogelijke nieuwe baan? Reageer dan nu en wie weet ga je binnenkort op gesprek bij deze werkgever! Stuur jouw CV en/of reactie naar het .NET team: info@net-professionals.nl.