.NET developer voor marketingbedrijf


Introductie

Steek jij graag de handen uit de mouwen en word je enthousiast van big data? Onze klant in Groningen werkt aan complexe en innovatieve software op het snijvlak van media, big data en ICT en is op zoek naar versterking! Lees snel de vacature.

Organisatie

Dit toffe marketing bedrijf is gevestigd in het centrum van Groningen. Ze zijn onderdeel van een groep media bedrijven en zijn ontstaan vanuit de behoefte van een grote verzekeringsmaatschappij om hun leads en offertes slimmer en beter te organiseren. Het bedrijf specialiseert zich in data procesmanagement, voor klanten als Ohra, de SNS bank en de Persgroep verbeteren zij het rendement op campagnes en hun kennis over het koopgedrag van de doelgroep. Dit doen zij met hun intelligente data management systeem, waarmee zij over 5 jaar het hele marketing proces willen kunnen automatiseren. Ze zijn nu ook bezig met het ontwikkelen van een totaal nieuw platform. Wat Business Intelligence en Big Data betreft heeft dit bedrijf dus nog grote uitdagingen voor zich liggen, waar ze jouw hulp bij nodig hebben!

Het is een jong en ondernemend bedrijf van acht man. Je komt hier niet terecht in een hele corporate omgeving, maar in een hecht en gezellig team. Door de goede en vertrouwelijke sfeer die er hangt kent het bedrijf een heel laag verloop. Je werkt op een mooie locatie in het centrum van Groningen, in een pand waar alleen media en IT bedrijven gevestigd zijn. In de centrale hal van het pand bevinden zich speeltafels, waar veelvuldig gebruik van wordt gemaakt. Het kantoor zelf is een sfeervolle en leuke ruimte, waarbij ook een huiskamergedeelte hoort, hier wordt vaak geluncht en een biertje gedronken.

Een ander positief punt aan de bedrijfsvoering hier zijn de flexibele werktijden, er heerst absoluut geen negen tot vijf mentaliteit. Wanneer je een keer thuis wilt werken is dat hier geen probleem. Is het mooi weer buiten? Dan kun je hier wat eerder beginnen zodat je later op de middag kan genieten van de zon.

Functie

Je komt te werken in een team van vier ontwikkelaars die werken aan complexe vraagstukken voor eigen klanten en voor klanten van het grote moederbedrijf. Samen met het team denk je na over hoe je bepaalde trajecten het beste in kunt richten. Je werkt op basis van Scrum, waarbij je werkt aan een reguliere sprint voor maatwerk verzoeken en een apart sprint voor het doorontwikkelen van het platform.

Functie-eisen

 • Minimaal HBO werk- en denkniveau;
 • Je hebt relevante werkervaring met C# .NET en ASP.NET MVC;
 • Ervaring met SQL is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je vindt het leuk om met grote hoeveelheden data aan de slag te gaan;
 • Je bent analytisch sterk en resultaatgericht.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Flexibele werktijden en de mogelijkheid tot thuiswerken;
 • Eventuele bonusregeling;
 • Een prettige werkomgeving met jonge en gezellige collega’s!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.