.NET Developer Web-based oplossingen


Introductie

Wil jij jouw kennis inzetten voor aansprekende opdrachtgevers en heb jij affiniteit met het programmeren van (complexe) webapplicaties? Vind je het leuk om in een gedreven team van programmeurs te werken en nauw samen te werken met vormgevers? Dan is dit jouw perfecte baan! Of wil je naast fulltime programmeren ook graag wat afwisseling en heb je affiniteit met systeembeheer of vind je het leuk je bezig te houden met projectmanagement, ook dan zou dit jouw perfecte baan kunnen zijn!

Organisatie

Dit bedrijf in Hengelo is in de afgelopen 20 jaar gegroeid tot een ervaren partner in het ontwikkelen van maatwerk software voor bedrijven en overheden. Zij houden zich dagelijks met een jong en gedreven team bezig met het ontwikkelen van slimme en doelgerichte web-based toepassingen. Twee jonge programmeurs zijn 20 jaar geleden dit bedrijf gestart. Na een aantal jaren keihard werken is het bedrijf opgesplitst in twee bedrijven, waarbij onze klant zich volledig is gaan richten op de effectieve web-based oplossingen die naadloos aansluiten op de doelstellingen van hun klanten en waarbij het andere bedrijf zich richt op het ontwikkelen van een procesoptimalisatiesysteem voor dienstverlenende MKB-organisatie. Zo kunnen zij gezamenlijk optimale diensten verlenen aan hun klanten. De bedrijven zitten gezamenlijk in één kantoortuin en hebben een hecht team van ongeveer 20 personen. Dagelijks wordt er hard gewerkt met een zeer ontspannen en collegiale sfeer.

Als programmeur zul je jouw .NET expertise inzetten voor verschillende opdrachtgevers en zul je samen met de andere ontwikkelaars in het team en de designer tot gehele en effectieve web-based oplossingen komen die aansluiten op de wensen van de klant. Naast een zeer ontspannen sfeer op kantoor worden er ook vaak uitjes georganiseerd en krijg je mogelijkheden genoeg om jezelf te blijven verbeteren door het volgen van trainingen of cursussen. Daarnaast kun je meedoen aan de TalentBoostAcademy. Dagelijks wordt er gezamenlijk geluncht en om iedereen up to date te houden van de nieuwste ontwikkelingen vinden er regelmatig Lunch and Learn meetings plaats.

Zie jij jezelf in een ontspannen en informeel team, ben je bereid hard te werken aan complete web-based oplossingen voor verschillende opdrachtgevers, dan zit jij hier snel op je plek!

Functie

Voor dit bedrijf zijn wij op zoek naar een ervaren .NET programmeur die zich bezig zal houden met zeer uiteenlopende werkzaamheden om passende web-based oplossingen te ontwikkelen. Je zal je richten op het bedenken, ontwikkelen en implementeren van IT oplossingen en daarnaast houdt je je ook bezig met het maken van databases en e-commerce toepassingen. Kortom: web-based oplossingen ontwikkelen van begin tot eind. Tenslotte vind je het belangrijk up to date te blijven met de meest recente technieken en je wilt je optimaal inzetten voor de tevredenheid van de klant.

Wil je naast full-time programmeren ook wat afwisseling en heb je affiniteit met systeembeheer dan zijn hier zeker de mogelijkheden voor. Ambieer je naast programmeren een rol als projectmanager, ook daar zijn de mogelijkheden voor.

Functie-eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding en enkele jaren relevante ervaring;
 • Ruime kennis van C#, SQL-server, ASP.NET MVC en Angular;
 • Ervaring en kennis van Javascript is een pré;
 • Je bent flexibel, zelfstandig, leergierig en nauwkeurig;
 • Je bent gedreven en hebt passie voor software ontwikkeling;
 • Beschikbaar voor 32-40 uur per week.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Minimaal 24 vakantiedagen;
 • Goed pensioen;
 • Opleidingen en cursussen;
 • Deelname aan TalentBoostAcademy;
 • Lunch and Learn meetings;
 • Een ontspannen en collegiale sfeer op de werkvloer.

Inlichtingen

Stuur direct je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.