.NET developers gezocht!


Introductie

Ben jij een échte .NET backend developer en heb je affiniteit met techniek? Of ligt je interesse meer bij de combinatie van C# .NET development en een uitstekend werkende User Interface? Bij dit team in Houten is ruimte voor twee .NET developers, dus wat je ook interessant vindt, hier kun je ermee aan de slag!

Organisatie

Onze klant, gevestigd in Houten, is al bijna 20 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen van hard- en software binnen de elektrochemische sector. Met klanten in het binnen- en buitenland bieden zij producten aan die worden gebruikt in uiteenlopende sectoren. Doordat het bedrijf nog altijd groeiende is, zoekt het bedrijf momenteel twee .NET developers om het team mee uit te breiden.

Binnen het bedrijf worden portable meetinstrumenten met sensoren ontwikkeld die binnen verschillende branches (inter)nationaal worden gebruikt. Zo ontwikkelen zij portable producten waarmee diabetes patiënten hun glucosewaardes kunnen meten, laboranten een virus in een druppel bloed kunnen opsporen en boeren de hoeveelheid lactose kunnen meten in hun zuivelproducten. De producten worden dus niet alleen gebruikt in laboratoria, maar ook bij bedrijven zelf en de focus van het bedrijf is om dit nog verder uit te breiden en te stimuleren.

In totaal werken er 15 collega’s bij het bedrijf, is er sprake van een informele sfeer en wordt er gewerkt met korte lijntjes. De lunch staat dagelijks klaar op kantoor en iedereen schuift hier bij aan. Regelmatig worden de successen gevierd met een borrel bij het nabij gelegen café en ook worden er jaarlijks een bedrijfsuitje en BBQ georganiseerd!

Om het development team te versterken is het bedrijf op zoek naar twee .NET developers die een gezonde dosis ambitie hebben en geïnteresseerd zijn in techniek. Benieuwd wat deze functie verder allemaal inhoudt? Lees dan snel verder.

Functie

Als .NET developer kom je terecht in een vier collega’s tellend development team, waarbij er twee gespecialiseerd zijn in .NET development en de andere twee in embedded software. Binnen het team hangt een positieve en productieve sfeer. Ook wordt er veel overlegd en krijg je hier de vrijheid om je eigen functie in te vullen en nieuwe zaken op te pakken die je interessant vindt.

Niet alleen de software, maar de hele productontwikkeling vind je hier onder één dak. Momenteel is er plaats voor een échte backend developer die zich gaat bezig houden met onder andere de core libraries die de communicatie met de apparatuur en de verwerking en presentatie van de data verzorgen. Hier ligt de focus dus meer op het ontwikkelen van research software en wordt gewerkt met voornamelijk .NET Core. Daarnaast wordt gezocht naar een .NET developer die aan de slag gaat met applicaties die gebruik maken van deze libraries om bepaalde functionaliteiten te demonstreren. Dit zijn wat kleinere applicaties die door klanten gebruikt worden om bijvoorbeeld te meten of voedsel sporen van noten bevat. Hier ligt de focus meer op het genereren van een complete en overzichtelijke UI en wordt gewerkt met C# .NET en WPF.

Daarnaast is er ruimte om te werken met mobiele applicaties geschreven in Xamarin en C# die voor klanten omgezet worden tot maatwerk applicaties. Jouw voorkeuren bepalen waar je mee aan de slag gaat en daarnaast staat het team altijd open voor nieuwe ideeën om de business nog verder uit te breiden. Binnen het team wordt gewerkt met een uitgebreide stack bestaande uit C#, .NET, .NET Core, Xamarin, Azure DevOps, Visual Studio, Github en WPF.

Als developer met affiniteit voor techniek zit je hier goed op je plaats, want bij dit bedrijf krijg je alle facetten van de productontwikkeling mee. Daarnaast worden de producten wereldwijd gebruikt in zowel laboratoria als het bedrijfsleven, waardoor je werk een grote impact heeft! Ben jij klaar voor de volgende stap in je carrière?

Functie-eisen

 • Je hebt een HBO of WO diploma in de richting van Informatica;
 • Je hebt minimaal 1 jaar werkervaring als .NET developer;
 • Je hebt ervaring met C# .NET;
 • Kennis van .NET Core, Xamarin en Azure DevOps is een pre;
 • Kennis van Visual Studio en WPF is een pre;
 • Je hebt affiniteit met de branche.

Aanbod

 • Een marktconform salaris afhankelijk van jouw kennis en ervaring;
 • Winstuitkering ter hoogte van een 13e maand;
 • Een goed pensioen (50/50);
 • Een vakantie tegemoetkoming van 8%;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Flexibele werktijden mogelijk in overleg;
 • Werken aan tastbare producten in een informeel en kundig team!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.