.NET ontwikkelaar


Introductie

Vind je een informele werksfeer met korte lijntjes fijn? En vind je het leuk om mee te denken over de architectuur? Werk dan samen met leuke collega’s aan een state-of-the-art webapplicatie bij onze klant in Utrecht!

Organisatie

Met de software van onze klant wordt het beoordelingsbeleid van uiteenlopende bedrijven in Nederland zoals de WE, Bijenkorf en de Rabobank ondersteund. Ze helpen bedrijven bij het sturen van prestaties en de ontwikkeling van medewerkers. Ieders ontwikkeling wordt door de software goed in kaart gebracht. De applicatie wordt op de wensen van klanten aangepast en wordt aangeboden als een SaaS oplossing.

Het bedrijf bestaat uit 15-20 medewerkers en is in de laatste jaren flink gegroeid. Wat deze partij zo leuk maakt is dat zij zich niet blind staren op winst en groei, maar dat ze klanttevredenheid en plezier in het werk net zo belangrijk vinden. Dat vind je tenslotte nog maar bij weinig bedrijven. Bij dit bedrijf vind je de perfecte combinatie van een informele werksfeer met korte lijntjes en zekerheid en continuïteit.

Naast het ontwikkelteam van vier developers hebben zij ook technische consultants in dienst die het klantencontact op zich nemen en klanten over de software adviseren. Jij zal je samen met jouw collega’s focussen op de ontwikkeling van deze software. Binnen je functie krijg je veel vrijheid; je mag altijd meedenken over de architectuur en projecten worden onderling verdeeld. Er wordt dan ook wel verantwoordelijkheidsgevoel van jouw kant verwacht.

Het bedrijf vindt plezier en gezelligheid heel belangrijk. Zo worden er regelmatig leuke uitjes geregeld en gaan zij binnenkort Skydiven met het team! Op de vrijdagmiddag wordt er nog gezellig geborreld in de buurt.

Functie

Hier mag je zelf beslissen hoe laat jij jouw werkdag begint. Bij voorkeur werk je 40 uur per week, maar 32 en 36 uur is ook bespreekbaar. De dag begin je met een SCRUM stand up en daarna ga je aan de slag. ’s Middags wordt er gezellig met z’n allen geluncht, waarbij de lunch geheel wordt verzorgd door de werkgever.

Het team is vier man groot, variërend van junior, medior tot senior developers. De hobby’s van je teamleden variëren van sport tot en met het ontwikkelen van games. De gemiddelde leeftijd van het team is 30 jaar. Samen met collega’s werk jij aan de doorontwikkeling van de applicatie en voeg je nieuwe features toe afhankelijk van de wensen van de klant. Inbreng en ideeën om het product zo goed mogelijk en robuust te kunnen leveren zijn hier zeker welkom.

Een project waar je nu aan kan meewerken is een nieuwe applicatie waarbij security van hoog belang is. Je hebt natuurlijk te maken met persoonsgegevens die vanwege strenge regelgeving goed moeten worden beveiligd. Bij het ontwikkelen moet je hier dus ook rekening mee houden, wat een uitdaging is. Om het werk zo goed mogelijk uit te voeren, wordt het gestimuleerd om certificaten te behalen en dus heb je hier ook elke mogelijkheid toe. Als jij graag mee wilt groeien met het bedrijf, dan is dit de vacature voor jou!

Functie-eisen

 • HBO/WO werk en denk niveau;
 • Je hebt minimaal drie jaar werkervaring met .NET en C#;
 • Kennis of ervaring met Visual Studio 2017 en Resharper 2017 is een pre;
 • Kennis of ervaring met ASP.NET EN ASP.NET Core is een pre;
 • Kennis of ervaring met OR/Mappers, Entity Framework, LLGLGen en SQL Server en Postgress is een pre;
 • Je bent analytisch sterk en betrokken bij het team en software.

Aanbod

 • Een goed salaris dat afhankelijk is van jouw kennis en ervaring;
 • Een pensioen met goede voorwaarden voor de werknemer;
 • Mogelijkheid om jezelf te ontwikkelen;
 • Een hecht team met mogelijkheden om trainingen te volgen;
 • Uitgebreide lunch en onbeperkte supply van koek en snoep 😉 .

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.