.NET ontwikkelaar biomedische oplossingen


Introductie

Wil jij werken aan toonaangevende producten binnen een fris en jong team? Vind jij het leuk om te schakelen tussen cloud-, web-, mobile- en desktop applicaties met bijbehorende complexiteit en technieken? Kom dan werken bij dit mooie technische bedrijf in Eindhoven!

Organisatie

In 2012 opgericht, vanuit een spin-of van de TU in Eindhoven, en met de komende ambities en groeiplannen nog lang niet klaar! Met verschillende biomedische oplossingen hebben zij een groot klantenbestand in binnen- en buitenland opgebouwd en bestaat het bedrijf inmiddels uit 22 werknemers. Het bedrijf houdt zich bezig met de ontwikkeling van digitale microscopen. Deze microscopen worden (op afstand) aangestuurd door software en de data hiervan wordt o.a. middels een cloudplatform (Azure) gepresenteerd op het web en mobile devices. Klanten zijn o.a. biomedische laboratoria van bijvoorbeeld universiteiten, ziekenhuizen en farmaceutische bedrijven.

Zowel de ontwikkeling van de microscopen (hardware) als de software wordt op hun kantoor in Eindhoven gedaan. Het IT team bestaat nu uit hardware engineers, software engineers en elektronica specialisten. Vanwege de ambities en groeiplannen zijn zij op zoek naar meerdere nieuwe collega’s.

Het is een jong, fris bedrijf met een informele, dynamische en innovatieve sfeer vergelijkbaar met een start-up omgeving.

Wil jij aan de slag met zowel web-, desktop en mobile oplossingen? Lees dan voor al verder!

Functie

Als .NET ontwikkelaar kom je te werken in het multidisciplinaire IT team dat momenteel uit 5 man bestaat. Je werkt hierbij in teamverband aan verschillende producten zoals cloudsoftware, mobile apps en de microscopen.

De microscopen zijn digitaal en op afstand bestuurbaar en monitoren en analyseren biologische cellen. De software die is verwerkt in deze microscopen is geschreven in .NET C# (desktop). De analyses die uit deze microscopen rollen, worden vervolgens gepresenteerd binnen een cloudomgeving die o.a. op mobile devices te zien zijn. De cloudsoftware is ontwikkeld binnen Microsoft Azure en de mobile app’s zijn native apps binnen Windows, Android en Apple omgeving.

Aangezien je in een multidisciplinair team aan alle producten werkt is de functie erg afwisselend en uitdagend.

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Je hebt 2 – 5 jaar .NET C# ervaring;
 • Kennis/ervaring met de ontwikkeling van Mobile App’s is een pre;
 • Kennis/ervaring/affiniteit met Cloud en/of Microsoft Azure is een pre;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent een teamplayer;
 • Je spreek/schrijft vloeiend Nederlands.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Aantrekkelijk secundair packet;
 • Diverse mogelijkheden voor trainingen en/of opmerkingen;
 • Interessante projecten binnen een leuk en informeel team!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.