.NET ontwikkelaar gezocht in Utrecht!


Introductie

.NET ontwikkelaars opgelet! Een snelgroeiend bedrijf actief in personeelsplanning en beveiliging is op zoek naar een nieuwe software ontwikkelaar om hun team te komen versterken. Ze staan voor een aantal technische uitdagingen en zijn op zoek naar een fullstack .NET ontwikkelaar!

Organisatie

Dit bedrijf is ooit begonnen met de technologie achter de traditionele prikklokken. Inmiddels zijn ze flink met de tijd mee gegaan en zijn ze actief in tijdsmanagement in de breedste zin van het woord. Een greep uit het productportfolio van dit bedrijf is onder andere planningssoftware voor personeel en projecten, urenregistratie en verlofregistratie. Daarnaast heeft het bedrijf onlangs een aantal andere bedrijven overgenomen, met een uitbreiding van het productportfolio tot gevolg. Ze richten zich nu ook op toegangssystemen en beveiliging, waarmee bijvoorbeeld musea en de scheepvaart beveiligd kunnen worden. Het bedrijf is voor zowel kleine ondernemers als grote multinationals zoals de KLM en de Makro een one stop shop. Dit betekent dat alles op de locatie in Utrecht wordt bedacht en gebouwd. Naast leverancier van software, voorzien zij hun klanten ook van hardware. Ook de software die de hardware aanstuurt ontwikkelen ze zelf.

Het bedrijf is de afgelopen jaren flink gegroeid. Ze bezitten een groot marktaandeel en hebben op dit moment 55 werknemers in dienst. Het grote open hoofdkantoor in Utrecht is dichtbij de snelweg en dus goed bereikbaar met de auto. Er heerst een informele cultuur met korte lijntjes, waarbij verjaardagen gevierd worden en er elke vrijdagmiddag een borrel is.

Functie

Je komt te werken in een divers team, bestaande uit 10 gedreven software ontwikkelaars. Het team heeft hart voor de zaak, mede doordat er goed naar ze geluisterd wordt en hun inbreng en ideeën gewaardeerd worden. Als software ontwikkelaar ga je werken aan verschillende projecten waarbij je met alle producten uit het portfolio te maken kunt krijgen. Het bedrijf heeft ondertussen een uitgebreide productportfolio van losse producten die ze met elkaar willen gaan verbinden, zodat ze één systeem kunnen aanbieden. Andere projecten die op de planning staan is het webbased maken van een aantal onderdelen. Zo zijn er nog een aantal onderdelen in Forms en Delphi, welke moeten worden overgeheveld naar nieuwe technologie zodat ze een 100% webapplicatie aan kunnen bieden. Daarnaast werk je doorlopend aan het ontwikkelen van nieuwe functionaliteiten. Qua stack ga je aan de slag met een groot aantal verschillende technologieën. Het meeste is in .NET, je werkt met C# .NET, .NET Forms, ASP.NET MVC en het Entity Framework. Ze werken met verschillende frontend technologieën, maar je collega frontend developers nemen hiervoor het grootste gedeelte voor hun rekening. Tot slot passeren Android, iOS en C++ ook de revue, want het lockermanagement systeem is bijvoorbeeld een Android applicatie.

Los van gevarieerd werk kun je hier ook werken aan je persoonlijke ontwikkeling, hier wordt namelijk veel waarde aan gehecht. Zo kun je trainingen en cursussen volgen op het gebied van je technische skills en je soft skills. Kortom, in deze functie ga je voldoende afwisseling en uitdaging vinden!

Functie-eisen

– Je hebt HBO/WO werk- en denkniveau met een technische achtergrond;

– Je hebt ervaring met C# .NET en Entity Framework;

– Je hebt ervaring met ASP.NET MVC;

– Je hebt ervaring met REST services, XML en JSON;

– Je bent creatief en hebt goede ideeën;

– Je hebt een proactieve en klantgerichte houding;

– Je werkt nauwkeurig.

Aanbod

– Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;

– 25 vakantiedagen;

– Vakantiegeld;

– Een goede studiekostenregeling;

– Een pensioensregeling;

– Reiskostenvergoeding;

– Flexibele werktijden;

– De mogelijkheid om thuis te werken;

– Laptop en telefoon van de zaak;

– Uitzicht op een vast contract;

– De voordelen van een groeiend en stabiel bedrijf;

– Een informele en prettige werkomgeving;

– Afwisselende projecten!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.