.NET Ontwikkelaar in Enschede


Introductie

Onze klant ontwikkelt een software pakket dat op internationaal niveau een grote impact heeft op de omgang met cliëntdossiers in de ouderenzorg. Ze zijn op zoek naar een ervaren .NET ontwikkelaar die het belangrijk vindt dat dingen er mooi uitzien én mede aan de wieg wil staan van een ontwikkeling waar je later met trots op kunt terugkijken.

Organisatie

Onze klant zoekt een ervaren software engineer met eigenwijze ideeën, want hier betekent software ontwikkeling namelijk meer dan alleen programmeren! De sfeer binnen het bedrijf is het beste te omschrijven als dynamisch. Nieuwe initiatieven worden sterk aangemoedigd en zijn een basis voor de innovatiekracht van dit bedrijf. Het bedrijf ontwikkelt software voor de ouderenzorg en bedient een aantal grote aansprekende klanten. De applicaties zorgen er op een slimme manier voor dat de relatie tussen de zorgprofessionals en de familie wordt ondersteund en dat zorgverleners worden ontlast van hun administratieve taken, zodat ze zich meer kunnen richten op wat echt belangrijk is: de zorg voor cliënten. Hun software speelt een grote rol in de kleine dingen die ervoor zorgen dat iemand zich thuis voelt in zijn of haar zorgomgeving. Om dit te bereiken wordt er nauw samengewerkt met verschillende zorgorganisaties en worden hun oplossingen steeds verbeterd en vernieuwd. Als medewerker van dit bedrijf draag je een grote steen bij aan de zorgverlening aan ouderen en dus aan de maatschappij.

Je komt te werken bij een goede en stabiele werkgever. Ze bieden werknemers een grote mate van flexibiliteit en vragen een stuk zelfstandigheid hiervoor terug. Als een van de toppartners van Microsoft in Nederland staan ze aan de voorkant van alle technologische ontwikkelingen. Ze maken gebruik van de nieuwste technieken en hebben inmiddels een Microsoft Azure Stack die zeer compleet is.

Het bijzondere aan dit bedrijf is dat ze zowat jaarlijks worden genomineerd voor de Gazelle Award, voor het succes dat men heeft en de manier waarop men bijdraagt aan de ontwikkeling van de zorg en welvaart in Oost Nederland. Daarnaast wordt 1x per jaar een buitenlandse reis ondernomen, is er rond kerst altijd een groot diner waarbij de partners ook zijn uitgenodigd en mag een roulerend deel van het team elk jaar meer naar de Tech-Ed in Amerika.

Zoals je wellicht al hebt kunnen lezen is dit een van de mooiste werkgevers in de regio. Men biedt je een baan vol afwisseling, met leuke collega’s met hart voor de zaak. Je krijgt volop de ruimte om jezelf persoonlijk te ontplooien en ontwikkelen, zowel binnen je team als middels studie/cursussen. De leuke extra’s zijn verder natuurlijk de uitstapjes én de directe link met Microsoft, waardoor jij vaak als eerste met gave gadgets en technische toepassingen kan werken. Last but not least zijn het salaris en de secundaire voorwaarden top notch. Professionaliteit gecombineerd met een informele werkomgeving en state-of-the-art technieken maken het plaatje dus helemaal af.

Functie

Voor de groei van het komende jaar is onze klant momenteel op zoek naar meerdere software engineers. De IT afdeling bestaat uit meerdere teams en elk team bestaat uit vier tot zes personen die werken aan de verschillende innovatieve concepten waarmee de markt op dit moment bediend wordt. Het team heeft altijd een mooie mix in level en ongeacht jouw niveau heb je inspraak op de ontwikkeling. De focus ligt op innovatie, nieuwe technieken en vooruitstrevende producten. Je zal nooit hetzelfde trucje uitvoeren, maar steeds met nieuwe uitdagingen bezig zijn. Agile werken is hierbij heel belangrijk. Je werkt aan een verscheidenheid aan webbased applicaties en microservices en maakt gebruik van een zeer complete Microsoft Azure stack. Andere technieken waarmee je in aanraking zult komen zijn: REST, MVC, Web API, Javascript, KnockOut, AngularJS, Continuous Integration en Continuous Deployment.

Het is uiteraard geen vereiste dat je ervaring hebt met al deze technologieën. Wat wel vereist is, is dat je een passie hebt voor je vak hebt! Hier krijg je de mogelijkheid om jezelf steeds verder te ontwikkelen door het ruime aanbod aan cursussen en certificeringen die je op kosten van de zaak mag halen en krijg je een eigen PluralSight account.

Momenteel zijn ze op zoek naar een software engineer en naar een integratie specialist. Als integratie specialist ben je naast een goede software ontwikkelaar ook een expert op het gebied van koppelingen. Naast Azure, C#.NET, SQL en Webservices werk je dan o.a. met XSLT, HL7, en EDIFACT. Herken je je hier in? Reageer dan ook vooral!

Functie eisen

 • Een afgeronde HBO opleiding richting Informatica of soortgelijk;
 • Je hebt minimaal 5 jaar werkervaring met C# .NET;
 • Je hebt ervaring met SQL Server en Webservices;
 • Ervaring met Microsoft Azure is een pre;
 • Ervaring als SCRUM Master is een pre;
 • Je hebt een passie voor het ontwikkelvak;
 • Je hebt een groot verantwoordelijkheidsgevoel;
 • Je vindt het leuk om met collega’s te sparren over innovatieve ideeën;
 • Je hebt een groot analytisch vermogen en kunt het overzicht bewaren.

Aanbod

 • Een goed salaris;
 • 25 vakantiedagen;
 • Goede pensioenregeling (50-50);
 • Een collectieve ziektekostenregeling;
 • Een eigen PluralSight account;
 • Veel ruimte voor eigen inbreng;
 • Een prettige en stimulerende werksfeer;
 • Een gezellig en hecht team;
 • Werken met de nieuwste methoden en technieken.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.