.NET ontwikkelaar in Hilversum


Introductie

Ben jij een .NET ontwikkelaar, een goede sparringspartner en speel je graag in op nieuwe technologische ontwikkelingen? Dan is deze vacature bij een stichting in de muziekindustrie in Hilversum zeker het bekijken waard!

Organisatie

Deze organisatie is eigenlijk een stichting in Hilversum die gespecialiseerd is in het regelen van de rechten van muzikanten en producenten. Vanuit de overheid zijn zij aangewezen om ervoor te zorgen dat de rechthebbenden een vergoeding krijgen wanneer hun muziek in het openbaar wordt afgespeeld. De stichting werkt zonder winstoogmerk en valt het onder het ministerie van Justitie. Het doel van de stichting is het bieden van meer transparantie, efficiëntie en service binnen de muzieksector en dit wordt op zowel nationaal als internationaal nagestreefd. Uiteindelijk zorgen ze er voor dat jouw favoriete Nederlandse artiest een aandeel krijgt wanneer een radiostation een van zijn of haar nummers draait!

Het development team werkt aan een backoffice en klantenportaal. De backoffice is nu nog een klassieke windows applicatie, maar ze zijn bezig met een webvariant. Het klantenportaal is een MVC applicatie, waar nog een groot aantal slagen in gemaakt kunnen. Het bedrijf gaat mee met de nieuwste technologische ontwikkelingen en dit brengt natuurlijk nieuwe ideeën en uitdagingen met zich mee. Qua stack wordt er nu gewerkt met C# .NET, MVC, een Oracle database, HTML, CSS en Javascript. Eén van de doelstellingen van het IT team is om de komende jaren een migratietraject naar .NET Core te realiseren.

Het kantoor van de stichting bevindt zich in een prachtige groene omgeving aan de rand van Hilversum. Met in totaal vijfenveertig collega’s worden de lijntjes kort gehouden en voelt het meer alsof je in een klein bedrijf komt te werken. Het team waarin je terecht komt, bestaat uit drie ontwikkelaars en een teamleider die allen veel ervaring hebben. Hoewel serieus werken natuurlijk belangrijk is, is er hier ook zeker tijd voor gezelligheid. Tijdens de wekelijkse vrijmibo staat ook de tafeltennistafel klaar voor een potje!

Functie

Als .NET ontwikkelaar werk je aan het ontwikkelen van een web backoffice en aan het klantenportaal. Zoals eerder genoemd is de backoffice nu nog een klassieke windows desktop applicatie, maar hier wordt op dit moment een webvariant van gemaakt zodat je collega’s thuis ook toegang hebben tot het systeem. Ze zijn daarom op zoek naar iemand die mee gaat met de laatste technologische trends en hier graag zijn/haar ideeën over deelt, het liefst werken ze met iemand die hierover meer kennis in huis heeft dan zij al hebben. Je kunt jouw innovatieve ideeën hier dus de vrije loop geven en het voortouw nemen in het opzetten van het nieuwe webportaal.

Verder realiseer je de slagen die nog gemaakt moeten worden in het klantenportaal. De uitdaging hierbij is de ontzettend grote hoeveelheid data waarmee je te maken hebt. Er liggen op technisch vlak nog ontzettend veel kansen en ook ideeën hierover worden zeer gewaardeerd! Je werkt hierbij op basis van SCRUM met tweewekelijkse sprints. Naast het programmeren ben je ook aan het sparren met je team en in contact met de eindgebruiker. Heb jij een frisse blik en ben je niet bang om nieuwe ideeën voor te leggen aan je team, dan zien we graag je CV tegemoet!

Functie-eisen

 • Minimaal een afgeronde HBO opleiding in de richting van Informatica of vergelijkbaar;
 • Minimaal een jaar ervaring met C#, ASP.NET MVC en SQL;
 • Ervaring met het ontwikkelen van complexe (web)applicaties;
 • Kennis van webtechnologieën als HTML5, CSS3, JQuery;
 • Kennis van Oracle is een pre;
 • Je bent zowel individueel als in teamverband goed inzetbaar;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent service gericht;
 • Je denkt graag mee met de eindgebruiker en deelt graag je goede ideeën;

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van jouw kennis en ervaring;
 • Een 37,5-urige werkweek;
 • Pensioenregeling;
 • Reiskostenvergoeding;
 • Vakantiedagen;
 • Veel mogelijkheden om je technisch verder te ontwikkelen;
 • Wekelijkse vrijmibo’s en pingpong!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.