.NET ontwikkelaar in Hoogwoud


Introductie

Wil je werken aan software die hulpverleners helpt om levens van slachtoffers te redden? Kan je zowel goed werken als teamplayer en vermaak jij je ook prima zelfstandig? En vind je het prima om te werken in een kleine organisatie die veelal internationaal bezig zijn? Lees de vacature en kom erachter aan welke te gekke producten jij zou kunnen werken bij dit bedrijf in Hoogwoud!

Organisatie

Onze klant, gevestigd in Hoogwoud, is een kleine maar internationaal en professionele organisatie die zich bezig houdt met het ontwikkelen van de software voor verschillende veiligheidsdiensten. Hierbij kun je denken aan de hulpverleners (brandweer, ambulance en politie), maar ook de bergers die betrokken zijn bij ernstige ongevallen. Bij deze ongevallen gaat het in de meeste gevallen om enkele seconden, leven en dood staan nauw naast elkaar. Hierdoor zijn de handelingen van de hulpverleners super bepalend. Door de software die onze klant levert hebben de hulpverleners inzicht in het voertuig met behulp van een interactieve afbeelding, dit wordt ook wel het Crash Recovery System genoemd. In deze afbeelding kunnen zij de verschillende onderdelen van het voertuig inzien en kunnen zij alle veiligheidscomponenten een locatie geven. Door de omvangrijke database van de klant, die is opgebouwd in ongeveer 10 jaar, beschikt onze klant over bijna alle automodellen en hun technische gegevens.

Door het toevoegen van deze software en databases zijn de verschillende hulpverleners bij ernstige ongevallen beter in staat om efficiënter en veiliger de slachtoffers uit bijvoorbeeld de gecrashte voertuigen te ontfermen. Dankzij de vele maatregelen die kunnen worden genomen door de hulpverleners tijdens ongevallen, hebben zij in de afgelopen jaren de overlevingskansen van slachtoffers die betrokken zijn bij een ongeval, zeer kunnen vergroten.

De software waar dit bedrijf vooral mee bezig is richt zich op de grote database voor het Crash Recovery System. Door de vele nieuwe technologieën in alle voertuigen wordt het voor de hulpverleners steeds lastiger om toegang te krijgen tot bijvoorbeeld de auto om de slachtoffers uit de auto te bevrijden. Het up-to-date houden van deze database vergt dus uiterste prioriteit!

Functie

Voor het team in Hoogwoud is het bedrijf op zoek naar een allround .NET developer. Er wordt gewerkt met meerdere talen en technologieën, waaronder C# .NET, Java en C++. Ze hebben verschillende windows en mobiele applicaties waar nog veel aan gedaan moet worden. Het meeste wordt nu in .NET gedaan en dat is dan ook de reden dat ze op zoek zijn naar een goede .NET ontwikkelaars. Projecten die nog op stapel liggen zijn het migreren van een bestaande windowsapplicatie naar een nieuwe versie met C# .NET, Winforms en WPF en het ontwikkelen van een cloud versie.

Daarnaast ga je aan de slag met nieuwe software, deze ga je niet alleen ontwikkelen, maar je hebt ook de ruimte om deze zelf te testen in je eigen testomgeving. Naast het opzetten van nieuwe software is het natuurlijk ook belangrijk dat de huidige software up-to-date wordt gehouden, hierbij zal jij vooral bezig zijn met het onderhouden van deze software en de bestaande databases.

Bij dit bedrijf is er veel ruimte voor ontwikkeling, zowel op vaktechnische ontwikkeling als op persoonlijke ontwikkeling. Verder krijg je hier veel ruimte voor innovatieve ambities en nieuwe ideeën. Dus ben je op zoek naar een kleine organisatie waar ze internationaal te werk gaan, waar je levens kan redden en waar je veel vrijheid in je werk krijgt, dan ben je hier aan het juiste adres!

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring met C# .NET;
 • Ervaring met Azure (Azure Functions) is een pre;
 • Ervaring met .NET Core is een pre;
 • Ervaring met Windows applicaties is een pre;
 • Je vindt het leuk om met verschillende technologieën te werken en experimenteren;
 • Je bent allround en houdt van afwisselend werk;
 • Houdt van structuur en past tot ook toe op je werkzaamheden;
 • Zowel een teamplayer als goed zelfstandig kunnen werken.

Aanbod

 • Een goed marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Prima secundaire arbeidsvoorwaarden;
 • Jaarlijks 27 vakantiedagen;
 • Veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit;
 • Werken aan een product met een maatschappelijke bijdrage.

Inlichtingen

Stuur snel je meest recente CV en we zullen snel contact met je opnemen. Om te solliciteren of meer informatie kun je e-mailen naar info@net-professionals.nl of bel naar 020 – 820 1118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.