.NET ontwikkelaar in Woerden


Introductie

Spreekt het jou aan om zowel te werken aan de front-end, back-end en mobile apps voor de bouwsector? Houd jij van afwisseling qua tooling en qua werkzaamheden? Zoek niet verder en solliciteer op deze mooie inhouse .NET functie bij dit mooie bedrijf in Woerden!

Organisatie

Dit softwarehuis is al bijna 20 jaar actief binnen de bouwsector en is nog steeds groeiend! Zij zijn de uitdaging aangegaan om de bouw te digitaliseren. Het developmentteam van 30 man sterk ontwikkelt zowel desktop-, web-, en mobile applicaties en hiermee bedienen zij een groot deel van de markt. Doel hiervan is het sturen op innovatie, betrouwbare communicatie en snelle samenwerking.

Projecten waar in het verleden aan zijn gewerkt, zijn bijvoorbeeld een Dropbox waardige applicatie om documenten uit te wisselen, een tool om projecten te managen en checklists af te vinken en een functionaliteit om bouwtekeningen toe te voegen en bij te werken. Het IT team is bezig met zowel het doorontwikkelen als het nieuw ontwikkelen van oplossingen op maat. Voor bedrijven in de bouwsector wordt informatie toegankelijker en beter bruikbaar gemaakt, wat voor betrouwbare communicatie en een snelle samenwerking zorgt tijdens het gehele bouwproces. Zo verminderen de faalkosten en kan de winstmarge van enkele naar dubbele cijfers stijgen! De oplossingen/streams die het team ontwikkelt, zijn een essentieel gereedschap voor het gehele bouwproces van de eerste potloodstreep tot aan de laatste steen die wordt gelegd.

De IT-afdeling is in meerdere vaste teams opgesplitst die elk verantwoordelijk zijn voor hun eigen projecten en producten. Hun applicaties en webapplicaties zijn gebouwd in een .NET omgeving, maar de mobile app’s zijn gebouwd met Android en Objective-C. Als Software Specialist houd jij je bezig met het ontwikkelen van zowel desktop en web applicaties en als jij ook wilt kennis maken met mobiele applicaties dan kan dat. Kortom; een mooie afwisselende functie!

Het bedrijf staat open voor goede ontwikkelaars van junior tot senior developers en als jij de ambitie hebt om een jong gedreven team sturing te geven, dan is dat hier ook mogelijk. Qua sfeer valt het bedrijf te omschrijven als een club jonge, energieke honden. Er hangt een informele sfeer en ook na werktijd worden er diverse leuke activiteiten georganiseerd. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Functie

Als .NET Ontwikkelaar kom je te werken op de Software afdeling die momenteel uit twaalf .NET Ontwikkelaar bestaan. Je werkt hierbij aan verschillende projecten en producten. Denk hierbij aan webapplicaties door middel van ASP.NET MVC, maar ook desktopapplicaties op basis van .NET C# en Mobile app’s op basis van Java Android of iPhone/iPad Objective C. Je werkt voornamelijk aan de backend, maar er zal ook een stuk frontend bij komen kijken.

Naast coderen ben je ook niet bang voor een stukje klantencontact. Je hoeft hier geen verkoopgesprekken te voeren, maar je schakelt over technische vraagstukken wel eens met de klant. Verder vind je het leuk om je bezig te houden met innovaties in de bouw en verbeteringen in de oplossingen. Je kan goed zelfstandig werken en bent blij met veel verantwoordelijkheid.

Functie-eisen

 • Je beschikt over een IT gerelateerde afgeronde HBO/WO opleiding;
 • Je hebt minimaal 6 jaar ervaring in C#, .NET en SQL;
 • Je bent bekend met het werken in scrumteams;
 • Ervaring met Xamarin is een grote pré;
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je denkt in oplossingen;
 • Je spreekt/schrijft vloeiend Nederlands en bent ook sterk in Engels.

Aanbod

 • Een marktconform salaris;
 • Aantrekkelijk secundair pakket;
 • Flexibele werktijden
 • Mogelijkheid om thuis te werken
 • Diverse mogelijkheden voor trainingen en/of opmerkingen;
 • Interessante projecten binnen een leuk en informeel team!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .Net-Team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.