.NET ontwikkelaar Nistelrode


Introductie

Ga aan de slag als .NET Ontwikkelaar en werk aan zowel de front-end als aan de back-end van webapplicaties, websites en mobile apps!

Organisatie

Creativiteit en Innovatie gaan nauw samen met dit bedrijf. Al meer dan 8 jaar zijn zij actief in de markt en hebben al mooie projecten afgerond. Je kunt hierbij denken aan projecten gericht op het ontwikkelen van websites, webapplicaties, mobile app’s, logo’s en huisstijlen. Het is een one-stop-shop marketing- en webbureau binnen het MKB. Iedere dag staan er 18 professionals klaar om de klanten te bedienen. Je kunt hierbij denken aan consultants die het functioneel ontwerp opstellen, marketeers die zich bezig houden met online marketingstrategieën, designers die zich bezighouden met ontwikkeling van huisstijlen, logo’s en look and feel van de producten, projectmanagers die de projecten leiden en de software ontwikkelaars die zich bezighouden met de ontwikkeling van applicaties, websites, mobile apps en de interfaces tussen oude en nieuwe systemen.

Het developmentteam bestaat uit zo’n 6 professionals en werken voornamelijk met Microsoft technologieën. Binnen het team wordt kennisdeling enorm gewaardeerd. Zo vindt er tweewekelijks overleg met de software ontwikkelaars plaats om nieuwtjes en ontwikkelingen met elkaar te delen en vindt er geregeld een Innovation Meeting plaats waar je op eigen initiatief ontwikkelde projecten / producten kunt delen met de groep.

Ook persoonlijke ontwikkeling wordt enorm op prijs gesteld. Zo werk je 1 dag per maand aan je persoonlijke ontwikkeling en heb je de mogelijkheid om trainingen, cursussen in binnen- en buitenland te volgen. Qua sfeer valt het bedrijf te omschrijven als een informeel, creatief en innovatief bedrijf. Dit komt met name tot uiting in de kennisdeling activiteiten, de mogelijkheid om trainingen en cursussen te doen, de samenwerking met collega’s en de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

Functie

Als .NET ontwikkelaar kom je te werken in het developmentteam dat momenteel uit 9 personen bestaat. Je werkt hierbij zowel aan de front-end als aan de back-end van websites, webapplicaties en mobile apps voor verschillende klanten.

Samen met een projectmanager maak je een planning en heb je tussentijdse contactmomenten om het project te evalueren. Afhankelijk van de grootte van het project, wordt de grootte van het projectteam bepaald.

Functie-eisen

 • Je hebt minimaal een HBO diploma op zak;
 • Je hebt minimaal 2 jaar ervaring met C# .NET;
 • Je bent bekend met .NET Core;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring HTML, XML, JSON, CSS en Javascript;
 • Kennis/ervaring met het Javascript framework JQuery is een pre;
 • Je hebt minimaal 1 jaar ervaring met SQL (MySQL);
 • Je bent communicatief vaardig;
 • Je bent creatief en staat open voor innovatie;
 • Je kunt zowel zelfstandig als in teamverband werken;
 • Je vindt het leuk om aan je persoonlijke ontwikkeling te werken.

Aanbod

 • Een marktconform salaris op basis van kennis en ervaring;
 • Mogelijkheden op trainingen en cursussen te volgen;
 • Innovatieve en creatieve opdrachten binnen een informeel bedrijf.

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.