.NET ontwikkelaar vacature zorgbranche!


Introductie

Werk je graag aan software die bijdraagt aan de maatschappij en heb je affiniteit met IoT en de nieuwste Microsoft technologie? Naast uitdagend en relevant werk biedt dit bedrijf je een inspirerende werkomgeving, doorgroeimogelijkheden en uitstekende arbeidsvoorwaarden zoals een leaseauto bij een inhouse functie. Iets voor jou? Lees dan snel verder!

Organisatie

Dit bedrijf is erg maatschappelijk betrokken. Ze dragen bij door een domoticaplatform te ontwikkelen die de gezondheidszorg veiliger en beter maakt en die ervoor zorgt dat mensen langer thuis kunnen blijven wonen. Denk hierbij aan een alarmeringssysteem voor mensen die hulp nodig hebben als ze zijn gevallen of in paniek zijn. Andere producten uit het portfolio bestaan bijvoorbeeld uit verschillende soorten sensoren die kunnen worden ingezet voor dwaalpreventie/detectie of waarmee de inname van medicijnen gecontroleerd kan worden. Deze producten dragen bij aan het betaalbaarder en veiliger maken van de gezondheidszorg. Ook zijn zij steeds meer bezig de zorg ‘slimmer’ te maken door innovatieve stappen te maken op het gebied van E-health. Binnen het bedrijf worden verschillende zware technische rollen vervuld, maar zijn er ook mobilers en UXers. Er bestaan binnen het bedrijf verschillende specialismen.

Het bedrijf is gevestigd in Eindhoven en bestaat uit zo’n 30 medewerkers. Ze zijn op zoek naar een software developer die van aanpakken houdt. Samen met zo’n 10 andere ontwikkelaars ben je elke dag op zoek naar manieren om de software naar een hoger niveau te tillen en te innoveren. Daarnaast zijn de medewerkers voortdurend bezig met het bedenken van nieuwe applicaties die in grote getale gebruikt kunnen worden. Ze zijn silverpartner van Microsoft, dus alle benodigde tools staan hiervoor paraat. Een prettige werksfeer, aandacht voor het individu en ontwikkeling plus de drive om de beste te zijn, zorgen ervoor dat creativiteit hier wordt omgezet in concrete resultaten. Resultaten die directe impact hebben op onze maatschappij. Vanuit het team wordt heel erg gekeken naar de kwaliteiten van eenieder en hierin ondersteunen zij elkaar. Ze geloven dan ook niet in een afgebakend functieprofiel, maar kijken naar de kwaliteiten van de persoon. Er is veel warmte in het team en met zijn allen hebben ze hart voor de zaak. Wie wil hier nu niet aan bijdragen?

Functie

Momenteel is het bedrijf dus op zoek naar een software ontwikkelaar die op de hoogte is van de nieuwste Microsoft technologie en zijn/haar weg weet binnen Azure Services en IoT. Je zult o.a. werken met C# .NET, .NET Core, Azure, SQL, React en Raspberry Pi. Je houdt je bezig met het vernieuwen van de cloud omgeving met Microservices, maar ook met de firmware van verschillende IoT apparaten. Daarnaast worden er constant nieuwe cloud en on-premise functionaliteiten ontworpen en gerealiseerd. In feit heb je een geheel verpleeghuis onder je hoede op het gebied van software. Dit alles is gebouwd op basis van de nieuwste webbased Microsoft technologieën.

In deze functie heb je veel verantwoordelijkheid en kun je meedenken over de nieuwe cloud aanpak, jouw stem wordt dus ook zeker gehoord. Verder hebben ze ruimte voor iemand die de begeleiding van junior ontwikkelaars op zich kan nemen, maar dit is geen vereiste. Klinkt bovenstaande jou goed in de oren? Lees dan hieronder de specifieke functie-eisen en solliciteer direct!

Functie-eisen

 • Je hebt een relevante HBO/WO opleiding afgerond;
 • Je hebt ervaring binnen de .NET stack en bent een echte backender (Pré als je ervaring hebt met .NET Core, Azure, SQL, en React);
 • Je hebt affiniteit met IoT;
 • Je hebt affiniteit met zowel hardware als firmware;
 • Je hebt geen 9 tot 5 mentaliteit;
 • Je staat open voor nieuwe talen en technieken indien dit nodig is;
 • Je bent iemand die graag meedenkt en zijn/haar stem laat horen;
 • Je hecht waarde aan het maatschappelijk belang.

Aanbod

 • Een meer dan markconform salaris dat kan oplopen tot € 5.500;
 • 8% vakantievergoeding;
 • Een mooie bonus per kwartaal;
 • Mobiliteitsvergoeding, zelfs bij inhouse contract dus de mogelijkheid tot leaseauto;
 • 25 vakantiedagen;
 • Een cursusbudget van zowel tijd als geld;
 • Een goede pensioenregeling;
 • Eerst een jaarcontract, dan een vast contract;
 • Een laptop van de zaak;
 • Mogelijkheid tot flexibel werken;
 • Een wekelijkse borrel in de bedrijfsbar met biertap, waarbij de directie zich bezig houdt met DJ activiteiten!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.