.NET Ontwikkelaar voor automotive branche


Introductie

.NET Ontwikkelaars opgelet! Voor een bedrijf dat werkelijk alles van de diverse automerken weet, hebben wij nu een zeer interessante vacature beschikbaar. Wil jij naast je software kennis ook lekker meepraten over alle autoweetjes en nieuwtjes? Wacht dan niet te lang en stuur jouw CV, want deze kans krijg je niet snel nog een keer!

Organisatie

Dit bedrijf, gelegen te Arnhem, is alweer sinds de jaren ’60 autogek! Met een gigantische database aan gegevens van onder andere autodealers, handelaren, veilingen, leasemaatschappijen, importeurs en eigen bevindingen, stellen zij door middel van moderne kanalen deze gegevens beschikbaar die andere partijen in de autobranche kunnen gebruiken. Denk bijvoorbeeld aan verzekeringsmaatschappijen, autodealers enz. enz.

Een voorbeeld van een product dat zij hebben gebouwd, is een iOS applicatie waarmee je jouw auto, voordat je die in de verkoop zet, kan taxeren. Binnen de applicatie is enorm veel informatie beschikbaar zodat je jouw auto voor een reële prijs in de verkoop kan zetten. Ook hebben ze een applicatie gebouwd waarmee op een gemakkelijke manier een BPM formulier ingevuld kan worden.

Het bedrijf bestaat uit zo’n 25 medewerkers. Naast software ontwikkelaars zijn er ook accountmanagers, waardebepalers en marktanalisten werkzaam. De sfeer binnen het bedrijf valt te omschrijven al een gezellig groep jongens die het leuk vinden om de nieuwtjes op het gebied van auto’s en software te volgen.

Functie

Binnen dit bedrijf wordt voornamelijk gewerkt met de bekende frameworks, tools en talen als C#, SQL en MVC. Voor de functie backend engineer is het het hebben van de benodigde ervaring met SQL belangrijk. Je zult verder voor een groot deel werken aan applicaties en webservices.

Het team waar jij in komt te werken is een klein maar gezellig team waar je voldoende ruimte hebt om te sparren en te overleggen met de andere engineers. Binnen het bedrijf is er veel ruimte voor eigen initiatief en creativiteit. Dus mocht je baanbrekende ideeën hebben dan wordt er zeker naar je geluisterd. Je hebt dus meer dan voldoende ruimte om jezelf verder te ontwikkelen en je plannen te realiseren!


Functie-eisen

  • Je hebt een HBO diploma op zak;
  • Je hebt minstens 3 jaar ervaring C# en SQL;
  • Werkervaring met MVC is een pre;
  • Je bent creatief en staat open voor nieuwe technieken;
  • Je vindt het leuk om te sparren en om samen te werken;
  • De automotive branche spreekt je aan!

Aanbod

  • Salaris afhankelijk van opleiding en ervaring;
  • Uitstekende secundaire arbeidsvoorwaarden;
  • Veel afwisseling en uitdaging in je werkzaamheden;
  • Alles wat je altijd al over auto’s hebt willen weten!

Inlichtingen

Voor meer informatie over deze, of andere vacatures kun je contact opnemen met één van onze collega’s van het .NET-team, info@net-professionals.nl of bellen naar 020 8201 118.

Sollicitatie

Heb je interesse in bovenstaande vacature? Klik dan op de knop ‘solliciteren’ en reageer direct. Of stuur je CV en een korte motivatie naar info@net-professionals.nl.